Lantis, något nytt & äventyrsresa [.CO.UK]

Yukka Tree Hill fortsätter att växa och dess byar växer likaså. Vilken by i Yukka Tree Hill kommer att bli vinnar byn i den här stad eller stadsbyn Yukka Tree Hill?

-Star-Girl- tränar Om ni besöker gruppen Yukka Tree Hill så kan man se vilka byar som har blivit besökt av majorn YTHMayor och varje gång som mayorn besöker de byar som finns på gruppsidan så kan byn bli större genom att länka till en annan by och då växer den och det gäller att nå så högt man kan för att bli vinnar byn i Yukka Tree Hill.

Om ni vill veta mer om hur man bygger upp sin by och hur ma får den att växa kan ni läsa mina nyheter här och här. Good luck to the British country habbos, wishes we on Habbos!

Känner ni till filmen Night at the Museum?
Det har ni nog, antingen via trailer som visas på tv eller så har ni nog sett den i tidningen Metro eller någon liknande tidning som delas ut i allmänheten. Iallafall så har det kommit ut en fortsättning på 1:an och den heter nämligen Night at the Museum 2.

-Star-Girl- upptäcker något nytt Här på Brittiska habbohotel hade man en historisk utmaning där man skulle hjälpa Larry, museum vakten, att skydda den s.k. tablet, en guldaktig föremål.

Man skulle nämligen bygga ett rum eller snarare ett hem där man kan beskydda den tablet från de onda. Om byggandet inte är er grej så kan man också delta i den historiska Quest som fanns uppe.

Vilka som är vinnarna till tävlingarna för Night at the Museum 2 kan ni besöka gruppen här. Akta så inte er webbläsaren får damp och stänger ner sig själv :P

Om ni vill veta om ni är en av vinnarna eller vilka som vann så kan ni klicka här och se vilka som vann Natt på museum 2 tävlingarna. Kanske ni kan gratulera för deras vinst...

Congratulations to the winners aat the Night at the Museum 2 competitions, wishes we on Habbos!

Vem är det som har gått från sin position upp till en annan position här på Brittiska habbohotel?
-Star-Girl- belönas Det är ingen habbostaff som har lämnat Brittiska habbohotel, snarare att någon av de Brittiska habbostaffen har blivit uppflyttad från sin dåvarande position till sin nuvarande. Det är nämligen Flynn500 som har blivit uppflyttad från den ena till den andra. Hon har nämligen fått rollen som Community manager istället för UKchaserAl. Det verkar som att de har sökt efter en ny community manager ett tag och bestämde då att Flynn500 skulle få jobbet.

I vilket fall som helst så ser det ut som att UKchaserAl har slutat på Brittiska habbohotel då hans habbonamn syns inte i gruppen UK Office, eftersom alla habbostaff som jobbar på just detta habbohotel finns ju med där på gruppsidan, men inte UKchaserAl. Eller så kanske han jobbar någon annan position på Brittiska habbohotel, vem vet? ;)

Men det finns en ny arbetare till Brittiska habbohotel och den nya personen behöver då ett habbonamn. Vad tycker ni personen ska kallas för?
Det är nämligen vi, habbosar, som ska ge förslag på lite olika habbonamn som sedan väljs ut som skulle passa honom/henne bäst. Klicka här för att skriva ditt habbonamn förslag.

För någon vecka sen eller något så presenterades Habbo Beta för sina medlemmar i en nyhet och i nyheten talade de om att de sökte ett par testare som skulle få prova Beta-versionen av habbohotel för var och ett habbohotel.

Entrance to Habbo Beta UK Nu har även Brittiska habbohotel valt ut sina Beta-testare, troligtvis är det samma antal som på Kanadensiska, Amerikanska habbohotel, dvs. 50st. Vilka som blev Beta-testare här på Brittiska habbohotel får man hoppas på att man hittar någon med en Labråtta emblem för det är bevis på att de är en av de Beta-testare på Brittiska habbohotel.

Enjoy your testings for Habbo Beta version, wishes we on Habbos! Kika gärna in i gruppen Habbo Beta här och läs gärna denna nyhet lite mer om Beta-versionen här.

Någon som har varit hos någon kompis och sov över någongång när man var mindre?
Tror nog många har gjort det, men inte alla. Det är nämligen så att Charlie Girl har kommit till Brittiska habbohotel och nu ska man skapa den bästa sova-över-platsen i sitt rum.

Det skall vara en plats där man övernattar hos kompisen en natt, som en pjyamasparty ungefärlig där dans och musik finns med. Charlie Girl gillar att göra följande i sitt nattpartyrum:
dansa och sjunga till bra musik, dela med sig spa recept, prova på olika kläder, prova de senaste stylist produkter, spela spel och kolla på filmer

Är ditt rum den bästa platsen för att kunna göra det som Charlie Girl gillar att göra?
Då ska ni ta och bygga ett rum som ser så fint men också en plats där man sover över en natt. När man har byggt färdigt sitt pyjamaspartyrum så placeras rummet under våningen Charlie Girl Chic. Alla rum som håller sig inom temat belönas med ett speciellt emblem.

Helst ska inte rummet vara ett annat rum som t.ex. ett naturrum som är till för en annan tävling finnas under våningen, även om man kan flytta rummet till våningen.

Det rum som vinner det hela kommer ägaren att belönas med ett unikt emblem. Dessutom kommer ägarens partyrum att bli den ultimata rummet som alla kommer att komma dit för att ha kul, prova på olika saker, dansa och sjunga till bra låtar, etc.

Vinnaren kommer även att belönas med lite real life priser såsom följande:
Chic stämplar, en Nintendo Wii och spel, The Saturdays senaste album, en High School Musicial 3 dvd, Tesco koder, en manikyr set, phone socks och sleeping ögonskuggor

Wow! Vilka priser för den stora vinnaren. Det är bara att sätta igång och bygga ett sleepover partyrum och lägga till under våningen som står nämnt ovan. Good luck and have a fun sleepover time, wishes we on Habbos once again!

Besök gruppen Charlie Girl Chic för lite mer information om kampanjen och hämta lite downloads till er dator.

We with pigs Lord of the Ring på Brittiska habbohotel fortsätter och det är bara att bygga någon by som finns med i filmen och återskapa det i sitt rum. Det kan vara Mordor, Rohan, Helms Deep, Mount Doom, Minas Tirth, m.fl.

Förra veckan såldes det några möbler från en viss möbelkategori under en dag men Tikimöbler finns i katalogen längre än de andra som såldes endast under en dag. Så hoppas att Ni lyckades köpa möbler som man behöver för att bygga upp den by eller stad som finns med i filmen Lord of the Ring.

När man har byggt färdigt sitt rum eller snarare byn eller staden som är väldigt lik den i Lord of the Ring så ska man ta en printscreen på rummet, spara den i en lämplig bildformat. Sen skickar man bilden till competitions.uk@sulake.com med ämnet BUCHOSREALM senast den 29 juni 2009, så det är gott om tid men det tar tid att bygga så sätt igång och bygg redan nu.

Annars kan man joina någons bygge av staden och kanske vara med på bilden av rummet där man spelar t.ex. Legolas, Ledaren för älvarnas stad, eller kanske staden där Frodo, Sam, Pippin och Merry kommer ifrån. Eller kanske den port där en massa soldater som är på den onda sidan kommer ut fån deras port? Det är bara att fundera, sen planera hur det ska se ut sen bygg ut det.

Good luck fellow British habbos, wishes we on Habbos!

Efter att ha utforskat kring det här med att hitta vart den försvunna invånarna från Bensalem tog vägen så har vi tagit hjälp av Donnie Santinis dagboks anteckningar. Enligt hans anteckningar så finns de någonstans i Sydvästra djungeln.

Vi är nu inbjudna för att utforska mer i djungeln för att ta reda mer om vart de egentligen befinner sig. Klicka här när ni är redo att ta e väg gneom djungeln för att försöka hitta svaret på frågan om vart Donnie kan ha lett invånarna någonstans.

Be careful out there! Don´t forget to bring a notebook and a pencil with you to write something important down ;)
1816.GIF

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 8 juni 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla