Mode, äventyrsresa, lantis & undersökning [.DK]

Här på Danska habbohotel har de haft en modevecka fullt med ... som sagt ... mode. Vad annars kan man tänka sig när det är modevecka?

Före modeveckan så sökte man efter ett par arbetare som skulle arbetar för olika avdelningar under modeveckan. Sen när man hade valt ut ett par stycken stylister, några som skulle jobba med modetidningen samt några som skulle anställa några modeller, se till att allt skulle vara perfekt inför modevisningen.

-Star-Girl- in spotlights Man kan säga att de som fick arbeta med modeveckan har haft mycket att göra, då man skulle planera för modevisningen, fixa en fin outfit för modellerna, sminska modellerna, skaffa vatten så de inte törstade ihjäl sig för det kan vara varmt på en modevisning.

Modeveckan avslutades med att ta reda på vad som är snyggt och inte snyggt. För man fick skicka in sina förslag på vilka kläder, frisyrer, etc. skulle vara snyggt och inte.

Enligt Danska habbosar så tycker de att hc, den mulliga hakan och beachtröja som är snyggaste för de är placerade på topp 3 bland de hottest listan. Medan påse över huvudet, baconhår och 3D-glasögon är inte alls så snyggt för de ligger på topp 3 på Not Hot listan. Klicka här för att se hela listan samt se vilka 50 habbosar som belönades med ett blått solglasögon emblem.

Ta gärna en titt i modetidningen Gucci*Licious här. Hope the Danish habbos had a great fashion shows, wishes we on Habbos!

Den 14:e maj 2009 hade Danska habbohotel en dejtingtävling där man kanske kunde finna en vän... eller också en vänskapspartner man kanske vill bli mer än bara vän.

Man skulle bege sig till ett viss rum ställa sig i kön och vänta tills man blir insläppt. När man befinner sig på en plats mittemot sig själv så kommer den habbos som är singel bestämma sig date eller dump (på danska knald eller fald), blir det knald blir man insläppt till ett romantiskt rum, medan fald blir det en spark på baken.

Hope someone found a friendly partner or only a good friend!

-Star-Girl- is hiding.. and fell asleep... zzZzzzZz Nu har lantmöbler nått sin hela väg till Danska habbohotel och finns att köpas från katalogen redan nu. Så nu kan man bygga en bondgård, planteringsområde där man kanske odlar vete eller något annat liknande. Det är Ni som avgör vad ni vill bygga... annars kan ni ju alltid köpa en lantmöbel som minne för att den har passerat just den här habbohotel.

Det har skett en rad mystiska händelser på Habbomagle Stationsby. Teleportrarna där har börjat fungera som toalettdass men det är säkert fixat nu då de höll på att arbeta på saken så de inte är som toaletter utan som toaletteleportrar.

Det finns också en hemlig dryck som endast kan hämta från en speciell brunn, nämligen Ønskebrønden (dvs. Önskebrunnen). Om man inte ägde en egen önskebrunn så kunde man bege sig till HillBillys Landsted och hämta den hemliga drycken från Önskebrunnen. När man hade hämtat drycken så står det något hemligt, som inte är hemligt när man har hämtat den, på drycken. Det som står där skulle man bege sig till en viss sida och skriva vad drycken hette.

När man hade hämtat drycken från Önskebrunnen så kunde man bege sig till HillBillys Baghave för att slappa lite i den lantliga miljön.

Känner ni er lite ensam på Danska habbohotel? Ingen att vara med eller ingen att prata med? Eller kanske inga som har samma intressen som Ni?
Love furnis US Nu kan man prova att gå kärlekslabyrinten för att se om man hittar någon eller några som vill bli er vän ... och vem vet om de kanske vill bli mer än en vän? ;)

Innan jag ger er länken till Kärlekslabyrinten kanske ni kan prova Matchmakern som ni finner genom att klicka på "Matchmakern". Om ni har försökt att använda matchmakern men inte fått någon 80-100% på någon speciell habbos så klickar ni här för att ta er från hemsidan till Kärlekslabyrinten.

Glöm inte att kärlek kan inte uppstå utan vänskapen. När vänskapen finns hos er båda så kommer ni att bli ett perfekt vänskapskärlekspar. Som t.ex. hbanni och rollies, två små och söta kaniner på Svenska habbohotel... tror de är ett par ... tror... men fråga gärna om ni vill veta!

Bonde söker fru känner vi nog alla till, programmet som tv4 visar där en bonde söker en vänskapspartner att få umgås i senare dagar. Den här serien har inspirerat oss på Svenska och Danska habbohotel där det nu är dags för Habbobonde söker fru eller också på danska, Habbobonde søger brud.

Om ni klickar här så fick man chansen att ansöka sig till att man söker en vänskapspartner på Danska habbohotel, om man inte är singel förstås. De kommer att välja ut 10 habbobondar på måndag, vilket jag tror idag, där dessa tio är bästklädd och har skrivit en bra ansökan om att bli bonde på Danska habbohotel.

Det hela kommer att avslutas med en Habbobröllop för paren och förhoppningsvis håller deras förhållande längre än som de trott på Danska habbohotel, and remember friendship holds it all <3

Infobus DK I måndags den 18:e maj 2009 kl.15:00-16:00 (svensk tid) hade Danska habbohotel en träff i Infobussen där man diskuterade bl.a. om mobbning tillsammans med Cyberhus och ZeroByte.

Det är ju bra att de tar upp det här med mobbning för vi ska inte låta mobbarna vinna över oss, som blir mobbade av de. Det gäller att visa de att jag tänker inte ge upp, gör vad ni vill men jag tänker göra det jag tänker göra, nämligen att plugga på ... vilket mobbarna inte verka bryr sig om.

Nu kan man hoppa i hopptornet i Habbobadet alldeles gratis, inga spelbiljetter, här på Danska habbohotel. Ha rni alltid velat hoppa från hopptornet förut men hade inte råd eller ville inte köpa spelbiljetter för att hoppa i hopptornet?
Då är det dags för er att ta en tur i hopptornet och hoppa för fullt för det är nämligen gratis. Men räkna inte med att Ni är ensamma om att hoppa från hopptornet så det gäller att ha tålamod annars kommer svordomar att hoppa ut från er habbomun, sen anmäls det och ni blir portade i ett par timmar. Så var på er vakt!

Enjoy the free diving Danish habbos, wishes we on Habbos!

Vi människor tillhör en viss grupp eller ska vi kalla det för stam(?) Förut tillhörde man en viss klan/stammar där klanen representerade man ett viss djur där man visade extra stor respekt för djuret. Just nu är klanen mycket större än förut, men om man visar respekt eller inte vet man inte... men vi alla tillhör en klan oavsett om man är medveten om det eller inte.

Klicka här för att komma till undersökningen om klaner/stammar.

I flera veckor har vi försökt att lokalisera den försvunna befolkningen från Bensalem med hjälp av Donnie Santini´s dagboksanteckningar. Vi börjar närma oss spåret men än vet vi inte vart de befinner sig just nu. Vi vet att de är i säkerhet men var någonstans?

-Star-Girl- tjuvlyssnar Senaste tiden så fick Donnie Santini utföra en slags eldritual där han fick lära sig att repsketera, gå och springa ifrån och på elden.

Nu är han inlagt på sjukhuset för att återhämta sig. Vi har följt Donnies spår till sjukhuset där han fanns på och det visades sig vara en personlighetstest där man kan finna sin innersta djursjäl... vilket djur som är din vän.

För att finna sin djursjäl så skall man bege sig till Bensalem Hospital, sen ska man följa lapparna genom djungeln tills man kommer till sista rummet som talar om vilket djur som är din vän. Klicka här för att fylla i ert svar från sista rummet samt bege er direkt till sjukhusets rum.

Good luck Danish habbos, wishes we on Habbos once again!
1793.GIF

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 25 maj 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla