Rymden

Har ni någon kväll varit ute och tittat uppåt mot de fina stjärnorna som blinkar i den mörka himlen? Visst är stjärnorna fina?
Space table US Själv så har jag tittat på stjärnorna ganska många ggr, t.o.m. i en bilfärd hemåt på kvällen så sitter jag och tittar mot stjärnorna och tycker att de är så fina att man kan titta hur länge som helst tills ögonen blir trötta.

Men vad sägs om att hämta in dessa stjärnor in till habbohotel? Visst vore det häftigt att sitta på ert habborum och kolla på stjärnor?
För det kan man göra nu när det har kommit en ny utsikt till katalogen. Denna nya utsikt förknippas med rymden, så nu kan man skapa en lite mer rymdaktigt rum på Svenska habbohotel. Den nya rymdutsikten finns under möbelkateogorin Utrymme, sen får man bläddra lite tills man hittar rymdutsikten.

Man kan t.o.m. skapa en vintergata, vilket vår Svenska habbostaff Duzz har gjort. Klicka här för att ta er från hemsidan direkt in till vintergatan och skåda alla stjärnor som går att skådas.

Visste ni om att måndagen den 20 juli 2009 var det 40års sen den första månlandningen ägde rum?
We on jetpacks Det har forskats mycket i ett viss antal år och man har inte ännu lyckas förutsäga eller räknat ut något ... men till slut lyckas man lista ut den ena efter den andra. Vår svenska habbostaff är lite tankspridd att hon undrar när människorna kommer att börja eröva resten av universum ... hoppas det inte blir som när Djingis Khan, Hitler, etc. härjade då under deras tid.

Men en sak som man kan undra är hur ycket Neil Armstrongs fot är värd? Det var ju den fot som nuddade vid någonting övernaturligt, dvs. månens yta. Det diskuteras också från andra håll om den här månlandningen var true or fake, men jag tycker att månlandningen var äkta vara.

För att fira det här med att det var 40år sen månlandningen så finns det en frågesportstävling som handlar om månlandningen. Klicka här för att ha en chans att vinna lite nya rymdmöbler.

På samma sida så kan ni besöka rummet som heter Man on the Moon och försök föreställ er stående på månen och titta ner mot månen och kanske ... när fantasin kommer och styr så kommer någon alien hoppande mot er och gosar med er, för denna varelse är väldigt god, ingen ondska vilar i denna. Eller kanske är det en varelse som attackerar er? Vem vet? ;)

För någon vecka sen så fanns det en tävling där man skulle designa en rymddräkt som skulle passa bra att ha på sig när man befinner sig ute i rymden. Nu när deadline har passerat så har vår Svenska habbostaff suttit och valt ut ett par fina rymddräkter som blev finalister i rymddräkts designtävlingen.

-Star-Girl- belönas Följande habbosar fick sin rymddräkt utvald utav Svenska habbostaffen:
:Susanna - Space Rabbits
GuiZ
baioslaio
Fjortisbarn.nr1
mammasgurka
Jezzper13
JoinQ
Dj-L3V
miji1@
mr:hell
hc-felix-hc
x::cool - X.I.A.N

Congratulations to the Swedish finalists, wishes we on Habbos! Klicka här för att se på finalisternas rymddräkter.

Då har Svenska habbostaffen gjort sitt, nämligen välja ut rymddräkter och nu är det dags för oss, habbosar att börja rösta på vår favorit rymddräkt. Vilken rymddräkt var finast enligt dig? Var det den andra? Eller den med alien rymddräkt?
Klicka här för att rösta på er favorit rymddräkt.

Good luck swedish finalists, wishes we on Habbos once again!
1900.GIF

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 27 juli 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla