Habbo Beta-inviter & Djungelkaos!

Nu har vissa habbos fått testa Habbo Beta, den "nya" verisionen utav Habbo. Meningen med Habbo Beta är att dom som är Beta-Testare ska anmäla olika buggar, så den nya verisionen ska vara så bugg-fri som möjligt!

För att flera ska få chansen att upptäcka och rapportera buggar så har Habbo nu gett dig möjligheten att bjuda in 2 vänner som får bli Beta-Testare.

Såhär gör du om du vill bjuda in någon:
1. Klicka på den gråa knappen på hemsidan, den knappen med en labb råtta på.
2. En kod kommer att dyka upp, denna ger du till din kompis via minimail tex.
3. När din kompis har fått koden ska den personen skriva in den koden på Habbo-Beta Gruppsidan och den hittar du HÄR.
4. Nu kan din vän också vara med och testa Habbo Beta!

Efter all denna beta-testning har också en mystisk djungel dykt upp. Detta visade sig bara vara början till Habinson, Habbos Robinson!

Igår var det massor med olika tävlingar som var första etappen utav Habinson, och idag kom det upp en ny sorts tävling. För att göra den tävlingen så ska ni söka på Mahumba i navigatorn så kommer ni komma till djungeln. När ni kommer till ett rum med flera dörrar och lappar måste ni vara uppmärksamma, för det är nyckeln till framgången i denna tävlingen.
Det ryktas även om ett pris om man lyckas klara utmaningen.
Lycka till!

Glöm inte bort besöket imorgon, Infobussen & RNS kommer och hälsar på igen! Det kommer pratas en del om Narkotika och hur farligt det är. Det kommer diskuteras Cannabis med mera. Infobussen kommer anlända till habbo klockan 16.00 imorgon, Missa inte det!

Skrevs av Haxiax onsdag, 17 juni 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla