Besök, massor med vinnare & spel [.COM.AU]

Den 28:e april 2009 kl.08:30 (svensk tid) fick Australiska habbohotel besök och det var Phrase som kom på besök för att fira sin release av sitt nya album "Clockwork". Besöket ägde rum i det allmänna rummet Club Stomp, som egentligen är ett allmänt rum för endast hc medlemmar, men den dagen var det tillgängligt för alla.

Besök gärna gruppen Phrase för mer information om honom eller också lämna ett avtryck i gästboken.

För två dagar sen var det tisdag och här på Australiska habbohotel kallar man tisdagen för Tight-Ass Tuesday.
Sushi bar AU Fr.o.m. tisdagen denna vecka t.o.m. tisdag nästa vecka så kommer man att kunna köpa en viss antal möbler för endast 10mynt. Det man kan köpa för 10mynten är följande:
Japanskt sushibar, en storjulstjärna, en världskarta och hockeyklubba, inte klubbor som man har i munnen utan en sådan hockeyklubba man har på väggen.

April månadens samlarobjekt finns i katalogen under olika tidpunkter. Här på Australiska habbohotel finns 1/3 del av totem idag, 30 april 2009 kl.115:59 (svensk tid). Så vill ni ha en totemdel passa på nu innan den försvinner från katalogen.

Igår, onsdagen den 29 april 2009 kl.09:00 (svensk tid) hade MOD-Elmo anordnat ett spel för alla som kunde komma och delta. Spelet var nämligen The Habbo price is right och går nämligen till såhär att man ska säga vad den rätta priset på den möbeln som dimper rakt framför sig. Gissar man rät går man vidare, men gissar man fel får man en spark på baken.

Hope the Australian habbos had a fun time, wishes we on Habbos!

Senare under samma dag men annan tid var det dags för en maraton, precis dagen efter att vi på Svenska habbohotel har haft maraton, hehe.
Sprinter AU Onsdagen den 29 april 2009 kl.08:30 (svensk tid) i rummet Decathlon Arena var det nämligen dags att springa allt vad man kunde för att vinna för sitt lag. Det var precis som ett vanligt race, där ni ska springa från den ena sidan till den andra sen tillbaka, först vinner en möbel, beroende på vilket lag ni är med i.

Den här maraton var i samband med tävlingen 50s vs 70s. Så i det här maraton så skulle man klä sig antingen lila för 70s eller grönt för 50s.

Hope Australian habbos enjoyed the marathon race, wishes we on Habbos!

För ett tag sen så fick man göra en undersökning som handlade om ens livsstil. T.ex. när man gick och lade sig, när brukar man gå och lägga sig under helgerna, osv. Nu har 30 slumpmässiga habbosar belönat med ett guldmynt.

Nu finns det en ny undersökning som handlar om vilken kanal är er favorit. Är det ABC? Sky? Hur får ni reda på om vad som har hänt i Australien respektive New Zeeland? Via tv-nyheterna? Radio nyheter? Nyhetstidningar?
Vi allihopa ser, lyssnar eller läser på olika sätt så ta er tid och gör undersökningen här samt se vilka 30 habbosar som belönades med ett guldmynt för förra undersökningen.

-Star-Girl- belönas För ett tag sen när artisten Taylor Swift hade släppt ut sitt nya album "Fearless" så hade man chansen att få vinna hennes album genom att svara på ett par frågor som fanns när formuläret var uppe.

Nu har man valt ut ett par vinnare som belönades med Taylor Swift´s album "Fearless". Följande habbosar belönades med albumet:
Xx-Jessie-xX
iCarly,
Que.Tee
Cutie-Girl1990
Chuckie20
gothik
SweetiePie73
Rebeccah?
Virgos
-x-Poppy-x-


Är ni ett stort fans av Taylor Swift eller älskar ni hennes låtar sen första gången ni hörde henne i radion?
Gå till Taylor Swift´s hemsida här för att läsa nyheter eller ta emot nyhetsbrev från henne, då kanske det dyker upp någon erbjudande eller tävlingar som är endast till de som mottag nyhetsbrev. Vem vet? ;)

När det gröna efter Earth Hour fortsatte här på Australiska habbohotel hade man chansen att bygga ett eget ecosystem i sitt rum.
-Star-Girl- belönas Nu har man valt ut ett par finalister där dessa finalister har byggt ecosystemet i ett litet rum, bland finalisterna var det vår tur att rösta på vår favorit. Den som fick flest röster blev EnFys som belönades med en guldtacka.

Klicka här för att se på bilder på vinnarens och andras ecorum.

När man har valt ut små rum så är det dags för de stora rum som också kallades för v9-rum. Även de stora rum valdes ut precis som med de små... ett par finalister valdes ut sen var det vår tur att rösta på vår favorit.
Även här är rösterna räknade och den som fick flest röster blev Corrosives som också belönades med en guldtacka.

Klicka här för att se på de stora finalsiternas ecorum.

-Star-Girl- belönas Tja, ibland har man så mycket att göra att man glömmer bort att meddela vilka som vann en speciell tävling. För den Australliske (-a) habbostaffen Fozzie gick och rotade lite på Bamaloos kontor och hittade ett par cds som var från event Habbofest 09. Det verkade som att Bamaloo glömde bort att ge priserna, undrade nog varför han fick en massa inlägg om cd-priserna... Hehe *cough*

Nu är iallafall vinnarna till habbofest 09 presenterade. Klicka här för att se vilka som vann en cd-skiva samt läsa konversationen mellan Fozzie och Bamaloo.

Tävlingen mellan 50s och 70s fortsätter och nu har man valt ut en vinnar gruppsida till respektive grupp för båda lagen. Nu har man valt ut en vinnargruppsida som nu har blivit kopierad från vinnarens sida.

Den som vann för laget 50s blev Haneet.

För laget 70s så vann brailz.

Diners US Gruppen för 50s laget kan ni besöka här och se hur Haneet´s design ser ut. Medan om ni klickar här så kommer ni till laget 70s gruppsida.

Här kan ni se vilka som belönades med lagets möbelpaket respektive en grön kassa-apparat eller en discoboll.

Sen så vann 70s 5 nya poäng för att det var flest 70s som hade skickat in bidrag än 50s. Men det är inte slut, tävlingen mellan 50s och 70s fortsätter.

Congratulations to you all winners who became a winner of the competitions who has been running on Australian habbohotel, wishes we on Habbos once again!

Vilket det gjorde idag, torsdag 30 april 2009 kl.08:00 (svensk tid) för då var det nämligen dags för Battle Pod.

Om man var i laget 50s så söker man på Fozzie och går in i "Line-up"-rum, medan om man är med i laget 70s så söker man på Fushiku och går in i hennes "Line-up"-rum. Spelarna kommer att komma in i två olika spelplan och lyckas man ta sig in på spelplanen så skall man ta en ledig plats bland globosarna som står placerad på spelplanen.

Spelet börjar när spelarna på andra sidan bestämmer koordinater för det andra rummet. Om någon habbos sitter på just den koodinaten åker personen ut, men om koordinaten träffar "havet" så får man ett skott på sin sida.

Det fortsätter tills en av sidorna har 5 habbosar kvar på spelplanen. Då vinner laget och deltagarna belönades med antingen en grön kassaapparat eller discoboll plus 1p för laget, beroende på vilket lag man är med i.

Hope Australian habbos had a fun fight battle, wishes we on Habbos!

Diners US Sist men inte minst, en liten påminnelse eller upplysning om en säkerhetsgrej. Vad tycker ni om den här konversationen nedan?
EdwardCullen: Hi! I’m the real Robert Pattinson
-cutie.gal-: I love you edward!!!!
EdwardCullen: Do you want my autograph? I’m giving out free ones!
EdwardCullen: Just give me your address
-cutie.gal-: NO WAY!!!!
-cutie.gal-: Okay it’s...


Det där är totally en falsk Robert Pattinson. Personen ovan är bara ute efter -cutie.gal-´s personligt information. Det var nära att han lyckades!

Man har förut sagt det flera ggr till alla om att inte lämna ut personligt information om sig själv och enligt Fushiku så har en del blivit lurade pga. just detta.

Så nu vill hon meddela ALLA än en gång: NEVER GIVE OUT YOUR PERSONAL DETAILS!

Även om det visade sig vara Robert Pattinson eller någon annan kändis så kommer habbostaffen att meddela oss när och var man kan träffa honom på habbohotel, inte via hämta din adress sen besöka dig. Det är ganska många fall som går via det här sättet, vem vet vad personen tänker göra mot dig om du lämnar ut din adress? (:-o)

Så tänk efter innan du skriver så kommer inget ont att hända er!

Prata med era föräldrar om säkerheten på internet fö de vet mer än vad vi tror.
1760.GIF

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 30 april 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla