Problem, besök och lantis [.COM.AU]

För ett tag sen så berättade Australiska habbohotel att någon hade fifflat med deras e-post, som de använder för att samla in tävlingsbidrag och annat, inkorg. Så det kan ta ett tag innan de har letat fram en vinnare.

-Star-Girl- tränar för att laga Deras tekniska arbetskollegor håller på att fixa problemet, men det är fortfarande inte löst så nu verkar det som att tävlingsbidragen för en del tävlingar är borta så har man deltagit i de tävlingar så får man tyvärr skicka in sitt material igen. Problemet gäller för följande tävlingar:
Green Day Competition - som är en Green Day tävling där man skall göra en slags drama där man kan välja mellan tre akter. Mer kan ni läsa om tävlingen genom att klicka på "Green Day Competition" ovan.
Superhero Outfit - Det är här man skulle klä ut sig som en av era favorit superhjältar eller designa en egen där ni beskriver vad dess superkrafter är för något.
Superhero Lair - Här skulle man bygga en superhjältes hem som t.ex. Batmans grotta, Supermans hem, Spindelmannens hem, etc.
Villians `R´ Us Comic - Här skulle man designa en komedi serie där de goda möter de onda och här måste man ha med Bambozzle, den onda Bamaloo med i serien, annars hamnar den i papperskorgen tillsammans med all papper som finns i.
Historical moment from the 50s and 70s - Här är vi tillbaka till 50- och 70-talet och det man skulle göra var att designa ett historisk ögonblick eller minne från 1950 och 1970-talet.

Eftersom tävlingarna redan har ägt rum så är det bara att skicka om det precis som förut. Har ni deltagit i någon av de tävlingarna ovan så ska ni skicka in det igen till competitions.au@sulake.com med det ämne som det står att man skall ha senast den 31 maj 2009.

Så gör det redan nu om ni har deltagit i tävlingarna! Good luck Australian habbos, wishes we on Habbos!

We are relaxing on the mushroom chairs När lantmöbler kom till Australiska habbohotel så hade nog inte husteleportern kommit, men nu har den kommit för att joina resten av lantmöbler. Den finns under möbelkategorin Country och kostar 6 habbomynt från er myntbörs.

Nu har en ny planet tagit Kärleksplanetens plats i pixel samlarobjekt. Kärleksplaneten bestod av Jorden som kretsade runt Solen, Månen runt Jorden. Pixel samlarobjektet befinner sig kvar i rymdtemat för den nya är nämligen The Planet of Eternity som är planeten Saturnus.

Saturnus är en planet som ligger längre bort från Solen, någonstans bakom Jupiter finns den. Men för den nya pixel samlarobjektet Saturnus kostar den 2000px och 1mynt, så har ni minst 2000px och vill ha denna planet passa på och köp den nu innan den försvinner, när vet man inte men passa gärna på nu medan den finns där.

Onsdag och det är ett nytt erbjudande pågång. Inte mynterbjudande utan möbelerbjudande där man får en viss antal möbler för endast 10 habbomynt. Det man får den här gången är följande:
1 Alhambra ljus, 2 x skotthål, 1 litet Habboween fönster (skottskadat fönster), 1 Igor hjärna, 1 diplom & 2 x Shalimar vas

Så har ni minst 10mynt här på Australiska habbohotel så passa på om ni vill ha 4 av 6 sakerna.

Det är inte bara Danska habbohotel som har Infobusträff, utan här på Australiska habbohotel har man också infobussträffar då och då tillsammans med RO!-Charlotte. Det hade de den 27 maj 2009 så hoppas de hade en kul diskussion inne på bussen.

Även här på Australiska habbohotel hade man också lite kul med lite lantliga aktiviteter såsom lantspel. Men vad för slags spel hade de?
Rox and Star with pigs Den första lantspelet var Wood Chooping där det gällde att såga stockar till ved, inte ska man vara utan ved när det är kallt?
Den här ägde rum den 26 maj 2009. Fyra spelare infinner sig på spelplanen, sen får de en viss tid på sig att rotera stockarna så de är riktade mot varandra till fågelskrämman.

Har ni någongång sett en gris flyga? Nä, inte jag heller! Men här i det här spelet som ägdes rum fick man se grisar som flög... nästan. Den 28 maj 2009 ägde grisflygningsspelet rum och det man skulle göra var att klä ut sig till en gris. När domaren ropar "Go" så ska man ta sig igenom banan, ner i poolen sen snabbt sätta sig på stocken. Ramla man ut från banan får man börja om från början och göra om tills man når slutet.

Klicka här för att se en video som Australiska habbostaffen lade upp där grisar hoppar ner i en pool och simmar upp. En simmare i en gris :P

Idag fortsatte lantliga aktivteter med lite matlagning. Det var nämligen Chook Washing som ägde rum idag kl.08:30 (svensk tid) hos Fozzie. Man skulle flytta sin kalkon eller kyckling med hjälp av två holo-dices, ju högre siffra man fick desto längre på banan kommer man.

En annan lantevent är en sådan där det gällde att vakna upp så snart tuppen gal. Så ligger ni och sover framför datorn kanske tuppen kan väcka er, för det var nämligen dags för Daily Rooster Call.

Här gällde det att vara inloggad på habbohotel, sen någongång under dagen (kl.05:00-09:00 (svensk tid)) så kommer det att dyka upp en alert fönster där det står vad man ska klä ut sig till och vilket allmänt rum man skulle till. Det gällde att vara snabb! När alerten har kommit ut så kommer Australiska habbostaffen välja ett par stycken som har klätt ut sig bästa klädseln som belönas med ett Wheet emblem och en Hootenanny show bag.

Hope the Australian habbos enjoyed the Daily rooster call, wishes we on Habbos! And a congratulations to the winners of course ;) Klicka här för att se vilka som vann när tuppen gal.

Pig AU Har ni minst 15mynt på habbohotel och alltid velat köpa ett husdjur men mynten räcker inte åt?
Då kan ni passa på för nu har husdjuren fått sitt pris nedsänkt och kostar nu endast 15mynt för att få en djurvän i sitt rum.

Det finns också lite häckar tillsammans med lantmöbler så vill ni köpa lite häckar... eller buskar till ert lantrum passa på och köp lite nu om ni inte äger någon häck/buske.

Artisten Eskimo Joe låter kanske lite okänd men såsmåningom blir han kanske känd när man har hört hans låtar. Han har släppt ut ett nytt album som heter Inshalla som betyder "God Willing" i arabiska. Hans album kom faktiskt ut idag, den 29 maj 2009.

Han kommer att åka på en turné under Juli och Augusti månaden, så vill ni veta lite mer om denna artist besök dess hemsida här.

För att fira Eskimo Joe´s albumutsläppet så finns det en tävling där man antingen bygger designen i sitt rum på habbohotel eller så designar man den antingen förhand eller i ett valfritt ritprogram på datorn.

Man ska designa en scen inom Alhambra temat, ta gärna en titt i katalogen under kategorin Inshalla för lite inspiration och idéer.

När man är färdig med sin scen design antingen i rummet eller bild, så ska man skicka bilden till competitions.au@sulake.com med ämnet Inshalla Comp senast den 12 juni 2009. Glöm inte ert habbonamn och en beskrivning på er design av en scen. Good luck Australian habbos, wishes we on Habbos once again!

-Star-Girl- lyssnar på deras diskussion har ni byggt något fint rum? Eller ett rum som är så snyggt byggt att man blir väldigt förvånad? Eller har ni sett något rum som är väldigt fint?
Då tycker jag att ni borde nominera ert eller habbosens rum till Room of the Week här på Australiska habbohotel.

Det enda som behövs är en bild på rummet sen skickar ni bilden på rummet till newsletter.au@sulake.com med ämnet Room of the Week.

I mailet ska det finnas rummets ägare, rummets namn och en bild på rummet. Ägaren för rummet belönas med 20mynt, ett Veckans rum sticker och få se en bild på sitt rum i Pixel Press. Medan tipsaren belönas med en guldtacka.

Apropå Pixel Press, har ni något att skicka in till tidningen? Kanske någon tips? Någon recension?
Det finns mycket man kan skicka in, men endast välja ett av de så klicka här för att skicka in ditt bidrag till Pixel Press.

Nu har det kommit ett nytt nr av Pixel Press här på Australiska habbohotel. Klicka här för att unna er en läsning.

Just ja, Australiska habbohotel får ett besök den 2 juni 2009 kl.10:00 (svensk tid) av en grupp som heter PANJO 5 som är en Australisk grupp.

PANJO 5 har släppt två singlar där den na är Move, som kom ut November 2008, meda den andra heter Stay Closer som släpptes ut Februari 2009.

Besök gruppen PANJO 5 för mer info om denna nya grupp... för oss iallafall.
1799.GIF

Skrevs av -Star-Girl- fredag, 29 maj 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla