Äventyrstävling, Featured stuffs & lite info [.CA]

Idag är det torsdag och för tre dagar sen var det måndag. Då är det något som Kanadensiska habbostaffen brukar göra på måndagar och det är nämligen att publicera deras svar på ett par frågor som ställdes av oss, habbosar.

Alla de som har fått sin fråga besvarad av en eller båda habbostaffen belönas med en månads hc medlemskap. Klicka här för att läsa frågor och svaren samt ställa din fråga när du har läst igenom svaren. Kanske får ni fram ett litet fniss medan ni läser, vem vet ;)

Vi har lyckas följa Donnie Santini´s dagsboksanteckningar och lokaliserat vart han tog den försvunna klanen från Bensalem någonstans i djungeln. Det var en lång väg men vi lyckades till slut, men när vi väl fann den försvunna klanen så hade de splittrats i tre olika klaner, Ape, Eagle och Squid.

The three totems, Eagle, Ape, Squid Dessa tre klaner hade ett viss djur som de såg upp till väldigt mycket, ungefär som en hedrad djur. Deras klandjur är väl som sagt det som klanen heter. Men det finns en väldigt arg gud som har gjort det besvärligt för de tre klanerna. De tre klanerna har engagerat i ett hett fight, så det var då dags för oss, habbosar, att ta reda på vad det egentligen försiggår här.

Det man gjorde var att man begav sig mot Ruins Quest Start room genom att söka på RuinsQuest. Sedan skulle man ta sin väg igenom teleportrarna tills man kom till det sista rummet där det fanns en lapp om vad som skulle skrivas i tävlingsformuläret som nu är stängt.

De första tio habbosar från varje klan belönades med lvl 3 djuremblem (beroende på vilken klan man tillhör), 5p och en liten fackla.

Man lyckades ta reda på vad det egentligen pågick bland de tre klanerna efter att ha gått bland ruinerna någonstans i djungeln. Det man fick veta från äventyret bland ruinerna var att den arga guden, som jag talade om ovan, var egentligen Donnie Santini, men det var egentligen inte hans fel för han har fått en slags formel (inte förbannelse) som schamanerna hade gjort för att hålla klanerna rädda och under kontroll.

För att ha gått igenom den långa vägen genom djungel och ruinerna så belönades de tio första habbosar som svarade rätt på frågorna med priset som ni kan se ovan. Klicka här för att se vilka tio från varje klan som belönades med priset ovan.

Congratulations to the winners, wishes we on Habbos! Ni kan även se lite längre ner på sidan vilka runners-up som belönades med en djungelsits och en liten fackla.

Nu när vi har lyckas avslöja att det var schamanerna som hade kastat en formel på Donnie Santini så han fick klanerna att bli rädda och hamna under kontroll. Då var det dags att försöka återförena klanerna från tre olika till en och samma klan. Men kan man ju undra, vem skall bli den nya ledaren över hela klanen?
-Star-Girl- tjuvlyssnar Jo, den nya ledaren blir en av de som har flest poäng efter alla dessa äventyrs tävlingarna från den vinnarklanen. Den klan som vann här på Kanadensiska habbohotel blev nämligen Tribe Squid, där klandjuret är bläckfisken.

De topp fem Bläckfiskarna som hade samlat ihop sig flest poäng från äventyrsspelen är följande:
sick.boy.wow
Kaboom.Girl
Enabro
Guilherme.Amigo
wawa1234

Congratulations to you top five Squids, wishes we on Habbos!

Bland dessa fem så kommer en av de att bli eliminerad för varje dag som går, för att få chansen att inte bli eliminerad så gäller det att delta i äventyrs tävlingarna som anordnas. Alla kan delta i de tävlingar eller spelen som anordnas. Om man lyckas vinna så slapp man vara med om röstningen om vem som skall elimineras. Den som är sist av de fem ovan blir därmed den nya ledaren för den återförenade klanen från de tre klanerna Eagle, Squid och Ape.

I måndags den 15 juni 2009 så ägde det första spelet rum och den första omröstningen om vem som skulle elimineras först. Det man körde var Don´t hit the stone wall och här gällde det att komma sist till stenväggen på andra sidan, så det gällde att vara vän med tärningen. Det har hänt att tärningen har hamnat på en och samma siffra i tre raka sträck.

Sen nästa dag, tisdag, så har man röstat om vem man tycker inte passar till ledaren och därmed eliminerat honom/henne från listan om vem som skall bli den nya ledaren. Jakten på den nya ledaren fortsätter och nu är man nere vid fyra som är följande:
sick.boy.wow
Kaboom.Girl
Enabro
Guilherme.Amigo


Det spel som ägde rum för två dagar sen var Tribal Races där det gällde att springa allt vad man kan till andra sidan utan att ramla av banan, annars får man gå tillbaka där man ramlade och fortsätta springa tills man kommer till djungelstolen som väntar på dig på andra sidan banan.

Än en gång så var det dags att rösta på vem av de fyra ovan skulle elimineras och gå ner till tre kvar som slåss om att bli den nya ledaren.

Då är man nere vid tre stycken som slåss om att bli den nya ledaren för de återförenade klanen. Följande habbosar har gått vidare:
Kaboom.Girl
Enabro
Guilherme.Amigo

Congratulations to you, three habbos, who has come so far into this elimination, wishes we on Habbos once again!

-Star-Girl- the leader of tribe Rabbit Igår, onsdagen den 17:e juni 2009, så var det nämligen dags för Falling Tribal Seats där det är samma regler som fallande möbler, men istället för slumpmässiga möbler som sätts ner så är det en djungelstol som sätts ner.

Då är det dags att rösta på vem av de tre kvarstående ovan som skall elimineras, dvs. vem av de passar inte som ledaren för en enorm klan. Det är ju trots allt tre klaner som blev till en klan. Klicka här för att rösta på vem av de tre ska åka ut, dvs. elimineras.

Good luck to the three finalist for becoming the leader of the tribe, wishes we on Habbos!

Medan de röstar om vem som skall elimineras från ledarposition röstningen så kan Ni sätta er och läsa en musikrecension där Mutes har skrivit en recension om Eminem´s album Relapse.

Vad han tycker om Eminems album och vad han gillar och ogillar med hans låtar i albumet kan ni läsa här.

Har ni också skrivit en musikrecension om någon artist eller grupps album eller singel?
Ta då och kopiera texten och klistra in de i ett inlägg under en lämplig tråd i Music´s diskussionsforum här och kanske blir det din musikrecension som blir utvald nästa gång.

We are watching movie... sch! Har ni sett på någon fantastisk bra och spännande film nyligen? Eller kanske såg ni på en bra film för tre månader sen? Funderat på att skriva en filmrecension?
Sluta fundera! Grabba tag i en penna, suddgummi och lite papper och sätt er ner och skriv om vad filmen handlar om och vad ni tyckte om den. för det har nämligen Thandiwe gjort. Hon har nämligen skrivit en filmrecension om filmen Fast and the Furious: Tokyo Drift. Klicka här för att läsa hennes filmrecension och se om ni håller med henne om filmen eller också vill ni se filmen så snart som möjligt.

har ni skrivit färdigt er filmrecension ännu? Renskrivit den på datorn än?
Ta då och kopiera texten till er filmrecension, sen klistrar ni in den i ett inlägg under en lämplig tråd i Movie´s diskussionsforum här och kanske blir din recension utvald nästa gång.

Alla som har fått sin film- och musikrecension utvalt och publicerat i en nyhet här på Kanadensiska habbohotel belönas med en månads hc medlemskap.

Ena veckan valdes två rum ut och nu har ytterligare två rum valts ut till Featured Room June.

Vilka två rum blev utvalda från förra gången som Kanadensiska habbostaffen och vilka är de två nya?
Featured Room CA Featured Room i Juni var temat djungel och man kan verkligen säga att ägarna håller sig till temat, men vad annars skulle man komma med? En sandstrand när temat är djungel? Haha! Iallafall, de två rummen som valdes ut för första början gick till The Forbidden City av EliteRiches och Survivor av :Latino:.

Nu har ytterligare två nya rum valts ut och även här så är rummen inom temat djungel. Det första rummet gick till Atlantis Reborn som ägs av SPACE-KACE.

Medan det andra rummet som valdes ut av habbostaffen gick till -UGLY- JUNGLEFALLS som ägs av -ugly-.

De två belöandes med 100 habbomynt, ett Veckans rum emblem och en plats under våningen "Featured Room". Nu är det sammanlagt fyra rum utvalda i Featured Room tävlingen och snart dags för oss habbosar att rösta, så länge inte de väljer ut ytterligare två nya rum försås. men jag tvivlar på det då de håller sig till 3-4rum.

Klicka här för att kika in på de två nya rummen. Good luck and congratulations to the four rooms who got selected by the habbostaffs, wishes we on Habbos!

Nu har Kanadensiska habbohotel öppnat sin Beta-version för sina Beta-testare där de har valt ut några efter ansökningar samt några aktiva habbosar och officiella fansiteägarna som blir Beta-testare. Kom ihåg att om man är en Beta-testare så kommer man att ha två login-knappar, där den ena är till Beta-versionen medan den andra går till den vanliga habbohotel som vi har just nu.

Gruppen Habbo Beta finner man genom att klicka på just "habbo beta" en bit ovan, som jag nämnde för någon sekund sen. Enjoy your testing!

på Amerikanska habbohotel kan man inte längre göra det, likaså här... eller där... på Svenska habbohotel. Nu har Kanadensiska habbohotel också fått den funktionen om att man inte kan längre slänga ner möbler i andras rum via rättigheter, så vill man ge en möbel till en vän så får man antingen göra det via bytesmanicken eller via gåvor, dvs. slå in de i ett paket sen skriv kompisens habbonamn, sen send it to him/her. Kontrollera din väns habbonamn nogrann, gärna 4-5ggr för att försäkra er att det är rätt så den inte hamnar i någon ananns jättehand.

Reading news Nu har det kommit ut ett nytt nummer av Newsie, som är en habbotidning här på Kanadensiska habbohotel, där vi, habbosar, skickar in bidrag om ett viss tema som bestäms av habbostaffen. Sen väljs ett par bidrag ut och sätts in i Newsie.

Klicka här för att börja läsa det nya numret av Newsie som handlar om sommar, sedan när ni har läst alla artiklar så är det bara att rösta på er favorit artikel där den med flest röster belönas med 100 habbomynt för den bästa artikeln.

Enjoy your readings!

Den nya ledaren börjar närma sig och vem av de fem ovan där en elimineras för varje dag som går så är det bara två kvar. Vem av de två kommer att bli den nya ledaren för den enorma klanen som har satts ihop från Eagle, Ape och Squids.

Följande habbosar är kvar om att bli den nya ledaren:
Kaboom.Girl
Enabro

Congratulations to them both for coming so far in this leader contest, wishes we on Habbos once again!

Idag, torsdag den 18 juni 2009 kl.23:00 (svensk tid), är det dags för Tribal Races hos Gingerly. Jag tror jag har beskrivit hur den här race går till ovan så jag behöver nog inte upprepa det än en gång.

Klicka här för att rösta på vem av de två kvarstående ska elimineras, medan den andra blir den nya ledaren. Good luck to Kaboom.Girl and Enabro, wishes we on Habbos once again! Spännande :D

Två av de officiella habbofansiter här på Kanadensiska habbohotel har startat upp sommaren med lite sommaraktiviteter som alla som vill kan delta i... och om man har tid förstås. Det är ju inte så att man kanske ska gå och bada nere vid stranden med sin familj och då har någon spel just den tiden så man väljer det framför badande, eller vill man det så är det okej ... det är ju ert val.

Aja, den första officiella habbofansite på Kanadensiska habbohotel är Habbohut som har en tävling om att nå den miljonte inlägget på deras forum eller community. Den som skrev det 1.000.000:e inlägget belönas med följande:
1 X-Ray, 2 hc soffor, 2 hc teleporter, 1 blå fläkt, 1 mocha, 5 hc rollers, Habbohut forum MEGA emblem och 100 forumspoäng
wow ... I am overwhelmed! What a prizes! Vem som helst skulle vinna det här iställe för ett emblem, inte sant?

För att kunna vinna och delta måste man bära på Habbohut´s gruppemblem som favorit och registrerat sig på Habbohuts forum. Det är Habbohut och inte Habhut, så ni inte råka blanda ihop de två :P

We are racing Den andra officiella habbofansiten som kickstartar sommaren med lite spel är In Touch Habbo.

Måndag, tisdag och onsdag har de haft ett par spel som redan har ägt rum men idag, torsdag 18:e juni 2009 kl.01:00 (svensk tid) så är det dags för Poison Minibars hos Sweety1.

På fredag den 19 juni 2009 kl.01:00 (svensk tid) så är det dags för Kick Wars hos Chastisement.

På lördag den 20:e juni 2009 kl.00:00 (svensk tid) är det dags för Kick off carnival and after party hos JC-san.

Varje vinnare från spelen ovan och tre andra som redan har ägt rum belönas med priser som är någon möbel från katalogen inslaget i ett paket som kommer inom någon dag då det tar tid för de att köpa och slå in priset i omslagspapper med en fin rosett på. Iallafall så har de en lista där de sammanställer alla vinnare som har vunnit spelen från mån-fre och den som hamnar på första plats belönas med 10 rariteter, medan andra palcering belönas med 3 rariteter och lite mynt och tredje placering belönas med 2 rariteter.

Vinnarna kommer att presenteras under lördagen när det är dags för after party. Good luck and have a lots of fun Canadian habbos, wishes we on Habbos many times! *laugh*
1838.GIF

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 18 juni 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla