Lantis, upptäcktsfärd & Raceway [.CO.UK]

Yukka Tree Hill var förut ett område som hade enormt mycket med skog, var man än gick och befann sig fanns det träd överallt. Så trångt var det!

-Star-Girl- kramar om ett träd Efter en massa kampanjer och hobbyverksamhet från gröna aktivister, staden släcktes ner, stadshuset renoverades, industrin spred sig och bulldozers kallades in så har Yukka Tree Hill förvandlas från skog till något annat.

Efter tre månader så är området Yukka Tree Hill redo att användas och Mayorn över Yukka Tree Hill är ivrig att få låta den att återvända till allmänheten. Just nu är byn uppbyggt med bondgård, lantområden och byar och vi blev inbjudna för att komma på ett besök till byn Yukka Tree Hill.

När vi blev inbjudna så hade det kommit in en last med lantmöbler från byarna till alla habbohotel som finns i världen. Så nu kan man bygga en egen bondgård, lantbruksområde, jordbruk, planteringsområde, etc. i sitt rum. Eller så kan man köpa något billigt för att spara den i sitt rum.

Här i denna nyhet kan ni läsa mer om tävlingen där man ska bygga upp en egen by där byn växer, men hur den växer kan ni läsa mer i nyheten, som jag länkade till.

Förra veckan så besökte Mayorn av Yukka Tree Hill de rum som hade skickats in via den e-postadress som finns att läsa i nyhetslänken ovan. Mayorn besökte 3 rum varje vardag förra veckan och nu har ett par rum valts ut och en del har blivit besökt mer än en gång andra inte.

I gruppen Yukka Tree Hill Village kan man se samt besöka byarna.

Lunch break US Om man vill veta vem och vad Mayorn kommer att hetta på Brittiska habbohotel så är det YTHMayor. Han kommer att bära på en VIP emblem så det blir lite lättare att känna igen Mayorn för det finns en del som göra wannabies och lura en del habbosar.

Mayorn kommer att titta till er by och se vilken nivå er by ligger på, sen kommer han att ställa ett par frågor om er by så var beredd på att svara på lite frågor. Men det blir inga svåra frågor så inget att oroa sig för.

Det sägs att Mayorn kommer att göra ett par besök under den här veckan som vi är inne på just nu, men när vet vi inte än men kanske på torsdag eller redan från måndag till fredag? Det är bara att hålla utkik i gruppsidan ovan. Good luck British habbos, wishes we on Habbos!

Nu har alla fyra cuperna i Habbo Raceway ägt rum och banorna dök upp cup efter cup, så nu är alla 16 banorna på plats och finns att se i gruppen "Habbo Raceway". Om ni undrar vad de fyra cuperna hette så är det följande:
Duck Cup
Carrot Cup
Throne Cup
Dino Cup


Efter alla cuperna hade ägt rum så är det ganska många som har vunnit under de olika cuper med olika banor. Vilka som vann för de fyra cuperna kan ni se i gruppen "Habbo Raceway", medan de som har vunnit i alla fyra cuper blev då racets champions, dvs. de stora vinnarna.

-Star-Girl- belönas Följande habbosar blev de stora vinnarna:
Scandinavia
Plebings
TonyX-
GlamourModel
Rivalry
SimplyMagic
Screwz
Ardemax
Aamcus
Beat
Unworthy

Congratulations to you eleven winners in the racing courts, wishes we on Habbos!

Man tackar för alla som har deltagit i racen och byggt racerbanor till Habbo Raceway. Kanske kommer Brittiska habbohotel att återkomma till racet med nya cuper och nya banor, vem vet? ;)
Det är bara att hålla utkik efter racen eller i gruppens home.

Vilken slags stam eller klan tillhör ni? Vet ni inte vilken klan ni tillhör?
Då kanske ni kan göra undersökningen som handlar om vilken stam eller klan ni häör till.

Man är med i en klan eller stam oavsett om man är medveten om det eller inte, en del vet vilken klan de är med i, andra inte. Klicka här för att komma till klan- eller stamundersökningen.

Mer om upptäcktsfärden kommer senare! Håll utkik här på Habbos i denna nyhet!

När man hade hittat några fler dagsboksanteckningar från vår världsberömda upptäckare och äventyrare Donnie Santini så var det senaste anteckningen där det stod följande mening:Eeeeeeeeaaaaaa aaaaaaaagggggggg ggggglllllllllllleeeeee eeeee
-Star-Girl- tjuvlyssnar Vad jag kan se så har det något med örn att göra och innan kunde man få utföra en utmaning där man kunde få veta vilken slags djursjäl tillhörde dig.

Man skulle ta sig igenom djungeln in till sjukhuset, förbi sjukhuset och när man hade nått fram till Vision Quest så gällde att följa sin en väg där man svarade på frågan, som stod på en lapp, med 3 olika svarsalternativ som också stod på lappar ovan för t teleportrar.

När man hade kommit till sista rummet där de berättar vilket djur som är din vän så skulle man till en speciell sida och skriva nyckelordet som fanns i rummet i tävlingsformuläret.

Glöm inte att den andra delen av totemen säljs just nu i Maj månad t.o.m. 31 maj, så skynda på och köp den redan nu om ni redan har del 1. Annars kommer ni att få byta mycket för att få totem del 2.

Efter Vision Quest så ha rman lyckas ta reda på att vår djurvän är Örnen.

Bucho6 gick också sin Vision Quest för att ta reda på vart Donnie Santini har fört den försvunna invånarna någonstans, då talade en bläckfisk till honom och sa: blouffjhfsdjhsdfsjshjgog

Problemet är att man inte talar bläckfiskens språk och om man inte talar om det så förstår man inte språket. Men bläckfisken simmade runt en stund innan den dök och Bucho6 gjorde detsamma och följde efter bläckfisken. Då upptäckte han något som han fick veta var den försvunna invånarna och Donnie Santini befann sig.

Totem piece 2 UK Bucho6 lyckades efter sin upptäckt ta sig upp till land och han blev shockad efter upptäckten. Man kunde knappt tror det man såg! Inte nog med att han råkade välta sin totem så bröt den till hälften så det ligger lever på golvet, så nu ska han fixa till sin totem.

För de som gjorde Vision Quest och följde sin väg för att ta reda på vilket djur som var sin själsvän så belönades man med ett djuremblem där detta emblem beror på vilket nyckelord man fyllde i.

Om man kom till Eagle, dvs. örnen, så fick man örnemblemet, några som kom till Squid, dvs. bläckfisken, fick bläckfiskemblemet och några blev apan och får då apemblemet. Hope British habbos enjoyed the spirit walk, wishes we on Habbos!

En del kanske har glömt det, andra inte, men habbostaffens uppgift som de fick när vi habbosar röstade bland några alternativ någongång i februari ... har jag för mig. Iallafall så blev det att de skulle spela upp en pjäs inför en hög med habbosar som publik där de antingen kommer att gilla det eller också skratta häcken av sig.

Bucho6 var helt färdig med allt som skulle finnas på plats såsom sminket, kläderna, accessories, etc. men så hade Lost_Witness mixat hans namn i manuset så nu får de skriva ett nytt manus till deras pjäs.

Writers CA Nu behöver de ett nytt manus som kan vara vad som helst, komedi, tragedi, skräck, deckare, etc. för det är vi, habbosar, som skall skriva ihop en manus till en habbopjäs som de Bucho6 och Lost_Witness kommer att använda när de uppträder pjäsen i Talangteatern/Theatredome.

Manuset får max vara en A4-sida, en sida i ett Word-dokument. De manus som är längre än en A4-sida blir diskvalicerade och manuset ska då vara i engelska, för de i Storibritannien kan ju inte svenska språket.

När man har skrivit färdigt sitt manus till pjäsen på Brittiska habbohotel så ska man spara den i .doc (som i vanliga fallet) sen skickar man den till competitions.uk@sulake.com med ämnet Forfeit Script senast den 29 maj 2009 kl.18:00 (svensk tid).

Good luck British habbos, wishes we on Habbos once again!

Många habbohotel och habbofansiter har skrivit om det här, nämligen om Beta-testare. Det är nämligen så att habbohotel har programmerat ihop en ny version av habbohotel som de kallar det för Beta-version och innan de släpper ut den i allmänheten så vill de testa den och söker nu ett par stycken Beta-testare.

Är ni den som vill prova på det här och samtidigt kanske försöka hitta lite buggar så är det här något för er. Vill ni bli en Beta-testare på Brittiska habbohotel så är det här ni anmäler er. Skriv varför just du ska bli Beta-testare tillsammans med några andra.
1794.GIF

Skrevs av -Star-Girl- tisdag, 26 maj 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla