Habbo Awards, rymden & uppdrag [.COM.AU]

Innan den 9:e juli 2009 så höll det först och främst på med att nominera habbosar till Habbo Awards 2009, en slags Yearbook 2009 fast under ett annat namn.

Prize US Först nominerade man antingen en vän på habbohotel man har sett någon klätt sig finast, mixat de bästa låtarna, ritat de finaste bilderna och sedan lagt upp det på någon habbo hemsida, byggt finaste rummet, etc. Sen var det dags för Australiska habbostaffen att välja ut ett par finalister där vi, habbosar, sedan kunde rösta på sin favorit samt fundera vem av de finalsiterna under varje delkategori i Habbo Awards förtjänar en plats i just The Habbo Awards 2009.

Den 9:e juli 2009 kl.09:00 (svensk tid) var det nämligen dags att presentera vilka habbosar... bland finalsiterna... som fick en plats i Habbo Awards 2009. Presentationen utav vinnarna i Habbo Awards ägde rum i Red Carpet 1, sedan begav man sig mot nästa rum som var Red carpet 2 kl.09:10 (svensk tid). Båda rummen ägs av Fozzie!

Efter att ha vistas på röda mattan i 19min så var det dags att bege sig mot allmänna rummet Habbowood Theatre.

Om finalisterna, under varje kategori som fanns med i habbo Awards, ville in till röda mattan så fick de knacka på rummet Fozzies Green Room 15min innan det började, där de sedan fick komma in till röda mattan före alla andra. Hope Australian habbos had great Habbo Awards celebrations and a big congratulations to the winners who got a golden sit in the Habbo Awards 2009, wishes we on Habbos! *applause*, med andra ord *applåderar*

Något som jag glömde nämna i den här nyheten är att det står "monster" i rubriken och när det inte står något om monstret i nyheten betyder det att jag glömde skriva om själva monster uppdraget. I´m so sorry for it and you missed the quest, but don´t worry, there´s no sugar. Hihi!

Iallafall, så hette det här monster uppdraget med följande namn, Monster Hunter Freedom Unite Quest. Det man skulle göra var att från måndag till fredag, hela förra veckan, bege sig till nyheten om "Monster Hunter Freedom Unite Quest" för att ta reda på vad dagens fråga var för något. Svaret på frågan kunde man hitta på Monster Hunter hemsidan här.

När man har funnit svaret på dagens fråga så begav man sig mot dagens rum, som också står i nyheten om "Monster Hunter Freedom Unite Quest" och skriva in svaret på frågan som koden till rummet. Om man lyckades ta sig in till rummet, vilket man bör göra, så skulle man läsa alla lappar som fanns i rummet och på dessa lappar så stod det information om dagens monster.

-Star-Girl- tränar För att det ska vara mer som ett uppdrag så var vårt uppdrag att bygga ett vapen för att besegra dagens monster för hela förra veckan (6-10 juli 2009). Man skulle alltså till sitt rum och bygga ihop ett vapen som skulle kunna besegra dagens monster innan mosntret attackerade oss.

När man hade byggt färdigt sitt vapen mot dagens monster så tog man en printscreen på sitt vapen, sparade den i en lämplig bildformat. Sen skickade man bilden på sitt vapen och en beskrivning om hur den fungerar till competitions.au@sulake.com med dagens ämne senast kl.16:00 (svensk tid) för varje dag då detta mosnter uppdraget ägde rum.

Dagens fråga, ämne och rum kan man finna allt på denna sida här. Förmodligen sitter Australiska habbostaffen och läser igenom alla mail som hör ihop med detta monster uppdraget redan nu, så det är nog därför som de inte har plockat ut några vinnare. Vi på Habbos önskar Australiensarna ett stort lycka till, sooo ... good luck Australian habbos, wishes we on Habbos!

Australiska habbohotel fick ett besök utav en och samma person för att fortsätta att diskutera med Australiska habbosar med det ämne som tas upp i deras Infobuss. Det är nämligen La Trobe University som kommer på besök hit till Australiska habbohotel den 16 juli och 23 juli 2009 kl.08:30-09:30 (svensk tid).

Så är ni vakna vid denna tid kan ni väl ta vägen förbi Australiska habbohotel och in till infobussen så kanske ni får träffa personerna från La Trobe University. Passa också på att hämta en gratis sticker som ni finner under Other. För vem missar inte en sån här chans? Inte ens Joakim Von Anka gör det so why should you miss it? ;)

Just ja, det allmänna rummet Botanical Gardens har fått ett nytt namn då Reach Out fick en ny och fräsch layoutdesign till deras hemsida så Australiska habbohotel tänkte då fräscha upp trädgården där infobussen fanns i med ett nytt namn. Botanical Gardens heter nu Destination Uni. Fint namn, inte sant?

När ni ändå väntar på besöket kanske ni kan ta en sväng in till gruppen La Trobe University för att veta mer om denna fina universitet som ligger i Australien.

Coins US Om ni befinner er någonstans i Australien nu i sommar så glöm inte bort att de har vinter just nu, men kanske inte sådär kall vinter som här uppe i Sverige ... har jag hört iallafall från någon. Men en annan sak som man kanske har glömt, or not, är att Australiska habbohotel har ett mynterbjudande som sträcker sig från 1 juli t.o.m. 31 juli 2009. Dvs. hela juli månaden!

Det är nämligen så att om man köper ett $10, $20 eller $50 dollars Prepaid kort och löser in den i sin myntbörs på habbohotel så får man 10, 20 eller 50 extra habbomynt, beroende på vilket prepaid kort man köpte för. Så om man köper t.ex. ett prepaid kort som kostar $20 dollar så får man 20mynt extra veckan därpå.

Det man bör ha i bakhuvudet är att om man löser in sitt prepaid kort denna vecka så får man inte extra mynten förrän nästa vecka då man måste kolla upp lite info om myntinsättningen för habbogubben. Klicka här för att komma till myntsidan för att veta mer om hur man köper habbomynt här på Australiska habbohotel.

Nu har det kommit ut ett par nya möbler i katalogen här på Australiska habbohotel, vad kan det vara för något? Är det ett flygplan?
Tyvärr inte, men det är däremot något som kan flyga spikrakt uppåt mot himlen och utanför atmosfären. Det är nämligen en rymdskepp så känner ni er lite nyfikna på att utforska det här rymdfarkosten så är det bara att bege er till navigatorn och utforska crash site för er själva.

Dessutom så har det kommit ut nya möbler som är nya rymdmöbler, eller också med andra ord Sci-fi möbler i katalogen. Så nu kan man bygga ett rymdskepp om hur den ser ut på insidan eller något liknande.

Man har lyckats utforska Habborella 3000, som var det rymdskepp som hade kraschlandat på habbohotellets kust och man vet inte riktigt vad som orsakade kraschen.
Space thing AU Så nu vill man skicka upp ett rymdteam upp för att ta reda på en del saker om själva rymden och vad som kan ha orsakat en rymdkrasch. Kan det ha varit en metroit? Kan det ha varit en rymdsten som krockade med rymdfarkosten? Hur ska man bilda ett rymdteam?
För att kunna skapa ett rymdteam som kommer att tävla om att bli det team som kommer att få åka upp i rymden så ska man samla ihop ett par vänner, men inte fler än 6 habbosar i ett lag, gärna mindre. Kom på ett häftigt och fint namn som ert rymdlag kan ha för namn och ett uppdrag som ni ska fullfölja som ett rymdlag.

Sen är det dags att dela upp arbetet där någon i laget är rymdkapten, någon annan säkerhetsofficer, medicin officer, navigatör, forskare och ingenjör. När man har lagt upp vem som ska hand om vem, rymdlagets namn och uppdrag så klickar man här för att fylla i information om ert rymdlag. Om man bara hittar 4habbosar till sitt rymdteam så är det bara att fylla i n/a i de positioner som ni saknar.

May the force be with you!

Mysteriet om Habborella 3000 är fortfarande oklart men med lite tur så lyckades man hitta lite fler möbler från rymdfarkosten som kraschade.

Operationen eller fallet om att åka ut i rymden med ett rymdteam är påväg att sätta igång och enligt Australiska habbostaffen så har ungefär 700rymdteam anmält sig och har man inte anmält sitt rymdlag än så passa på och gör det nu medan man kan.

Annars om man har anmält sitt rymdteam så är det bara att invänta på galaxens tävlingar som kommer att ske inom några dagar. Varje lag som har anmält sig har fått ett emblem, beroende på vad de är för något. T.ex. rymdkaptenen har fått ett emblem som motsvarar dennes titel.

We on jetpacks. Out on space Här gäller det att samla poäng åt sitt rymdteam, som man är med i, så att i slutändan så blir det just ditt rymdlag som är en av de topp 3 på poänglistan som finns att ses på gruppsidan, som jag senare kommer att länka till.

Rymdlagen som hamnar på andra och tredje placering kommer att belönas med en Violett rökmaskin och rymdport, medan vinnaren över det hela rymdtemat belönas med en Holo-boy. Good luck Australian space men and women, wishes we on Habbos once again!

Gå gärna med i gruppen Space Explorers för att hålla koll på poängställningen mellan alla rymdlagen som har tjänat poäng via rymdtävlingarna.

Vad är en rymdkapten utan knappar och instrument i sitt rymdskepp? Inget, kan man ju säga för man kan inte styra ett rymdskepp utan instrument, inte sant?
Då är det dags för rymdkaptenens medarbetare att bygga ihop ett kontrollrum för sin kapten, antingen själv eller tillsammans med sina medarbetarna. Vilket är ett bra läge för nu finns det nya rymdmöbler i katalogen så passa på nu medan rymdmöblerna finns i katalogen här på Australiska habbohotel.

När man har byggt färdigt sitt rum så ska en av er ta en printscreen på rummet där ni, tillsammans, har byggt ett kontrollrum åt er rymdkapten, sedan sparar ni den i en lämplig bildformat. Sen skickar ni bilden på ert rum och information (som kommer nedan) till competitions.au@sulake.com med ämnet Captain´s Control senast den 20 juli 2009.

Informationen som man skall skicka tillsammans med bilden är följande:
Rymdtemaets namn, varje habbos som är med i rymdlaget och dess positioner, rummets ägare som ni har byggt rymdkaptenens kontrollrum

I den här tävlingen kommer sammanlagt 12rum att väljas ut varav 6 stora och 6 små rum. Där dessa tolv belönas med en blå rymdport, en rymdbakgrund och 5p till sitt lag. Good luck Australian habbos, wishes we on habbos once again!

Efter allt om rymden kanske ni vill läsa något annat, eller kanske några av er då. Men det har ju kommit ut ett nytt nr av Pixel Press som ni finner här.

Har ni något skämt, dikt, recension, tips och tricks, etc. på lagret som ni vill skicka in till Pixel Press?
Klicka här för att skicka in ert bidrag till Pixel Press.

Enjoy your readings peeps!
1884.GIF

Skrevs av -Star-Girl- tisdag, 14 juli 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla