Habbo Awards, bröllopskänslor & monster [.COM.AU]

Vänskapskärlek flödar omkring på två habbohotel, nämligen Kanadensiska och Australiska habbohotel, så Kanadensiska habbohotel är inte ensam om att fixa lite bröllopstema för deras bottar för här är det också lite vänskapskärlek i luften.

Man and woman married US När det väl gör det så vill man förstås vara någonstans där man kan gifta sig, nämligen en bröllopsplats där man kan säga "I do" och efteråt blir man ett gift par who live happily ever after. Just like in fairytale ... aaaaw

Aja, tillsammans med kärleksmöbler så kan man ta och bygga en fin bröllopsplats där man helt enkelt kan gifta sig, antingen med sin vänskapspartner eller viga andra vänskapspar på habbohotel. När man har byggt färdigt sitt rum skulle man skicka en bild på sitt rum till competitions.au@sulake.com med ämnet Wedding Chapel senast den 6:e juli 2009.

Inte nog med att man har slitit hela dagen för att bygga upp och ha ett fint och minnesvärt bröllopsdag så vill man ha med lite otrevligare saker som händer på ett bröllop, där man helt enkelt förstör bröllopet för bröllopsparet.

Det man skall göra här är att klä sig som man gör på bröllopet och bege sig dit tillsammans med en vän. Tillsammans skulle man smyga till matbuffén eller något annat liknande utan att märkas utav någon som är i rummet som ni är i. Man slänger maten till djuren kanske ... när ni har utfört uppdraget att förstöra ett bröllop så skulle man ta ett fint fotografi och skicka bilden till competitions.au@sulake.com med ämnet Wedding crashers senast den 9 juli 2009.

Hope Australian habbos had nice wedding or crashing weddings, wishes we on Habbos!

I katalogen här på Australiska habbohotel finns också lite bröllopsmöbler, som är från American Idol, som passar väldigt bra in när det gäller bröllop. Champange glastorn, en stor tårta och champange i en hink med is (för att kyla ner den förstås). Det är för att man har nu räknat ihop rösterna om vilken som är den knasigaste saken som finns på habbohotel. Bebisar och bottar som ropar/säger slumpmässiga men roliga meddelanden kom ganska högt upp, men det som slog de båda var Bröllop.

Habbo Awards är inte slut ännu, nomineringen är färdig men det som är kvar är röstningen där man helt enkelt röstar på den som har den bästa "prylen" i den kategori som de finns utvalda till finalist i.

Prize US Nu är det så mycket man skall rösta på inför Habbo Awards 2009 och jag kan börja med... vilken är den bästa event som har hållits på Australiska habbohotel av habbostaffen? Var det Lost City? 50s vs 70s? Chinese New Year? Lost tribes? och vilken artist var er favorit som kom på besök hit till Australiska habbohotel? Var det McFly? William Kostakis? The Take? Panjo 5? och vilket allmänt rum är er favorit? Biblioteket? Gymmet? Pizzerian?
Det är dags att rösta på den bästa kampanjen, bästa kändisbesöket och bästa allmänna rum för det här året på Australiska habbohotel. Klicka här för att rösta.

Alla habbohotel som finns har ett par officiella habbofansiter. Svenska habbohotel har Habbos, HabboXtreme, Habhut bl.a. Danska habbohotel har Shocknews bl.a. Kanadensiska habbohotel har Habbohut, duckieWorld bl.a. osv. Det blir en ganska lång lista om man skall rabbla upp alla officiella habbofansiter på alla habbohotel.

Här på Australiska habbohotel har man också några officiella habbofansiter som bär på ett fint officiellt habbofansite emblem. Nu är det dags att rösta om vilken av de officiella habbofansiter på Australiska habbohotel som är den bästa. Det må vara svårt att rösta men vi får se vilken fansite som vinner våra röster.

Klicka här för att rösta om vilken officiell habbofansite skall få en plats i Habbo Awards 2009.

För ett tag sen kunde man rösta om vilket spel anordnat av habbostaffen och en habbos som var den bästa spelet på habbohotel. Nu har man räknat ihop rösterna och den bästa spelet anordnat av någon staff är The Habbo Price is right som sköts av Mod-Elmo, medan bästa spelet anordnat av en habbos blev Musicial Chairs sköts och ägs av Pawaring.

Torsdag den 9 juli 2009 kl.13:00 (svensk tid) kommer MOD-Elmo att hålla sin tävling i sitt rum. Även Pawaring kommer att hålla sitt spel som egentligen skulle äga rum idag men kunde inte pga. lite datorproblem, men hon kommer att hålla i sitt spel någon dag. När är det bara att hålla utkik här på Habbos.

-Star-Girl- and RoxiizZ surrounded by pigs Musicial Chairs är precis samma regler som den lek man brukade köra när det är kalas eller någongång i klassrummet. Man ställer ett par stolar i två rader varav en rad ska ha stolens rygg mot den andra stolens rygg medan i mitten är det en stol. Det ska alltid vara en spelare mer än stolarnas antal. När musiken börjar spelas så ska man resa sig upp och går runt tills musiken stoppas då man ska sätta sig på en stol så snabbt man kan. Blir man utan stol får man en spark på baken.

Nu över till rum! Vem har byggt den finaste och bästa rummet bland de finalisterna som har blivit nominerat flest ggr?
Det är en bra fråga, men nu är det upp till bevis om vem av de finalisterna, som har finast rum, att få en plats i Habbo Awards 2009. Klicka här för att se vilka man kan rösta på och se hur deras rumsbidrag ser ut.

Vem är den bästa pixlaren eller tecknaren här på Australiska habbohotel? Vem av de kommer att få en fin plats i Habbo Awards 2009?
Det finns så många fina bilder att jag t.o.m. blir inspirerad av att rita ihop mina idéer som gömmer sig i bakhuvudet på mig. Men bland de finalisterna som man kan rösta på så är den sista raden, första och tredje bilden mina favoriter. Klicka här för att rösta och se vilka man kan rösta på och hur deras bild ser ut.

Prize US Vem är det som har den bästa och finaste habbohome? Eller grupphome? Eller den bästa tråden i ett diskussionsforum?
Även här har man räknat ihop våra nominationer och de som blev finalister har verkligen förtjänat att bli det då deras home, både habbo- och grupphome, är så himla fina allihopa. Synd att man måste rösta på just en, hehe. Klicka här för att kika igenom finalisernas home, sedan rösta.

Nu från home går vi nu över till själva habbogubben. Vem är den finaste pojk- och flickhabbosen på Australiska habbohotel?
Här har man också räknat ihop rösterna om vilka som fick flest nominationer på sig och de valde sammanlagt ut 12 varav 6 pojkar och 6 flickor. Då är det dags att rösta på vem som är den finaste habbogubben på Australiska habbohotel och det gör ni genom att klicka här.

Från en habbos till två habbosar som dessutom är ett par för den delen också så är det nämligen dags att rösta vilket habbopar som är det sötaste paret på habbohotel. Klicka här för att rösta på det sötaste habboparet.

Good luck Australian habbos, wishes we all :)

Den veckan där man skulle svara på en ny fråga varje dag (mån-fre) om Hannah Montana filmen har nu passerat och de som vann tävlingen där det handlade om just Hannah Montana belönades med ett Hannah Montana paket som innehåller ett Hannah Montana spel till Nintendo Wii, en keps, en nyckelring, hörlurar, dörrpass.

Följande habbosar belönades med prispaket ovan:
ElleBell993
Genies
LadyGaGa-1
Lexxi.06
LisaCupcake123
PinkBanana,
stargirl4
teddy13
Volacious
x3shelbyy

Medan en annan Hannah Montana tävling där man kunde vinna en Hannah Montana: The Movie Soundtrack så vann följande habbosar en soundtrack:
:.:AURORA:.:
-=-ally-=-
,denzyl
Hail-To-Cuteness1700
Janaa.
.:K-y-L-3:.
LaurenLikesPie
misschico
.::Smexi-Jess63::.
..Tabbi..

Congratulations to the winners, wishes we on Habbos once again!

Australiska habbohotel fick besök av två kändisar, varav en är en gruppartist medan den andra är mer från ett universitet någonstans i Australien.
Singer AUDet var nämligen La Trobe University som kom på besök till deras infobuss den 8:e juli 2009. Under dagen kunde man hämta en gratis sticker i webstoren under stickerkategorin Other.

Medan deras andra besök var gruppen Panjo 5, som har kommit på besök förut och de har en tävling där de besöker en skola i Australien för ett live uppträdanden. De har nu valt ut ett par skolor och nu är det vår tur att rösta på den skola som man tycker Panjo 5 skall uppträda hos. Klicka här för att rösta!

För två dagar sen var det tisdag, den dag som Australiska habbohotel kallar den för Tight-Ass Tuesday. Den här gången säljer man följande saker för endast 10mynt:
1 Kina lampa, 1 bit kött (till hunden eller krokodilen), 1 piratflagga och 1 Igor arbetsbord

Låter det här något som ni vill ha? Vill ni ha minst 2 saker från det här möbelerbjudandet?
Då kan ni passa på att köpa dessa saker ovan för 10mynt, annars är det bara att spara på era habbomynt.

Sen vill de ägarna till habbohotel, nämligen Sulake tacka s himla mycket för alla våra feedback om Habbo Beta från alla habbohotel. Så de tog sin tid och skrev ihop ett tack-tal och den kan ni läsa här.

Enjoy!
1871.GIF

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 8 juli 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla