Featured Music, om landet Canada [.CA]

Vad vet man om landet Canada? Lite grann eller mer än lite? En del kanske har varit där, andra inte. En del har hört talas om landet, andra inte.

Det är nämligen dags att lära känna detta land lite mer än vad man kan om själva landet, för det fick iallafall jag göra varje gång jag gör deras utmaningar eller uppgifter som de har anordnat.

Canadian flag CA I början så kunde man fylla i en undersökning och tar reda på vart man helst skulle vilja resa, dvs. kanske man är den sortens person som gillar den västra sidan utav Canada eller kanske någonstans i en storstad där man helt enkelt shop til you drop. Men tyvärr så är denna undersökning stängd men svaren har jag sparat så klicka här för att läsa och se vilka områden det fanns.

Resultaten på denna undersökning som jag pratade för en stund sen var att majoriteten av medlemmarna på Kanadensiska habbohotel var av typen Central Canada. Därefter kom typen West Coast, sedan kom Maritimes och sist men inte minst ... The Prairie Provinces.

Bland de som fyllde i undersökning om Canadas provinser så lottades det ut 25 slumpmässiga habbosar som belönades med en Dinner kassaapparat och en Canada flagga. Klicka här för att se vilka 25 som valdes ut slumpmässigt. Längre på sidan kan ni se vilka som vann för den utmaning som handlar om själva landet som Kanadensiska habbohotel befinner sig i.

De belönades med en möbelpaket som innehåller röda Diners möbler. Congratulations to the Canadian winners, wishes we on Habbos!

Det man skulle göra i Staycation maze var att ta reda på vilken stad som hade vad för något.
Canadian flag CA Innan man började så fick man inte glömma sin penna, anteckningsblock och ett suddgummi. Sen började man hos Staycation entrance genom att söka på Staycation, sen börjad man söka sig igenom teleportrarna tills man kom till ett rum som hette Room 1. Inne i rum 1 så fanns det en lapp med en mening som handlar om en viss stad i Canada. Staden man får som svar var koden till nästa rum, dvs. room 2. Då fortsatte man tills man hade sammanlagt 10 frågor och svar.

När man lyckades ta sig in till sista rummet så fanns det en ännu en lapp där det stod en "hemlig" fras som man behövde för att kunna fylla i tävlingsformuläret, som tyvärr också är stängd.

Eftersom tävlingen är över så kanske man kan skriva lite om vad de olika städerna man fick under den här hinderbana frågesporten, så efter att ni har läst frädig min nyhet så vet ni lite mer om några städer i landet Canada.

Toronto är den stad som är ett hem för den världens högsta skyskrapor.
Montreal är den andra Metropolis som är känt för sina bagetter och grillade kött sandwich.
Whistler är staden som är väldigt populär för en skidort, passar perfekt till en OS något år.
Bannff, en vacker stad som är belägrat inne i en nationell park med berg och fina vårar.
Halifax, staden med den vackra och trevliga staden som ligger nära vattnet där också Maritime Museum finns i.
Ottawa, huvudstaden där man kan segla längs Rideau Canal eller besöka många nationella museum året om.
Edmonton, staden som har den största shopping mall i landet. (för alla shopping galna, hehe)
Winnipeg, om man gillar att besöka djurparker så är denna staden något för er, för de har en som heter Assiniboine Park Zoo.
Victoria, belägrad på en ö någonstans i/vid Canada som också är hemmaplan för Tall Ships Festival.
Regina, som är en huvudstad i sin provins som också är hemmaplan för RCMP Heritage Centre.

-Star-Girl- belönas Den hemliga frasen som fanns i finalrummet löd följande:
Oh Canada - Our home and native land

Congratulations to the Staycation maze winners, wishes we on Habbos!

Känner ni till någon plats i Canada som ni har besökt och älskar väldigt mycket och vill berätta för andra vad som finns att göra på din favorit plats i landet?
Då har ni chansen att göra det nu för det är nämligen dags för nästa tävling där man ska bygga sin favorit plats i landet i sitt rum så likt som möjligt.

När man är färdig med rummet så ska man skriva ihop en text där man helt enkelt skriver varför just din plats är den bästa, skriv så bra som möjligt så att habbosar vill komma till ditt rum som är uppbyggt som en favorit plats i landet Canada. Texten får innehålla max 250 ord eller mindre.

När rummet och texten är färdig så skickar man ett mail med texten och bilden på sitt rum till competitions.ca@sulake.com med ämnet Staycation Pitch senast den 5:e augusti 2009. Om man inte skickar en bild på sitt rum så tycker jag att man bör skriva rummets namn och ägare, som är ni. Så slipper man gissa på vilket rum det är.

Om man inte vill bygga ett rum där ni har byggt rummet så likt en favorit plats i Canada så kan man väl göra något annat, som att göra ett vykort.

Canadian ballons När man är ute och reser så brukar man oftas köpa ett vykort som ett minne om att man har varit just där i landet, så vad sägs om att göra ett vykort om Canada. Visa upp det bästa, eller det värsta, om Canada.

Så sätt igång och klipp och klistra ihop ett fint vykort som visar en bit av Canada. Det kan vara niagra fallet, någon park eller djurpark, etc. Sen när man är färdig med sitt vykort så skickar man den till competitions.ca@sulake.com med ämnet Postcard senast den 4 augusti 2009.

Om ni vill få lite inspiration om hur man kan göra ett Canada vykort så kan ni klicka här och se på några bilder åp et par vykort som gjordes när det var dags att göra ett vykort om Japan. Good luck Canadian habbos, wishes we on Habbos!

Eftersom det är sommar och skolan börjar snart så tänkte man passa på att lägga ut lite sommarmöbler i katalogen här på Kanadensiska habbohotel. Så köpte ni inga sommarmöbler förra sommaren så kan ni passa på nu och bygga er ett sommarrum i ert rum. Dessa sommarmöbler finns i katalogen t.o.m. på tisdag, sen bye bye så passa på nu om ni har habbomynt här på Kanadensiska habbohotel.

När man ändå håller på att bygga ett rum varför inte ta och bygga ihop en turistattraktion?
Det kan vara vilken turistattraktion som helst, kanske Toronto´s CN byggnad eller någon annanstans.

När man har byggt färdigt sin turistattraktion som är hämtad någonstans från Canada in real life in till habbohotel så tar man en printscreen på rummet, sen sparar man den i en lämplig bildformat. Sen skickar man bilden på rummet till competitions.ca@sulake.com med ämnet Canadian Tourist Attraction senast den 6 augusti 2009.

Är ni den som gillar att kritisera andra musikers låtar som de har skrivit? Vill ni dela med er åsikt med andra habbosar? Funderat att skriva en musikrecension?
Music DJ AU Sluta fundera! Grabba tag i en penna, suddgummi och lite pappersark, sätt er ner och börja skriv om vilken artist ni vill skriva, vad ni tycker om artisten och vad ni tycker om deras låtar. För det har nämligen Hixon gjort. Han har skrivit en musikrecension om Britney Spears senaste album Blackout. Klicka här för att läsa hans musikrecension.

Har ni också skrivit ihop en musikrecension?
Ta och kopiera texten och klistra in det i ett inlägg i gruppen Music´s diskussionsforum och kanske blir din muskrecension utvald nästa gång.

Igår, lördagen den 1:a augusti 2009, så hade en av Kanadensiska officiella habbofansiter lite skoj för habbosar, vilket visades sig vara ett party kl.02:00 (svensk tid) hos Nick=Awesome.

Hope Canadian habbos had a fun party yesterday, wishes we on Habbos!

Det har även kommit ut en nytt nr utav Newsie och den här gången så handlar det om dating och dating tips som man kanske kan behöva för att få en flört i sommar, vem vet? ;)

Klicka här för att börja läsa nya numret av Newsie.

När man har läst färdigt hela habbotidningen Newsie som består utav 3 sidor så går man hitåt och röstar på den artikel som ni tyckte var bäst av alla andra artiklar som fanns i den senaste numret av Newsie. Man har t.o.m. 6:e augusti 2009 sen kommer den habbon som har fått flest röster att belönas med 100mynt.

Enjoy your readings peeps!

I den här nyheten här så har jag skrvit angående om röstningen om vilket av de fyra utvalda rummen i Featured Room July längst ner i nyheten, så det är bara att läsa, kolla på bilderna på rummen och slutligen rösta :)
1908.GIF

Skrevs av -Star-Girl- söndag, 2 augusti 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla