Cup race och The List [.CO.UK]

För ett tag sen hade Idea Agency en tävling där man skulle designa en ny billboard som skall placeras i det allmänna rummet Zen Garden. Nu har man valt ut en vinnare och det blev Toom..

Ian, som är Creative direktör för Idea, enjoyed besöket när författaren Jaqueline Wilson kom på besök till Brittiska habbohotel i fredags förra veckan. Hoppas att Brittiska habbosar också enjoyed the visit from J.Wilson.

Klicka här för att ta del av några länkar som ni kanske vill veta mer om Idea Agency.

Diners race Det börjar samla på sig en massa tracks inför de olika cuperna för sen är det dags att köra av så det ryker för det är nämligen dags för tävlingsdags inom race. Varje cup har en habbostaff som tar kontrollen över cupen.

För varje cup kommer det att finnas en bana som habbostaffen har byggt, sen finns det tre tracks kvar och dessa tre är det vi, habbosar som skall bygga banan som habbostaffen sedan väljer ut tre som blir officiell trackbana för cupen.

Duck Cup kontrolleras av Lost_Witness och hennes bana kan ni se här.

Nu har man valt ut ett par banor som kommer att bli de banor man kör under Duck Cupen och de tre nya banor för Duck Cup är följande:
Bollywood Boulevard som ägs av Blissa. Den här banan är början på cupen.
The Unforgiving Beach som ägs av Martial-Law. Den här banan kommer att sätta er på prov för era körteknik.
Kitchen Assault som ägs av JammieDodgers. En bana som tar en förbi all världens mat.

Så Duck Cup består av de tre ovan plus Lostie´s Magical Forest som ägs av själva Lost_Witness som jag tror är den sista banan för cupen.

Entrance US Duck Cup ägde rum i måndags den 27 april och tisdags den 28 april kl.17:00-18:00 (svensk tid).

För de som hade byggt en fantastiskt fin arena för Duck Cup men lyckades inte bli en av de utvalda kan man se deras race rum här medan vinnarbilderna eller rummen som blev utvalda till cupernas officiella race tracks kan man se i gruppen Habbo Raceway sida.

Även Carrot Cup har man valt ut ett par race tracks och vilka som blev de utvalda banorna kan man se i "Habbo Raceway"-gruppsidan. Den sista banan i Carrot Cupen är nämligen Flynn´s Gothic Castle och bild på hans rum kan man se här.

Följande race tracks blev utvald till Carrot Cup är:
Treacherous Tiki Pathway som ägs av Rivalry. Denna är startbanan!
Parthenon Passage som ägs av Scandinavia. Banan tar en genom den antika Grekland.
Late Night Street carnival som ägs av MrCone. En bana genom all världens mat den också.

De banor ovan tillsammans med Flynn´s Gothic Castle utgör för hela Carrot Cup. Vill ni köra lite race så är det bara att gå till våningen Raceway sen Carrot Cup, sen väljer ni startbanan som jag beskrev ovan vid följande tider:
Onsdag 29 april och torsdag 30 april 2009 kl.17:00-18:00 (svensk tid)

Good luck on the different cups British habbos, wishes we on Habbos!

Precis som med Duck Cupen så är det inte alla som blir utvald till något så man har valt ut 6rum som byggdes till Carrot Cup men lyckades inte så långt. Klicka a href="http://www.habbo.co.uk/articles/574-carrot-cup-grand-prix" target="_blank">här för att se på de 6rum som gjorde fantastiskt fina race tracks rum.

Då har man kört Duck och Carrot Cup, vilket blir sammanlagt 8 banor i racing competition. Men det är 8banor kvar och just nu ligger Throne Cup i händerna på oss habbosar för de tär nämligen dags att bygga en racing bana för den här cupen.

Har ni byggt er en färdig bana som skulle passa bra till Throne Cup då kan ni skicka in den och se om just ert rum blir en officiell bana för Throne Cup. Den sista banan för Throne Cupen heter Pohjola´s Penguin Retreat som är en arktiskt bana.

Klicka här för att se en bild på Pohjula´s Penguin Retreat.

Är ni redo för att nominera er bana till Throne Cup?
Då börjar ni med att ta en printscreen på rummet, sen sparar ni den i en lämplig bildformat. Sen skickar ni bilden på rummet till competitions.uk@sulake.com med ämnet Throne Cup Course senast den 4 maj 2009.

Good luck and have a fun racing time, wishes we on Habbos once again!

En ny våning kommer att dyka upp i habbo Mall och det är nämligen Hot Rooms där man placerar alla rum som är den hetaste på habbohotel.

-Star-Girl- belönas För att nominera det rum som man har sett för ett par veckor eller dagar sen så går man hitåt och fyller i rummet och ägarens namn. När finalen är kommen så kommer den att avgöras via röstningssystemet på habbohotel ... ni vet den där tummen upp/tummen ner ... det är det som avgör om vem som kommer att ligga högst på Hot rooms-listan.

Varje månad kommer den att ändras enligt rösterna som rummet har fått. Så sätt igång och nominera, annars leta efter något fantastiskt fint rum inne på Brittiska habbohotel.

Snart är det dags för 1/3 delen av totemen att försvinna för gott då det är ett samlarobjekt. Ett samlarobjekt säljs endast en gång på habbohotel under en viss månad och i April så var det totembenet som såldes fr.o.m. 17 april t.o.m. 5 maj 2009.

Så vill ni äga en totemben så passa på och köp den nu innan den försvinner från katalogen. Lyckas ni köpa alla tre delarna så kommer det att bli en mäktig totem som kan ha oanade krafter som kanske har kraften att förvandla habbosar (:-o)

I mitten i Maj och Juni kommer de två sista delarna att komma till habbohotel så småningom så håll ut om ni vill ha en totemn i ert rum.
1758.GIF

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 29 april 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla