Äventyrsresa, artist tävling & Habbo Beta [.COM.AU]

Finns det några Hannah Montana fans där ute? Det finns det nog, för här på Australiska habbohotel har man chansen att vinna en cd-skiva som heter Hannah Montana: The Movie Soundtrack som finns att köpa i affärerna, men istället för köpa kan man väl prova att se om man lyckas bli en av de 10 vinnare som belönas med cd-skivan med låtar från filmen.

-Star-Girl- belönas Jag har en känsla om att jag har tagit upp det här ämnet, men det skadar inte så mycket om jag tar upp det en gång till. Ta det som en påminnelse!

Klicka här för att skriva om varför just du ska få vinna cd-skivan. Där kan ni också se på en video om hur man dansar en viss dans från filmen. Det finns också en grupp vid namnet Hannah Montana The Movie där ni kan läsa och se mer om denna fantastiska artist.

För ett par veckor sedan berättade Australiska habbohotel om Habbo Beta och då sökte de ett par testare som skulle få prova på Beta-versionen först av alla och hjälpa företaget att hitta buggar och fel som finns i beta-versionen. Nu har man lyckas välja bland alla ansökningarna som kom in till deras elektroniska inkorg och de valde då ut 50 Beta-testare.

Dessa 50 Beta-testare kommer, precis som man har nämnt det innan, att bära på ett Labråtta emblem som bevis på att de är en Beta-testare, så ingen försöker lura någon stackare om att visa bilder på Beta-versionen eller något liknande hyckleri.

Om ni har ansökt om att bli Beta-testare här på Australiska habbohotel och undrar om ni blev en av de så kan ni klicka här och se om ert habbonamn står med på listan bland de andra Beta-testarna.

För Beta-testarna så kommer Habbo Beta login-knappen att finnas precis bredvid den originala login-knappen, där man vanligtvis brukar klicka för att ta sig in till habbohotel när man befinner sig på "Me"-sidan, eller också s.k. "Hem"-sidan. Enjoy your testings!

-Star-Girl- belönas för att ha gissat rätt För någon vecka sen eller kanske några dagar sen så fanns det en gissningstävling till alla som älskar att gissa eller också för er som brukar gissar rätt på antalet föremål i en burk, ask eller något liknande.

Den här gången skulle man gissa hur många godisbitar det fanns i burken som man kunde se på bilden. Hur många fanns det egentligen?
Endast Australiska habbostaffen som vet för det är de som äger godisburken. För den som gissade rätt eller kom väldigt nära antalet godis i burken belönades med en real life show bag som innehåller en Habbo musmatta, USB, plånbok/börs, nyckelknippa, klistermärken, ett kort med en myntkod där man får inte bara habbomynt utan också en röd glassmaskin och några cd-skivor.

I burken fanns det 322 godisbitar och habbos som vann priset ovan gick till ::Opitional::. Congratulations to you, wishes we on Habbos!

Såna här in real life priser är bara hur bra som helst. Tänk er om Svenska habbohotel hade det någongång. Själv har jag också vunnit lite in real life priser då Brittiska habbohotel firade sitt 8:e år som habbohotel. Skulle ni också vilja vinna lite in real life priser om Svenska habbohotel anordnar en sådan tävling?

Det har redan börjat och kriget emellan de tre klanerna pågår fortfarande. Vem av de tre klanerna kommer att segra som vinnaren över djungeln?
Det återstår att se, men det man inte vet om är att alla har en god sida och en ond sida, även den försvunna klanen som har splittrats till tre olika klaner. När det gäller klaner från djungeln så gäller det att vara på sin vakt för vem vet vad de kan utsätta er för.

I varje klan finns det förstås en trollkunnig person som också kallas för schaman. Denna schaman personen kan enormt mycket om magi såsom voodoo magi.

-Star-Girl- förvandlad? o_o Det är nämligen dags för oss trogna arvtagare till en av de tre klanerna att lära sig att sätta en förbannelse över den andra klanen så att just den klan ni är med i ska stupa tills de förlorar. Det för man genom att designa antingen sin egen home eller en grupphome med hjälp av de nya Lost Tribe stickers så voodoo-likt som möjligt.

När man är färdig med sin voodoo design så klicka ni här där ni klistrar in länken till er habbohome och skriver en beskrivning om vad er voodoo design gör och är för någonting. Det är ju inte alla som förstår genom att titta ;)

Man har t.o.m. onsdagen den 17 juni 2009 på sig att ha gjort färdigt sin voodoo formel på sin home sen får vi se vilket klan som lyckades bäst. Good luck Australian habbos, wishes we on Habbos!

I den här nyheten så skrev jag om en tävling där man skulle fortsätta på en berättelse och när den berättelsen har en fortsättning så fortsätter någon annan på berättelsen tills den har ett slut.

Fortsättningen på berättelsen får max innehålla 50ord, mindre än 50 är okej, men mer än 50 ord så tror jag inte att man har chansen att vinna, vem vet? ;)

Om ens fortsättning på berättelsen blir utvald som fortsättning så belönas man med 5p till sig själv och till sitt klandjur och en Lost Tribe möbelpaket som innehåller Kungastolen, en fackla, dödskalle, Tarantula (den dödliga spindeln) och en myrstack. Akta så ni inte får myror i brallan när ni har en myrsack i rummet. Vem vet om myrorna kryper in i era kläder när ni sover i hängmattan eller soffan ;)

We are relaxing on mushrooms chairs Klicka här för att läsa fortsättningen på den spännande djungelstoryn om Donnie Santini samt skriva din berättelse om vad ni tror kommer att att hända härnäst.

Om ni vill veta vilka som blev runners-up för fredagen klicka här, medan om ni vill veta om ni eller någon vän på habbohotel blev runners-up för tisdag, onsdag och torsdag kan ni gå till gruppens diskussionsforumet och se i tråden med namnet som förknippas med runners-up för dagen.

Congratulations to the winner story and good job to the runners-up, wishes we on Habbos once again!

Även The Chosen One har jag skrivit om det i den här nyheten här och den har fortsatt för varje dag som går så det är bara att besöka gruppen The Lost Tribe för att se vem som är dagens utvalda habbos, sen är det bara att försöka spåra upp den utvalde sen skall ni ta en print när ni båda har sagt Today´s mission is complete. När ni har lyckas spåra upp den utvalda och tagit printscreen när ni har sagt meningen så skickar man bilden till competitions.au@sulake.com med ämnet The Chosen One.

Första personen som skickade mailet och den utvalda belönas med 5p till sig själv och sitt klandjur och en djungelstol.

Onsdagens The Chosen One var oh-no-its-mitch, som är en örn, och den som fann honom/henne var Starbit, som är bläckfisk.

Torsdagens The Chosen One var Whine och personen som fann henne/honom var doofhead, där de båda är Apor.

totem UK Fredagens utvalda var romneyman20 och personen som fann honom/henne var Jimerimery, där de båda är apor.

Måndagens The Chosen One, dvs. idag var BUNNIES-R-COOL. Så spåra upp henne, ta en print när ni båda säger meningen ovan och skicka in det så snabb som möjligt för att vara den som vinner poäng åt sitt klandjur.

Vem som blir The Chosen One imorgon, tisdag kan ni besöka gruppen ovan för en titt. Good luck and congratulations Australian habbos, wishes we on Habbos!

Idag, måndag den 15 juni 2009, hade Australiska habbohotel en offertävling där man skulle offra sig själv inför andra klandjuren. Nä, skojar bara! Inte offra på det sättet, utan det här spelet heter Tribal Offering som ägde rum idag kl.08:30 (svensk tid).

Det går nämligen till såhär att tre spelare går in på spelplanen och väntar på domarens startsignal. När spelet börjar så gäller det att hålla facklan på banan så länge som möjligt ... Den habbos som har flest bitar på deras bana belönas med 2p och en djungelstol samt det lag som hade flest deltagare som deltog i spelet får ytterligare 5p.

Hope Australian habbos had a fun game time, wishes we on Habbos!

Visst vore det kul att få sitta och prata med en kändis såsom artist eller grupp på habbohotel? Vore det inte kul att få göra det?
Javisst är det kul! Det är nästan som att träffa kändisen irl ansikte mot ansikte, fast virtuellt. Det är nämligen så att Australiska habbohotel kommer att få ett kändisbesök denna fredag och man har chansen att få vinna en pratstund med kändisbesöket.

Singer AU Deras besök heter Claire Clarke som är en pop-punk artist, som förmodligen är känd i Australien men inte i Europa ... än, kommer hit på besök i samband med kampanjen Boost Mobile Rock the schools.

För att fira hennes besök så har man anordnat en tävling där man kan vinna en afterparty chatt med Claire Clarke där fem habbosar har chansen att mingla med henne efter besöket i talangteatern. Det man skall göra är att skriva en låt med en intro och en refräng.

Claire Clarke kommer att välja ut de fem bästa som då kommer att få vara med henne och ha en liten pratstund tillsammans. Om ni vill ha lite låtskrivtips kan ni klicka här och för mer inspiration om hur en låt kan vara kan ni klicka här.

När ni känner er färdiga om hur er introlåt och refräng ska låta så är det bara att sätta igång och skriva, sen kopiera och klistrar ni in er textlåt här i formuläret senast den 18 januari 2009.

Good luck and enjoy the celebrities visit, wishes we on Habbos once again!

Har ni någon kul skämt som ni vill visa andra? Eller kanske någon recension om någon fantastiskt bra musik, film, låt, etc.? Eller kanske sett någon rolig eller väldigt bra motto på Australiska habbohotel? Eller en dikt?
Då tycker jag att ni borde skicka in ditt förslag och se om den lyckas bli utvald att publiceras i tidningen Pixel Press.

Klicka här för att skriva ditt förslag till Pixel Press.

Apropå Pixel Press, det har nu kommit ut ett nytt nummer av tidningen och den kan ni läsa här.

Enjoy your readings!
1831.GIF

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 15 juni 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla