Äventyrsresa, lantis, vinnare & erbjudande [.COM.AU]

I början på veckan så meddelade Australiska habbostaffen om att de hade problem med att få in mail från oss habbosar. Det verkar som att någon har fifflat med deras inkorg, först trodde man att det var Bambozzle, men efter ett tag upptäckte man att det var inte hon.

Så det kan ta en tid med att hitta vinnare för deras olika tävlingar så det gäller för oss att ha lite tålamod.

-Star-Girl- tränar Efter en eller någon veckas fight mot den onda Bamaloo, som kallades sig för Bambozzle, är nu äntligen över. Men för Bamaloo så har hon återvänt till ett lantlig plats och sista gången som Fozzie såg henne var när Bamaloo packade sin väska och sjöng "they tried to make me go rehab, I say no,no,no".

Vad som pågår med Bamaloo och vart hon kan ha gått vet man inte ännu, men i webstoren på Australiska habbohotel har det dykt upp ett par mystiska stickers. Kanske är det små djurstickers? Om ni vill se vad för slags stickers som har dykt upp i webstoren så är det under stickerkategorin Other man finner de mystiska stickers.

En grönsak eller frukt som planteras brukar ofta växa sig stor och till slut skördar man produkten, sen säljs de i affären men en sak är säker, lant folket vet hur man får en sak att växa sig stort.

Har ni alltid funderat att bygga en stor grönsak i ert rum eller kanske ett djur?
Då tycker jag att ni ska sluta fundera för att det är nämligen dags att bygga sig något av följande kategorier:
En gigantisk frukt/grönsak
Ett valfritt djur som finns på landet
En typiskt lant hö


När man har byggt färdigt sin stora grönsak, frukt eller lantdjur så ska man ta en printscreen på rummet, spara den sen i en lämplig bildformat. Sen skickar man bilden genom att bifoga bilden till info.au@sulake.com med ämnet Veg Out senast den 26 maj 2009.

I mailet ska man tala om vilken av de tre kategorierna ovan man har valt att bygga. Sen får ni inte glömma ert habbonamn! Good luck Australian habbos, wishes we on Habbos!

corn, vete Habbos.se Medan Bamaloo befinner sig på ett lantligt ställe så skickar hon hem lite lantmöbler över till deras habbohotel så nu finns lantmöbler i katalogen på Australiska habbohotel.

Så nu kan man bygga en bondgård, en lantplats där man odlar vete, grönsaker eller något annat som kommer från jorden. Eller så kan man hitta på en alldeles egen grönsak? (:-o) Iallafall så finns lantmöbler nu i katalogen och det är bara att köpa det man vill ha. Om man har mynt över förstås!

Nu är det nämligen dags för något som kallas för Hootenanny. Vad är det för något eller någon? Är det en barnvakt som tar hand om barnen medan föräldrarna är ute och plöjer jordbruket?
Ingetdera! Vad är en hootenanny utan show packning, korn och lantmusiken? Skandal! En hootenanny kan ju inte vara utan lantmusiken.

Bilda ett band tillsammans med era vänner och uppträd sedan inför juryn för att bli den bästa hootenannyn här på Australiska habbohotel.

Singer AU Bandet eller också gruppen får minst innehålla minst 3 och max 5 habbosar, inte mindre och inte fler. Bestäm sedan tillsammans i er grupp om hur er outfit, dvs. klädseln, ska se ut för er grupp. När det är bestämt ska ni ställa upp er fint och ta ett font fotografi av skärmen via printscreen-tangenten.

Sen när bilden är tagen ska ni tillsammans i gruppen skriva ihop en lantlig låt som ni kommer att uppträda senare, datumet kommer jag att återkomma till so don´t worry, there´s no sugar! *fniss* Låten kan vara en låt som ni har hört irl, då man kommer att göra om den till habbo-version.

När låten är färdig så är det dags för gruppledaren att skicka in materialet till följande adress: info.au@sulake.com med ämnet Hootenanny Band senast den 28 maj 2009.

I mailet skall det finnas följande:
1) Gruppens namn
2) Gruppmedlemmarnas habbonamn samt vilket instrument var och en spelar.
3) En vers eller refrängen på er lantliga låt som är i habbo-version.
4) 25 ord om varför just ni ska uppträda på Habbo Hootenanny.
5) Bilden på er outfit!


Sen är det bara att hålla tummarna att just er gruppband blir utvald. När man har valt ut ett par stycken som kommer att uppträda inför juryn den 4 juni 2009 så är det bara att sätta igång och öva, öva och åter öva. Good luck Australian habbos, wishes we on Habbos once again!

För någon dag sen eller kanske snarare i början på denna veckan som snart har passerat så hade man chans att vinna Jonas Brothers saker om man lyckades lösa dagens ledtråd, finna habbostaffen som hade gömt en av medlemmarna i Jonas Brothers sen svara rätt på frågan. Varje dag kom det en ny ledtråd och en ny fråga så det gällde att samla alla fem frågor och svar, sedan på fredagen fick man fylla i sina svar man har svarat på.

-Star-Girl- belönas För den här Jonas Brother tävling hade man chansen att vinna en Jonas Brothers 3D concert Movie Experience poster signerat av alal tre medlemmarna i gruppen och en soundtrack ifrån filmen, medan ett par runners-up vann enJonas Brothers 3D Concert Movie Experience soundtrack.

Den som vann det stora priset, som är en poster signerat av gruppen Jonas Brothers, blev ocean.kitty.

Medan följande habbosar belönades med ett soundtrack från filmen:
Bambus
bananasplitz
bubblepop!@!
butterfly1238
ChemicalWaste
Dj-Handsom
stargirl4
,Undefined
Verruca

Congratulaions to you all, wishes we on Habbos!

T.o.m. tisdagen den 26 maj 2009 så kan man köpa följande möbler för endast 10 habbomynt:
en Grunge madrass, en julstrumpa, en kinesisk skärm och en manet

Så är det här något för er så passa på och köp, annars är det bara att spara tills ni kan köpa något ni vill ha. Tisdag som kommer blir det ett nytt möbelpaket och tisdagen för Australiska habbohotel kallar de inte för tisdag utan för Tight-Ass Tuesday.

Passa gärna på att svara på en fråga som undrar vem ni tycker skall spela Edward, i någon film tror jag. Skall Zac eller Robert spela Edward? Vem tycker ni? Klicka här för att svara!

Apropå möbelpaket så finns det ett erbjudande på Australiska habbohotel som gällde t.o.m. 25 maj 2009 kl.14:00 (svensk tid) så än är det inte över än. Det är nämligen så att om man köper hc medlemskap så får man en extra månad på köpet.

-Star-Girl- tränar inför testet På Svenska, Kanadensiska, Brittiska habbohotel är en av de som söker efter några testare till deras Beta-version av habbohotel. Förmodligen så är det de flesta, kanske alla habbohotel som finns kommer att söka några Beta-testare, så vill du bli en Beta-testare på mer än ett habbohotel så är det bara att söka.

Även här på Australiska habbohotel söker man efter några Beta-testare så känner du att du vill prova på Beta-versionen av habbohotel här också så är det bara att skriva varför just du ska bli en av Beta-testare här i formuläret.

Enjoy your testing when it comes, wishes we on Habbos!

Nu har ett nytt nr av Pixel Press kommit ut och precis som alla numren så finns det massor med olika saker att läsa. Klicka här för att sätta igång och läsa den nya numret av Pixel Press.

Nu har det kommit ett nytt samlarobjekt även här på Australiska habbohotel, nämligen totemhuvudet som är den andra delen av totemen. I April så såldes ju den första delen som var benet på totemen, nu finns andra delen till salu för 25mynt, precis som alla andra samlarobjekt kostar... och som rariteterna en gång alltid kostade.

Den här totem som finns i tre delar men säljs under separata månader kan sättas ihop och få nya funktioner, så äger ni en totem del 1 & 2 provar er fram och se vad som händer. Men var på er vakt när ni sätter ihop den tredje delen, för vem vet vad som händer? Tänk om den förvandlar oss habbosar till en tiger? (:-o)

Men den tredje delen säljs inte nu, utan i Juni så ha tålamod om ni väntar på den tredje delen när ni har de två delarna av totemen.

I flera veckor har vi försökt att lokalisera och ta reda på vart den försvunna befolkningen från Bensalem har tagit vägen. Nu börjar vi komma närmare vårt resultat, men det är fortfarande några bitar kvar på vägen. Donnie Santini har ännu en gång lämnat några ledtrådar som talar om vart de kan befinna sig.

-Star-Girl- tjuvlyssnar Efter flera månaders eldritual där Donnie fick lära sig att behandla, gå och springa ifrån och på elden så har Donnie satts in på sjukhuset för att behandla hans skador. Medan han var på sjukhuset så var han anknyten till en antikt ritual av Vision Quest. När man hade blivit färdig med utmaningen så visste Donnie var den försvunna befolkningen befann sig via ett speciellt djur.

Nu är det dags för oss habbosar att ta reda på vilket speciellt djur som är vår vän.

Börja med att söka på D.S. och gå till Vision Quest Start room. När ni väl befinner er där läs på lappen ovanför ingången för det första, sen besvarar ni på frågan genom att välja ett av de alternativen som står skrivet på de andra lapparna som finns ovanför en teleport. Följ vägen tills ni kommer till sista rummet där det står hur man är och vilket djur som är den speciella djuret för er.

När ni har lyckas ta er hela vägen till sista rummet så klickar här och fyller i svaret.

Hör ni ljudet?
Det ljud kommer ifrån tuppen som väcker alla djur och människor som hör hans rop. Vet inte om man kan sova när tuppen galer. Iallafall så är det dags att vakna upp och mjölka korna... eller kanske inte mjölkar kor på habbohotel men bege sig till ett rum och klä sig till det som Australiska habbostaffen befaller ska man göra.

We on jetpacks Det är nämligen dags för Rooster Call som går till på följande sätt.

Om man är inloggad på Australiska habbohotel under dagen, ca. kl.05:00-09:00 (svensk tid) och det kommer en alert fönster så ska man snabbt som attans byta om till det som står på alert fönstret och sedan bege sig till det allmänna rummet Countryside Graze. Sedan kommer habbostaffen att välja ut 10 habbosar som har klätt sig bäst till det som hade ropats ut via alert fönstret. Det här kommer att pågå hela denna vecka, från måndag till fredag så hinner man inte idag eller imorgon så kanske ni lyckas på fredag.

De tio bästa belönas med en Wheat emblem och en lantpaket som innehåller en fågelskrämma, lantmatta och några röda retro stolar.

Klicka här för att se vilka som blev vinnaren för måndagens alert.

Good luck and congratulations, wishes we on Habbos once again!
1792.GIF

Skrevs av -Star-Girl- söndag, 24 maj 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla