Bröllopsplanering, Featured Room & Movie [.CA]

Hur romantisk är ni när er vänskap möter en annan persons vänskap? Är ni en person som äkta romantiker eller är ni en person som har ett hjärta av sten?
Love furnis US För det fanns nämligen en vänskapskärleks undersökning här på Kanadensiska habbohotel där man kunde fylla i för att ta reda på hur romantisk man är som person. men tyvärr så är undersökningen nedstängt men imorgon bitti kommer jag att länka till den sidan där man kan läsa om vilken typ av romantiker man är. Så håll utkik i denna nyhet imorgon för länken!

Bottarnas, Chloé och Reginald (från Lido Deck och Dusty Lounge) bröllopsplanering fortsätter och man har nu funnit ganska många personer till bröllopet. Man har hittat en videoman, två kläddesigners och lite till men det som saknades var en plats där bröllopet skulle äga rum. Inte skall man ha ett bröllop i en vanlig park?

Nä, här skulle man bygga ett perfekt ställe där man kan säga de magiska orden "I do". Då var det upp till oss, habbosar, att bygga ett fint rum där ett eller flera bröllop kan äga rum i.

Det rum som blev bröllopsplatsen för Chloé och Reginalds bröllop blev Garden of Love som ägs utav xporkchopx. Hon belönades med 100mynt, ett bröllopsringemblem och VIP-inbjudan till bröllopet som ägde rum den 8:e juli 2009 kl.02:00 (svensk tid).

Congratulations to the wedding room winner, wishes we on Habbos! Klicka här för att se en bild på rummet där bröllopet ägde rum i.

OMG! Vad är det som har hänt? Var är den riktiga boten Chloé och Reginald? Vad har de nu gjort?
Man and woman getting married DK Det som har hänt är att när en av Kanadensiska habbostaffen skulle hämta en dryck från Chloé, som jobbar i Lido Deck (motsvarande till Habbobadet på Svenska habbohotel) så upptäckte hon efter en stund att det var inte boten som hon trodde att det var. Hon var lik men det var definitivt inte henne. Så habbostaffen fick och kollade till hos Reginald och där var detsamma, någon som liknade boten Reginald på pricken men det var inte han. Var har de nu tagit vägen?

De har nämligen smitit ut medan vi och Kanadensiska habbostaffen planerade deras bröllop så att allt stod på plats. Då var bröllopet färdigt och det fanns ingen brud eller brudgum att gifta sig ... på bröllopet.

Men inget hindrade de att inviga bröllopet för det var inte sent ännu, för istället för att fira bröllopet så firade man för vänskapskärlekens skull. Dessutom för ett par dagar sen så kunde habbopar fylla i ett formulär där man fick chansen att bli en av de utvalda paren som får hänga med in till bröllopet för att fira. Det habbopar som blev utvald blev polaroid <3 BiggEddy.

Congratulations, wishes we on Habbos! Hans tal som han skrev om sin vänskapspartner kan ni läsa nedan:
"Polaroid! and I met in a conversation about the hot book Twilight. Ever since that moment We had a bond, not even Chuck Norris can break. This bond is as strong as the triple knot that a Scout can not get untied. I have always loved the way see speaks (Yo Dawg wassup) and how she changes her look every time I log in. She used to be a good friend now she is the one who I want to spend my pixelated life with."

Hope Canadian habbos had fun loving time on habbohotel, says we on Habbos!

-Star-Girl- and =NewYork= see a big cake, yummi Nu har ett nytt allmänt rum kommit hit till Kanadensiska habbohotel. Om det är helt nytt eller inte så är detta "nya" allmänna rummet ett rum för drycken Crush. Så den "nya" allmänna rummet heter Crush Lounge.

Om ni dricker från denna Crush så kommer ni att ha en crush on the first person you see, hihi haha...

Gå gärna med i gruppen Crush om ni tycker den ser smaskig eller är smaskigt god.

För att fira denna härliga och saftiga apelsindrycken Crush så hade man en mingelfest i Crush Lounge i onsdags den 8:e juli 2009 kl.22:00 (svensk tid). Dessutom så finns det lite gratis Crush stickers i webstoren redan nu så gå och hämta de nu medan de finns kvar. För vem missar inte en sån här chans där det finns gratis stickers? Inte ens den snålaste ankan i Ankeborg gör det så why should you miss it? ;)

Om ni vill ta en titt på vad Crush är för dryck och varför den är just orange så kan ni besöka deras sida här.

För fyra dagar sen var det måndag och när det gäller måndagar här på Kanadensiska habbohotel så är det en sak som brukar komma ut på just måndag, nämligen nya frågor från habbosar och svaren från Kanadensiska habbostaffen.

Om man alltid har skrivit i habbostaffens gästbok men inte har fått något svar så är det här ett tillfälle att skriva en fråga till de och se om din fråga blir besvarad nästa måndag. Det är lite kul att läsa habbostaffens svar då man får veta lite om vad de gillar, vad de hade gjort om de gjorde ditt och datt, osv.

Klicka här för att läsa dena veckans måndags nya frågor och svar från Kanadensiska habbostaffen. Enjoy your readings peeps!

Har ni sett på någon spännande film nyligen? Eller kanske såg ni på en bra film de senaste tre månaderna? Funderat på att skriva en filmrecension?
We are watching movies. sch! Sluta fundera! Grabba tag i en penna, suddgummi och lite papper att skriva på, sätt er sedan och skriv en recension om den film som ni har sett. För det har nämligen hodokiller gjort. Han har skrivit en recension om filmen X-Men Orgins: Wolverine, som en del har hört talas om. Klicka här för att läsa hobokiller´s filmrecension.

Har ni skrivit färdig er filmrecension än?
Ta då och renskriv den på datorn, om det är redan gjort så tar ni och kopiera er recension text och klistrar in den i Movie´s diskussionsforum under någon lämplig tråd.

Eller vill ni istället skriva en musikrecension om någon musikartist eller musikgrupps album eller singel som de har släppt ut?
För det har nämligen Explosive.Girl gjort. Hon har skrivit en musikrecension om Lady Ga Ga´s album "The Fame". Klicka här för att ta reda på hur bra Lady Ga Gas album "The Fame" är och vad Explosive.Girl tyckte om den.

Enjoy your readings peeps!

Då är det dags för ett nytt tema för Featured Room nu när vi är inne på Juli månaden. Men innan jag presenterar denna månadens tema så tänkte jag kanske påminna er om Juni månadens rum vinnare, för jag känner mig lite osäker om jag berättade för er om vem som vann Featured Room June.

featured Room CA Rummets som vann Featured Room i Juni blev -Ugly- Jungle Falls som ägs av -UGLY-. Hon och tre andra rumsägare som blev utvald till Featured Room June belönades med ett Veckans rum emblem, 100mynt och fick sitt rum flyttad till våningen "Featured Room". Medan Månadens rum belönades ytterligare med 2 mysiga kuddar och ett Månadens rum emblem. Congratulations -Ugly-, wishes we on Habbos!

Featured Room i Juli är ett tema som tar oss ut i rymden och tillsammans med de nya möbler och Planet of Love och Planet of Eternity så kan man skapa ett rymdskepp eller något annat liknande. För Featured Room July tema är Out of this world.

Man kan bygga lite vad som helst som finns utanför Jorden (Tellus).

När man har byggt färdigt sitt rum till Featured Room Juli så ska man bege sig hitåt till denna tråd i diskussionsforumet. Där ni använder sökfunktionen för att länka ert rum i ert inlägg under tråden.

man har t.o.m. den 16:e juli 2009 på sig att nominera sitt rum då de två frösta rummen väljs ut, sen är den sista gången den 23 juli 2009 som de två sista rummen väljs ut av Kanadensiska habbostaffen.

Good luck and have a nice space trip to outer space, wishes we on Habbos!

Apropå rymden så har det kommit nya möbler till katalogen under Club shopen här på Kanadensiska habbohotel. Vad jag tror så är det de nya rymdmöbler eller också s.k. sci-fi möbler.

Det är nämligen så att rymdföretaget The Habbo Space Agency har landat och vill få en del av deras prylar testade och se hur de fungerar. Men de finns inte i någon vanlig kategori ... än, men de finns just nu i Club shopen, en liten affär för hc medlemmar.

Men vad jag tror så är det följande möbler som Habbo Space Agency låter oss prova på:
Space chair USSpace mat USSpace table

Om ni tycker att dessa nya rymdmmöbler är fina och ni är hc här på Kanadensiska habbohotel kan ni passa på och köpa någon rymdmöbel, annars om ni är ikke hc är det bara att vänta tills de kommer ut utanför Club shopen för oss alla.

Det har nu tillkommit lite fler rymdmöbler från Habbo Space Agency till katalogen här på Kanadensiska habbohotel. Så nu kan man bygga ett ännu häftigare rymd... rymdrum i sitt rum. Så har ni lite habbomynt passa på och köp någon möbel som minne, annars är det bara att spara på.

Space machine US Det är något som är påväg att hända, någonstans ute i rymden eller universum. Vad det än är så behöver vi någon som kan ta befälet över rymdskutan. Vem är det? Du?
Vi behöver nämligen Rymdkaptener. Hur många som behövs beror på hur många rymdskepp vi kommer att behöva. Om man ska bege sig ut i rymden så behöver vi minst 5 rymdskepp så då behöver vi 5 rymdkaptener som styr var sitt rymdfarkost.

För att kunna bli en rymdkapten så skall man komma på den bästa rymdklädsel och bästa namnet på sitt rymdskepp. Det man skall göra är att använda sin habbogubbe som bas, sedan rita/designa en rymdklädsel i någon valfritt ritprogram som Paint eller Photoshop. Annars kan man använda mallarna nedan som bas för att rita er rymdklädsel.
Template CASpace boy CA

När man är färdig med sin rymdklädsel så sparar man den i en lämplig bildformat, men helst gärna i .gif, .png eller .jpg. Sen är det dags att komma på ett häftigt namn till sin rymdfarkost. Sen skickar man bilden på er rymdklädsel och namnförslaget på rymdskeppet till competitions.ca@sulake.com med ämnet Captain senast den 13 juli 2009.

Som belöning så kommer 5 habbosar att belönas med ett HSA Kapten emblem och äran att få styra på deras rymdfarkost tillsammans med en besättning, som då är Kanadensiska habbostaffen.

Up, up and away! Good luck Canadian habbos, wishes we on Habbos!
1877.GIF

Skrevs av -Star-Girl- fredag, 10 juli 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla