Habbo BETA är öppet för alla

Nu så kan alla använda Habbo BETA, här är allt nytt som kommer med betan:

Navigatorn
Navigatorn är förnyad och events är nu inbakad i den nya navigatorn. Så du kan fortfarande hålla events i ditt rum, och du startar dem från ditt rum. Den stängda betan hade inga allmänna rum, men nu har det kommit några. Efter ett tag ska alla gamla allmänna rum vara tillbaka. Det kan vara vissa buggar i några av rummen, men Habbo håller på att fixa detta.Kompislistan
Kompislistan har blivit lite uppdaterad, men chatten är ungefär likadan som förut.

Katalogen
Katalogen har fått ett nytt fräscht utseende. Pixeleffekter har nu en förhandsvisning med din Habbo med effekten. Trax, husdjur och Ecotronen kommer tillbaka senare.

Handen
Handen har tagits bort och blivit ersatt med ett slags lager. Om du har flera exemplar av en möbel så är de nu staplade på hög. Golv och vägg möbler har blivit separerade under olika flikar. Bytesmanicken är nu också inuti själva lagret.

Emblem
Emblem har en egen flik i lagret, där även uppdrag finns att se.

Ny meny
En egen meny för danser, vink, effecter, ditt rum, emblem och kläder har blivit tillagt. Så att du enkelt kan styra allt från ett ställe.

Zoom
Zoom har också tillkommit, så nu kan du zomma in eller ut på privata rum. Så om du använder ett stort rum och zoomar in ser man inte hela rummet på skärmen utan måste gå runt eller zomma ut för att se hela rummet.

Rum information
Information om rummet är nu automatiskt gömt när man går in I ett rum. Det går inte heller att ändra rummets inställningar via navigator som förut, utan nu måste du gå in i rummet för att ändra. Det har tillkommit ikoner till rummen. Det är också möjligt att lägga till etiketter på rummen. Du kan också välja ett hemrum, du kommer dit automatiskt när du loggar in på Habbo.

Chatta
Att chatta i rum har ändrats en del. Om du vill ropa måste du hålla in shift (det finns ingen meny där du kan välja längre). Visknings kan bara användas om du klickar på en annan habbos och väljer viska. Du kan också titta igenom chatt loggen genom att klicka och dra i en chatt bubbla (för mig brukar det funka bäst om jag först drar upp sedan ner).

Meddelanden
Om du får ett emblem, pixels eller respekt eller om du köper något får du ett meddelande i högra hörnet av skärmen. Du får även att meddelande när dina vänner loggar in, som på msn.

Skrevs av PeerWeb onsdag, 8 juli 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla