Featured Movie, Room & äventyrsresa [.CA]

Förra gången när de sålde en nytt pixel samlarobjekt så var det Kärleksplaneten där Jorden kretsade runt Solen, Månen runt Jorden, precis som det gör på riktigt.

Nu har det kommit ett nytt pixel samlarobjekt och för den här pixel samlarobjektet så är den fortfarande ute i rymdtemat, men den här gången är det planeten Saturnus som är i centrumet och inte Jorden, Solen och Månen.

Pixel samlarobjekt kostar 2000px och 1mynt, så har ni lyckas samla ihop er minst 2000px och vill ha planeten Saturnus i ert rum ta och passa på annars är det bara att samla på sig lite pixel, pixel :)

Kollat på någon bra film nyligen? Eller kanske såg ni på en film i någon bioslong för 3 månader sen? Funderat på att skriva en filmrecension?
We watching movies... Sch! Sluta fundera! Grabba tag i en penna, suddgummi, lite papper och sätt er ner vid ett bord och sätt igång och skriv om vad ni tyckte om filmen ni har sett som ni tyckte var väldigt bra. För det har nämligen .Promises gjort. Hennes filmrecension blev utvald förra veckan och hon skrev då om filmen What happens in Vegas, som många kanske känner till ... eller också sett den. Klicka här för att läsa hennes filmrecension.

För den här veckan så blev StokinTheNeighbors filmrecension utvald och han hade skrivit om en film som heter The Strangers. Klicka här för att läsa hans filmrecension. Enjoy your readings!

Har ni också skrivit en filmrecension eller blev ni nyss färdig med den?
Då kan ni ta och kopiera texten och klistra in den i ett inlägg i en tråd i Movie´s diskussionsforum. Sen är det bara att hoppas att just din filmrecension blir utvald och publicerat i en nyhet, precis som alla andra har fått.

ALla som har fått sin filmrecension publicerat belönas med 1 månads hc medlemskap.

Snart har alla 3-4rum blivit utvald, beroende på om de kommer att välja ut ett fjärde rum till Månadens rum. Om inte så är det snart dags för oss att rösta. Jag talar nämligen om Featured Room May där temat är Country, dvs lantis.
Featured room CA Det första rummet under Featured Room gick till Out in the country av .::Lights::.. Det andra rummet gick till ett annat lantrum som var Country Barn av Asafar.

Nu har ett till lantrum blivit utvald av Kanadensiska habbohotel, vilket rum kan det vara? Vem är ägaren?
Det tredje rummet ser väldigt relaxing ... ett lantställe där man kan vila ut efter att ha plogat jordbruket. Rummet heter Habbo Farm som ägs av LeafsStink. Klicka här för att se en bild på det tredje rummet i Featured Room May.

Alla de tre rum som har blivit utvald belönades med 100mynt, ett Veckans rum emblem och en plats under våningen "Featured Room". Vinnaren som får sitt rum till Månadens rum kommer att belönas ytterligare med 2 mysiga kuddar och ett Månadens rum emblem.

Congratulations to the three rooms who got chosen by the Canadian habbostaffs, wishes we on Habbos!

Snart är det dags att rösta på vårt favorit rum bland de tre ovan. Snart dags att se vilket rum som är finast.

Efter att ha gjort Vision Quest här på Kanadensiska habbohotel så fick man reda på vilket slags djur som var er själsvän. En del kanske är bläckfisk, andra örn och andra är en apa.

Man tog sig förbi genom djungeln för att finna svaret på gåtan om vilket djur som är ens själsvän, men till slut fick man veta vilket när man har nått slutet.

Totems CA Eftersom Maj månadens totem är en totem som liknar tre olika djur så bestämde man sig att fixa en bild på sin innersta djursjäl. Man skulle helt enkelt designa en totempåle som inpireras av Maj månadens samlarobjekt.

Man använde sig utav ett ritprogram som Paint eller Photoshop för att skapa en egen totem. Antingen så använder man sig utav en av de tre totempålarna som är Maj månadens samlarobjekt eller så skapar man en egen.

När man blev färdig med sin totem så sparades och skickades in till competitions.ca@sulake.com med ämnet Spirit Animal senast den 26 maj 2009. Så nu har vinnaren valts ut och den som vann för sin djurtotempåle blev IceBreakers941 som gjorde en bild där det visades sig att han var en bläckfisk, lugn, peaceful och följer med strömmen, dvs. tiden som går. Han belönades med Maj månadens samlarobjekt och 1 månads hc medlemskap.

Congratulations to the winner, wishes we on Habbos! Klicka här för att se bild på vinnartotemen.

Här på Kanadensiska habbohotel fanns det en undersökning som undrar vilken stam eller klan man tillhörde. Men tyvärr är den inte längre tillgänglig så det blev ingen undersökning för oss som missade den.

-Star-Girl- tränar framför tvn Idag är det onsdag, igår var det tisdag och det var också igår som Lost visades. Det är väldigt spännande avsnitt som Lost visar, men ibörjan känns det alltid lite confusing men man kommer av sig när man har kommit in i den. Så synd att tv-serier måste avslutas :( men jag längtar faktiskt till Heroes i höst som visas på tv4. Gör inte ni det? Medan man väntar så finns ju Lost :)

Iallafall dagen innan tisdag var ju måndag, inte sant? Då brukar det komma en ny omgång med frågor från habbosar som besvaras av Kanadensiska habbostaffen. Även om de inte kom ut på måndagen så finns de iallafall kvar, en dag försenad bara...

Klicka här för att läsa frågor och svaren. Enjoy your readings!
1796.GIF

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 27 maj 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla