Sommar, Habbo Mall och Beta [.CO.UK]

En liten påminnelse om att denna månad, Juli, så finns det ett mynterbjudande där man inte får habbomynt utan en möbel på köpet när man köper habbomynt med ett betalsystem som heter Ukash Card. Mer om detta kan ni läsa här i denna nyhet.

Har ni besök Habbo Mall inne på Brittiska habbohotel? Inte? Varför har ni inte det?
Fy skäms på er! Inte besöka en fin mall inne på habbohotel. Skojar bara med er :P

-Star-Girl- and RoxiizZ surrounded by pigs För er som inte vet vad Habbo Mall är för något så är det ungefär som en stormarknad med enormt massa affärer och lite annat i bygganden. Det kan vara klädaffärer, rum som andra habbosar har byggt där man kan skåda deras byggarbete samt gå runt i rummet och lite annat smått och gott. Jag tycker att ni bör ta en liten runda i Habbo Mall som finns i navigatorn under våningen Habbo Mall, sen är det bara att stiga på och åka upp i "hissen", som egentligen är teleporter, men det duger väl.

Nu är det såhär att Habbo Mall har ju West Wing, underjordisk bilparkering och någon del till, men nu vill de utöka Habbo Mall med en ny del som kommer att finnas på östra sidan i byggnanden. Den nya delen kommer att kallas sig för East Wing och kommer att innehålla följande områden:
Biosalong - Där man kan sitta och titta på lite bio medan man proppar i sig popcorn och lite dricka medan man stirrar på den stora skärmen.

VIP Area - En våning där kändisar som kommer på besök till Brittiska habbohotel kan känna sig lite mer välkomna, kan man säga. Här gäller det att ha ett rum där både kändisbesöket och vänner och andra besökare skall få plats i rummet.

Klädbutiker - Med hjälp av American Idol möbeln klädhängaren eller klädgarderoben, där det hänger kläder över en rullande möbeln, så kan man fixa en klädaffär hur bra som helst. Vilket detta är ett perfekt tillfälle! Äger man många klädhängare så kan man ju passa på och damma av kläderna och öppna sin butik för Habbo Mall.

Arcade - Här är det spel som gäller i East Wing hos den här området. Har man något spel, hinderbana eller hinderrace som man har byggt i sitt rum så kan man ta och nominera sitt rum och se om ditt rum är den lyckliga som får en plats i East Wing, Habbo Mall, Brittiska habbohotel.

Här får man chansen att bli ett i Habbo Mall historian, så sätt igång och bygg om ni har tillräckligt med habbomynt att köpa möbler eller om ni har så mycket möbler att ni kan bygga något rum i ovanstående områden.

För att kunna bli en del av Habbo mall så skall man först och främst bestämma sig vad man vill bygga. En biosalong? En VIP area? En klädbutik? Eller ett spel, hinderbana eller hinderrace?
-Star-Girl- tränar När ni har funderat färdigt så tar ni och sätter igång med byggandet och saknar ni något kan ni försöka byta genom att offra någon möbel mot det ni söker, om möbeln ni saknar inte finns i katalogen för att köpas.

När ni har byggt färdigt så tar ni ett fint fotografi på ert rum genom att trycka på tangenten Print Scrn/Prt sc på ert tangentbord, sen sparar ni bilden i en lämplig bildformat. Då är det dags att skicka bilden till competitions.uk@sulake.com med ämnet MALL EAST senast den 20 juli 2009. Glöm inte ert habbonamn!

Bland de lyckliga som får sitt rum med i East Wing, Habbo Mall så belönas ägaren med ett Habbo Mall emblem, 100px och en låg värde slumpmässig varje dag möbel.

Har ni inte besök Habbo Mall än så tycker jag att ni borde ta en titt på den redan nu eller nu i sommar, för det är stort och fint och man har lust att vandra där i evigheter, men man får inte glömma bort att sova och få sin 8-10timmars sömn.

Har ni besökt Habbo Mall förut men missat en del områden? Då kanske ni kan återkomma och se resten av Habbo Mall. Det är ju lite förvirrande där man irrar omkring på Habbo Mall att man vet inte var är upp och var är ner.

Gillar ni Habbo Mall väldigt mycket som ett fans kan göra?
Då kan ni gå med i gruppen Habbo Mall som ni finner genom att klicka på just "Habbo Mall" här intill.

Enjoy your trip to Habbo Mall, wishes we on Habbos! Se det som en sommarsemster till Habbo Mall, hihi ;)

Hur går det med den nya versionen av Habbohotel som vi nu kallar det för Habbo Beta? Har den lyckas ta ytterligare ett steg framåt eller inte?
We on jetpacks Man kan säga att Habbo Beta har lyckas ta ytterligare ett steg fram. Förut så sökte man efter några Beta-testare som fick prova Beta före alla andra på alla habbohotel, sen kollade habbostaffen igenom ansökningarna som skickades in och valde ut ett fåtal samt officiella habbofansitägarna och några aktiva medlemmar fick vara med och prova. Sen kunde vi, Beta-testarna, bjuda in sina vänner till Habbo Beta genom att generera en Beta-nyckel som de skulle klistra in när man har klickat på "Joina" på gruppen Habbo Beta.

Nu är det nämligen så att Habbo Beta är nu öppet för allmänheten, dvs. för alla som vill prova Beta-versionen på habbohotel. Men Beta är inte färdig ännu så det är en del saker som saknas och de funktioner som saknas är följande:
Traxmaskinen, Ecotronen, Husdjur, mood light, hc funktioner, Habbo Guides, spel såsom Battle Ball, snöbollskrig (dvs. Snowstorm) och Bubbel Trubbel

Dessutom saknas en del allmänna rum som kommer att återvända när det är färdigt. Det får man verkligen hoppas på. För mitt favorit allmänna rum Café Kosmonaut (Space Café) finns inte kvar och jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka, annars tänker jag sitta och uggla i Bokgrottan och hungerstrejkar. (Hihihi) *fniss*

Om ni vill kommenterar om Habbo Beta och dess nya ... version av habbohotel så kan ni besöka gruppen Open Beta diskussionsforum där ni skapar en tråd där ni kan tycka till om Beta-versionen.

Enjoy your testings and findings in Habbo Beta, wishes we on Habbos!

Det är sommar på norra halvklotet, medan södra halvklotet har vinter medan vi har sommar. Visst är det skönt när det regnar? Man kan sova utan att svettas och när det regnar betyder det lite kyligare vind och man kan stiga utanför dörren utan att få den stekhetta värmen rakt på ansiktet. Usch fy, säger jag bara!

right Men, men.. det har varit sol nästan hela Sverige och de flesta hållen i Skandinavien i två veckor ... utan moln också, så regn är vad som behövs. Inte bara för min skull, utan för naturen för gräs och träd är hungriga efter vatten.

Aja, nog med mitt snack nu! Det som en av Habbos nyhetsskribenterna har skrivit i den här nyheten finns också här på Brittiska habbohotel. Logga in varje dag för att se om ni är en av de lyckliga som belönas med en sommarpresent.

Varje vecka t.o.m. 17 augusti 2009 kommer Brittiska habbohotel att ge massvis med sommarpresenter som bör innehålla en ny sommarmöbel, som inte har kommit till varken katalogen eller habbohotel, till slumpmässigt utvalda habbosar. Den första sommarpresenten är redo att överlämna till ett par slumpmässiga utvalda habbosar den 10:e juli 2009, så passa på och logga in på hemsidan redan nu och kanske är ni en av de utvalda.

Om ni vill veta om ni har fått någon sommarpresent så kan ni logga in och bege er till "Me"-sidan och håll utkik efter något nytt meddelande som handlar om just det här med sommar överraskningen.

Enjoy and have a nice summer to you all out there, no matter if it´s raining or clouds, just relax and enjoy the cold the rain brings into your home, wishes we on Habbos :)
1876.GIF

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 9 juli 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla