Äventyrsresa, mynterbjudande & besök [.DK]

Nu har ännu ett nytt rum blivit utvalt till Rum i Rampelyset, dvs. rum i rampljuset här på Danska habbohotel.

Den här gången blev det ett rum som håller sig inom lost tribe ramarna där Danska habbohotel är påväg att fullfölja klanfighten om vilken klan som är bäst. Se om de lyckas sammanföra de tre klanerna i en hel klan som Amerikanska, Kanadensiska, Franska och Australiska habbohotel lyckas göra. Men först innan jag går in på det närmare så tar jag och presenterar det rum som blev denna veckans rum i rampljuset.

-Star-Girl- belönas Det rum som blev utvalt till Rum i Rampelyset gick till Nakabakka Templet som ägs av Skiltesamler. Hans rum finns nu under våningen Rum i Rampelyset på Danska habbohotel. Congratulations!

Har ni också byggt ett fantastiskt fint rum här på Danska habbohotel?
Då tycker jag att ni borde ta och nominera ert rum och kanske är det ert rum som blir utvald nästa gång, som då blir nästa vecka.

Det man ska göra är att förs och främst damma av er kamera, ta ett fint fotografi på ert rum med tangenten Printscreen, sen spara ni bilden i ett lämplig bildformat. När det är färdigt tar ni och skickar bilden på ert rum till competitions.dk@sulake.com med ämnet Rum i Rampelyset. Det som måste finnas i mailet tillsammans med din bild är ditt habbonamn och en beskrivning på ert rum.

Det har varit ett fruktansvärt oväder vid djungeln där regnet piskar bland träden och alla byborna blir genomblöta av regnet. Men vad spelar det för roll när man bor i djungeln? Regnet är som ens vatten om man ställer en kruka eller bringa utanför boet.

Iallafall så har man här på Danska habbohotel haft en liten paus mellan de tre olika klaner så de inte skapar någon konflikt emellan sig själva och sin klan.

totems CA Nu finns det en utmaning för dessa tre klaner, De Frie Fugle, Krigsaberne och Sprutterne där gäller att klanen har följande egenskaper för att vinna:
sammanhållning, vänskap, popularitet och ett gott nätverk mellan klandeltagarna

Det som gäller är att man ska skydda sitt boende/område eller territorium samtidigt som man angriper motståndarnas område. Man ska helt enkelt försöka få så många av er klan att bosätta sig i motståndarens område innan tiden är slut. Den här umaningen kommer att pågick t.o.m. torsdagen den 18:e juni 2009 så hoppas att Danska habbosar hade en kul utmaning.

Då utmaningen varades så blev ställningen följande:
873 - Krigsaberne
1208 - Sprutterne
1098 - De Frie Fugle

Här verkade som att Bläckfiskarna verkar ta över ledningen men vem vet om Örnarna eller aporna lyckas stiga över bläckfiskarna ;)

Om ni vill veta vilka som belönades med en gudastaty och 2p till sig själv och sitt klandjur kan ni klicka här. Congratulations to the winners, wishes we on Habbos!

Nya utmaningar är pågång och de kommer att äga rum på tisdag (idag), onsdag och torsdag denna vecka. Vilken tid och vilken slags utmaning det blir kan ni läsa nedan.

Här har man chansen att få tjäna poäng åt både sig själv och sitt klandjur som man har gått med i när man gjorde den danska Vision Quest.
We are racing, vroom vroom, tractor race Onsdag den 23:e juni 2009 kl.14:00-15:00 (svensk tid) är det nämligen dags för lite race, nämligen Lava race.

Det går nämligen till såhär att när man har lyckas ta sig in till Lava race rummet så ska man ställa sig i kön fint och inte försöka trängas, eller trängas får man men helst ska man inte skrika som en galning när man har lyckas ta sig in. Iallafall när det är dags att tävla i lava racet så ska man vänta tills domaren ropar "LØB", som betyder löp, go, kör, osv. Det gäller att hålla sig på banan och om man skulle ramla ner får man en spark på baken så ta gärna med en rumpskydd så slipper det göra så ont när ni sparkas ut från rummet.

Vinnaren som lyckas ta sig från början till gudastatyn på andra sidan belönas med 2p till sig själv och sitt klandjur och en tronstol. Klicka här för att ta er från sidan direkt till rummet samt se hur banan ser ut kanske ni kan tänka ut en plan om hur ni ska klicka er fram utan att ramla ner.

Good luck Danish habbos, wishes we on Habbos!

Gå gärna med i gruppen Lost Tribe om ni inte redan har gjort det när man fick gå igenom den täta djungeln för att finna den försvunna klanen från Bensalem. På gruppsidan kan man också se hur ställningen mellan de tre klanerna ser ut, vilken klan som leder, vem i klanen leder av alla habbosar, osv.

Nu har även den sista delen till totemen kommit till Danska habbohotel. I två månader så har totemdelarna sålts under varsin månad där man kunde köpa den första totemdelen i April, sen den andra totemdelen i Maj och nu är den sista totemdelen som är Totem Planet kommit till habbohotel.

Totem Eagle US Om man placerar alla tre totemdelarna på varandra och satt ihop de med rätt delar så kommer man att få nya effekter i sin effekt-box. För att kunna få de nya effekterna så måste man vara ägaren till totemen med alla tre delar, annars får man väl offra lite möbler, mynt eller bådadera mot totemdelar, annars får ni väl sitta och skåda de nya effekterna medan ägaren har lite skoj.

Den tredje delen av totemen finns nu att köpas här på Danska habbohotel t.o.m. slutet av Juni månaden. Så äger ni en totem med två delar passa på nu så får ni exra effekter på köpet. Om man sätter ihop Squid totem, dvs. bläckfisken, så får man regnet över sig och blir blöt i 48h. Om man istället sätter ihop Eagle totem, dvs. örnen, så får man en glödande effekt, eller om man föredrar Ape totem, dvs. apan, så får man en effekt som får er att sväva som Superman samt gröna saker runt omkring på habbogubben, kanske är det kryptonit ;)

Det blir väl inte så svårt att veta vilken del hör ihop med vilken del på totemen? Speciellt Squid totem där de flesta delarna har bläckfiskarmar ... så hoppas att ni lyckas sätta ihop totemen.

Go and have some fun with your new totem, wishes we on Habbos once again!

Idag är en speciell dag för de Danska befolkningen för idag, den 23:e juni är det nämligen Sankt Hans dagen. Vad det är för dag kan ni väl fråga någon dansk habbos som är villig att förklara för er på engelska eller om ni förstår danska lite grann kan ni nog förstå vad de säger.

Eftersom det är Sankt Hans dagen så finns det gratis stickers i webstoren under stickerkategorien Sankt Hans. Hämta de kvickt för de finns inte längre kvar imorgon så hämta de innan de försvinner, för vem missar inte en sån här chans. Inte ens den snålaste ankan i Ankeborg gör det ;) så varför ska ni missa ett sådant här erbjudande?

Svenska och andra habbohotel som har eller har haft ett eller flera mynterbjudande är inte ensamma om det, för Danska habbohotel har också ett mynterbjudande för alla habbosar som vill köpa lite habbomynt till sin virtuella börs.

credits US Det är nämligen så att om man köper habbomynt med Getitcard så får man 50% mer mynt än den originala myntsamlingen, men det här erbjudandet gäller endast till imorgon den 24 juni 2009.

Klicka här för att komma till myntsidan om hur mycket extra mynt man får när man köper habbomynt via getitcard.

Inte nog med det! I katalogen under växter så har de fått lite rabattpulver eller kanske inte pulver för växter kanske inte tål pulver alls, men lite rabattnäring på sig att deras priser har minskat en aning.

Så har ni väntat vid denna stund där växter kostar en aning billigare här på Danska habbohotel så passa på nu medan de kostar någon mynt mindre. Dock så kostar kaktusen fortfarande 1mynt och kan inte minskas till 0mynt då det blir gratis kaktus.

Det är inte bara växter som har fått rabattnäring på sig, även hc har fått någon slags magisk formel över sig. För nu denna veckan kostar hc mellan 5-20 mynt lägre än den original priset, beroende på vilken hc period man köper.

Så om man köper en månads hc medlemskap så betalar man 15mynt istället för 20mynt. Om man istället köper 3 månaders hc medlemskap så betalar man 40mynt istället för 50mynt och om man köper 6 månaders hc medlemskap så betalar man 60mynt istället för 80mynt.

Det här låter lockande för en del, andra inte, speciellt mig då hc inte lockar mig alls. Har inte köpt en enda hc månad för mina mynt, endast vunnit en gång men det räknas inte med då det inte är jag som har köpt det *roll eyes*

Men vill ni köpa och bli medlem i hc så kan ni väl passa på att köpa medan den har fått rabattpulver på sig för den original priset på hc kan återvända till sitt gamla jag när som helst.

Singer AU I onsdags den 17 juni 2009 så fick Danska habbohotel ett besök av en artist vid namnet Karen Rosenberg, en artist som har släppt ut ett album vid titeln "Stiletto", släppt ut en singel vid titeln "Katten i Saeken" och har bl.a. medverkat i Moderne Pop och programledaren i Allstars, något program på dansk kanal.

En del som ställde sin fråga i ett frågeformulär hade chansen att vinna en plats med Karen Rosenberg på hennes afterparty och det fick ju en del göra. Men för oss som inte kunde dyka upp på besöket så finns det en chatt där vi kan läsa vad som togs upp under besöket... iallafall det mesta av det ;)

Klicka här för att läsa chatten samt titta på lite bilder under Karen Rosenberg´s besök till Danska habbohotel.

Hope the Danish habbos enjoy the visit from Karen Rosenberg, wishes we on Habbos!

Information angående om Lava racet idag
Tyvärr blev det ingen Lava Race idag trots att det stod onsdag den 24 juni 2009, men istället för onsdag så flyttades event fram till på fredag, så istället blir det Lava race torsdag 25 juni och fredag 26 juni 2009 kl.14:00-15:00 (svensk tid).

Under tiden kan man öva lite eller vandra omkring på habbohotel och ha kul!
1846.GIF

Skrevs av -Star-Girl- tisdag, 23 juni 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla