Intervju med DiscoPingu

Eftersom det blivit ett ståhej om att DiscoPingu tagit över tronen som värdesättare har jag tänkt att göra en liten kort intervju med honom!

FantasyToxic: Hej DiscoPingu och välkommen till habbos som Provanställd värdesättare!
DiscoPingu: Hej igen!
FantasyToxic: Hur länge har du spelat habbo?
DiscoPingu: Sedan 2009/2010.
FantasyToxic: Vad var det som förde dig till habbo?
DiscoPingu: En vän tipsade om hotellet, därför började jag spela här. Jag spelade tidigare på Legenddd,
FantasyToxic: Ja det känner jag igen! Eftersom du spelat så länge kan man tycka att du borde ha ganska bra koll på möbel-värden?
DiscoPingu: Precis.
FantasyToxic: Du jobbar även ihop med MrFotboll14, hur samarbetar ni?
DiscoPingu: Har precis blivit värdesättare, så det går nog bra. Brukar fråga Mrfotboll14 om det är något värde som inte bytts ut ofta, vilket jag gjorde idag.
FantasyToxic: Hur kommer ni fram till era värden?
DiscoPingu: Det man gör är att man börjar fundera på vad folk ger idag för sakerna. Saker folk inte budar mycket på brukar oftast få en minskning i värde som ex. Meilingen i dagens läge. Därefter utgår man efter vad möbeln har för värde och vad folk inne på hotellet ger för möbeln. Jag sänker endast de saker som minskat i värde. Kan dra upp meilingen igen, den har minskat rejält under den senaste tiden. Har sett många ge mycket mindre än de priset den har på habbos. Den har även haft litet värde på marknaden. Så min slutsats till detta är att draken är svårsåld idag och inte lika lättsåld som förrut.
Raregräsen har jag även höjt, inte för att jag själv äger många, Och inte som Addenator påstår att jag höjer mina egna saker. Raregräsen höjde jag eftersom att de är mer eftertraktade idag, det är min förklaring till saken.
FantasyToxic: Du tar upp draken specifikt är det något du fått klagomål om?
DiscoPingu: Ja jag har fått klagomål om just meilingen.
FantasyToxic: Tror du att folk någonsin bli nöjda? Eller står du fast vid dom värdeändringar du gjort?
DiscoPingu: Klart folk kan bli nöjda, finns många i min vänlista som faktiskt är nöjda! Dem är glada att det ens finns en värdesättare som uppdaterar möblerna. Sedan tycker inte jag att det är okej att ZontiQ gör ett sånt här rum, folk dras över till hans sida utan att det fått någon uppfattning om saken. Jag sökte endast till värdesättare för att uppdatera habbos värde idag. Tyckte att möblerna stod stilla en lång period.
FantasyToxic: Så det du vill säga om saken är att folk bör kontrollera uppgifterna innan dom tar ställning?
DiscoPingu: Ja precis.
FantasyToxic: Då avslutar vi denna intervju så. Lycka till i framtiden! Och tack för din tid!
DiscoPingu: Tack själv!

Skrevs av FantasyToxic lördag, 13 december 2014