Nature, besök & undersökning [.CO.UK]

Vad har ni för åsikter kring husdjuren på habbohotel samt om de senaste uppdateringen?
Dog US Det finns en undersökning som vill veta vad ni tycker om en ny uppdatering som har skett på Brittiska habbohotel, dessutom vill man också veta om vad ni tycker om husdjuren på habbohotel.

Tycker ni att husdjuren borde äta mindre mat och inte tigga mat så ofta? Eller tycker ni man ska kunna ge fler kommandon till sitt/sina husdjur/-en? Då borde ni göra undersökningen som ni finner här och låt Brittiska habbostaffen få veta vad ni tycker om husdjuren.

Enjoy the survey!

Visst var det kul att få lära sig något nytt om att vara en gröngöling som bryr sig om naturen. Efter vår naturliga jakt som vi fick göra under tre dagar så har förhoppningsvis många blivit mer gröna än förut.

Men det vore bra om ni som äger en wannabe cykelfordon att välja cykeln framför motorcykeln, moped, scooter, etc. för en motordriven cykel drivs med bensin som släpper ut avgaser i luften medan en cykel släpper inte ut något alls. Be green, be keen!

-Star-Girl- bär på ett vänskapsträd. Vill du ha? Även om Naturmöbler kommer att försvinna från katalogen så skadar det inte att fortsätta att fortsätta att vara grön. Naturmöbler kommer att finnas i katalogen på Brittiska habbohotel t.o.m. imorgon, måndag den 20 april 2009.

För er som inte vet om det ännu så finns det ett speciell träd bland Naturmöbler och det är nämligen Vänskapsträdet eller också s.k. Säsongsträdet.

Om man köper ett vänskapsträdet till en vän inslagen i ett paket så blir man själv belönat med ett naturemblem. Om man köper vänskapsträdet till sig själv som en gåva så får man inget emblem som belöning, även om det går att köpa paketer till sig själv. Men tyvärr så gäller naturemblemet inte lördag och söndag (denna vecka) då kanske en del av er har tänkt att köpa ett vänskapsträd till en vän, men istället kan ni ju köpa ett till er själva (ikke inslagen i paket) och unna dig med ett träd som kan skifta olika säsonger.

Gå gärna med i gruppen Love the Earth och lämna ett grönt avtryck eller också en önskan i önskemaskinen.

Det har kommit in så många gröna avtryck på många olika håll. På Svenska habbohotel i vår "Love the Earth"-grupp så har det kommit in minst 9000 gröna avtryck. Här på Brittiska habbohotel har det kommit in minst 13,000 gröna avtryck. Sammanlagt har det kommit in nästan 370,000 gröna avtryck. Holy Heaven!! That´s many promises!!

Fortsätt gärna att skriva löften, gröna avtryck eller vad ni nu kallar det för i önskemaskinen i "love the Earth"-gruppen på var och en habbohotel.

Orange Tree from Habbos I katalogen här på Brittiska habbohotel finns det gröna, blåa, gula och rosa rymdmöbler och blå, rosa och svart uppblåsbar fåtölj för endast hc medlemmar denna vecka.

Så är ni medlem i HC här på Brittiska habbohotel passa på och köp om ni inte hann köpa rymdmöbler respektive uppblåsbar fåtölj när de fanns på habbohotel förut. Snart lämnar naturmöbler habbohotel, men hoppas att ni låter era träd vara kvar i rummet för en underbar grön känsla när man stiger in i ert gröna rum.

Vem är det som kommer på besök till Brittiska habbohotel? En man? Eller en kvinna?
För det första kan man säga att det är en man som heter DJ Ironik som är känd i någon tv-serie eller program som heter HMF: Neon Champion.

Music DJ AU DJ Ironik kommer att komma på besök till Brittiska habbohotel tisdagen den 21 april 2009 mellan kl.17:15 och 18:30 (svensk tid) till theatredome (Talangteatern) för att svara på era frågor som ni vill ställa till just honom.

Detta är inte DJ Ironik´s första gången som han kommer på besök, utan det är hans andra besök till habbohotel. Om ni vill se en bild när han kom på besök för första gången klicka här.

Det finns även en grupp för alla som gillar DJ Ironik och den hittar ni här.

Vad sägs om att vinna en resa till London, huvudstaden i Storbritannien? Visst vore det kul att åka till London och se allt möjligt såsom Big Ben eller kanske lyssna och se om landets historia.

Nu har man chansen att få vinna en resa till London och chansen att få vinna en träff med Demi Lovato som kommer från Camp Rock. Dessutom så kommer man även att få vinna £100 för att kunna spendera på något från affärerna Topshop/Topman.

För att kunna vinna denna fantastiska pris så ska man filma ihop en videoklipp där du och dina vänner uppträder en av Demi Lovato´s låtar och de man kan välja emellan är följande:
"Get back" och "Don´t forget"

-Star-Gir- tränar Om man inte vet hur hennes låt går till kan man gå till Youtube.com och söka på hennes namn och lyssna.

När man har filmat färdigt sin act tillsammans med sina vänner så laddar man upp den på Youtube.com under ert konto, sen skickar ni länken till er videoklipp till competitions.uk@sulake.com med ämnet DEMI LOVATO senast den 22 april 2009 kl.13:00 (svensk tid).

Good luck British habbos, wishes we on Habbos!

En annan sak om Demi Lovato är att hennes album Don´t Forget släpps ut imorgon, måndag den 20:e april 2009 i Storbritanniens affärer och butiker. Vill ni hur Demi Lovato ser ut?
Klicka här!

Nu har HABprentice tredje och sista uppgiften deadline passerat och förmodligen sitter Bucho6 och Lost_Witness och tittar på alla bidragen som har skickats in till deras inkorg.

Om ni undrar vad man skulle göra på den tredje stora uppgiften kan ni läsa här och här.

Good luck British habbos, wishes we on Habbos once again! It´s so exciting to wait for the results!

I gruppen The HABprentice kan man se vilka som vann dess tävlingar.

Medan i gruppen The HABprentice Design kan man se vilka som vann dess tävlingar.

Man belönades med ett emblem, vilket emblem beror på vilken avdelning man vann på. Men är det designdelen så är det ett emblem som ser ut som en sådan sak som konstnär använder när de ska måla ett konstverk.

Have a nice weekend everybody, wishes we on Habbos!
1744.GIF

Skrevs av -Star-Girl- söndag, 19 april 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla