Habbo Model, erbjudande & camping [.COM]

Då var det bara 5 modeller kvar i tävlingen om att bli Habbo Model här på Amerikanska habbohotel. I början var det ungefär 30st, som sedan minskades till 15st efter en modetävling. Senare så gick de ner till 10, sen 5 och nu slutligen en, som därmed blev vinnaren utav Habbo Model tävlingen.

-Star-Girl- belönas Torsdagen den 29 juli 2009 ägde finalen rum, vilket jag skrev det i nyheten här längst ner i nyheten strax efter jag hade skrivit färdigt nyheten den dagen som jag skrev utlandsnyheten om Amerikanska habbohotel. Då kan man ju undra, vem vann? Vem blev Habbo Model på Amerikanska habohotel? Vem lyckades klara modelltävlingarna så långt att denna habbon blev vinnaren?
Jo, vinnaren för Habbo Model blev Oaf, som har kämpat sig hela vägen upp till första platsen.

På andra platsen kom Alkea som lyckades nästa komma på första men kom tyvärr på en andra plats, men det andra placering är inte så dålig ändå ....

Också tredje platsen kom CosmeticKiss som klarade sig till en tredje placering. Congratulations to three top winners, wishes we on Habbos! And good job to the other models who didn´t made so far.

Tre, två, ett ... F.Bomb! Ett nytt möbelerbjudande har nu kommit och man får följande saker för endast 10 habbomynt:
1 Halloween pumpa, 1 piratflagga, 1 mjukiskanin, 1 häckkant och 1 blodig vattenfat

Låter det här något som ni vill ha? Passa då på att köpa det nu medan den finns där. Detta möbelerbjudande F.Bomb finnas att skådas och köpas under Special Offers.

Vem vet när den ändras mot något annat möbelerbjudande, så passa gärna på idag, om inte idag gärna imorgon.

Har ni alltid velat bli lite känd på Amerikanska habbohotel? Där några stycken skriver i din gästbok sedan slutar det med att ni är vänner eller att ni fortsätter att prata om ... t.ex. musik?
Då är det här kanske något för er allihopa. För man har fortfarande chansen att få skåda en plats i s.k. In the Spotlights, där man helt enkelt får en plats i rampljuset i en vecka, sen kommer någon och stjäl din plats i rampljuset och det blir deras tur att få vara i ljuset.

In the spotlights US In the spotlights är en plats där habbosar får synas i en nyhetsbreven som skickas ut till habbosar som har verifierat sin e-postadress då och då. I nyhetsbreven har det kommit en nygammal del där en ny habbogubbe syns i rampljuset för endast den veckans nyhetsbrev som skickades ut, sen när nästa nyhetsbrev är det en ny habbogubbe som syns, osv.

Vill ni också få skåda din habbogubbe i ett nyhetsbrev?
Då är det bara att svara på ett antal frågor som handlar om din habbogubbe som t.ex. varför heter du just det habbonamn som du heter på Amerikanska habbohotel?, Vilken är din favorit möbel?, osv. När man svarar så ska man helst inte ha med personlig information, då de håller sig till Habbo principen ;)

Klicka här för att fylla i om ni vill få en plats i rampelyset.

Nu har de ändrat det lite grann, det här med habbogubbe i rampljuset. Man kommer inte bara att synas i nyhetsbrevet utan också i gruppen In the Spotlights. Enjoy being famous!

Någon som gillar sport? Eller någon som gillar att titta på sport? Eller ni kanske föredrar att både titta och utöva någon sport som ni gillar efter att ha sett det på tv?
Då kan ni väl passa på att fylla i en sportundersökning här på Amerikanska habbohotel.

Denna undersökning undrar vilken/vilka sport/-er ni gillar att utöva och/eller titta på tv. Så klicka här för att komma till sportundersökningen ... och som jag sa för år 2008 eller 2007, glöm inte att logga in för att fylla i.

Jag har skrivit om det i den här nyheten, men det skadar inte att berätta om det igen då en del information sprider sig från habbohotel till habbohotel i olika länder.

Det är nämligen så att habbostaffen på Amerikanska och Kanadensiska habbostaffen har också publicerat en nyhet om att kunna synas lite bättre inne på habbohotel, vilket man nu kan göra i den nya versionen, den s.k. beta versionen ... men kallar den nu för nya habbohotel, då den har släppts ut till allmänheten.

-Star-Girl- sell drinks I navigatorn så syns det en del taggar (inte taggar från igelkotten utan tags, som man märker rummet med) med ett viss ord som t.ex. need a guide. Alla rum som har blivit tags "guide" hamnar under våningen "need a guide". Nu har man lagt till fyra nya tag-sökning som är följande:
trading, games, dating, party, guides

Så har ni byggt ett spelrum kan ni väl tagga rummet med "games" eller om det är en dejtrum, tagga rummet med "dating", osv. Ni förstår väl poängen?

För er som inte vet hur man sätter taggar på ert/era rum så får man in till sitt rum klicka sedan på Room Settings/Ruminställningar och sedan är det bara att skriva in två ord, varav ett i en ruta under rubriken Tags. Då kommer ert rum garanterat att dyka upp under våningen med den tag ni har skrivit.

Någon som är roligt med beta är att man kan ändra rumikoner, vilket man inte visste från början varför de fanns där ... men nu vet man när man satt och pysslade om sina rumikoner. Iallafall, ta gärna och ändra om era rumikoner så det ser lite finare ut än med en målarfärg, så kanske det dyker upp fler habbosar i ert rum.

Sedan kan man också skapa ett event och lägga till sitt rum i Event List, som kom ... omkring under år 2008, vilket inte är så skärskilt poppis på habbohotel, men ibland kikar jag i Event List för att se vad som finns i evenemangs-listan.

Än en gång så har Amerikanska habbohotel ett mynterbjudande, men den här gången gäller det hos en ny företagare som säljer dessa kort. Nu kan man köpa Prepaid kort på ytterligare ett ställe till, nämligen leksaksaffären Toys `R´ Us.

När man ... och om man köper ett prepaid kort mellan perioden 2-15 augusti 2009 i Toys R Us så kostar de 33% mindre än original priset, så ett $10 dollar prepaid kort kostar nu $6.70, medan ett $25 dollar prepaid kort kostar $16.75 dollar.

Så befinner ni er någonstans i USA just nu passerar gärna en Toys R us affär och köp ett prepaid kort som kostar mindre än 10 eller 25 dollar, då det gäller t.o.m. 15 augusti. Om ni inte passerar, försök gärna passera denna kända leksaksaffären i många av länderna i världen.

Klicka här för att komma till myntsidan på Amerikanska habbohotel. Enjoy your beautiful prepaid card/-s!

Vad är det här? Gruppbloggar?
writer CA Javisst, nu har Amerikanska habbostaffen tänkt att skriva lite om vad de håller på med och sådant som brukar skrivas i dagböcker, nästan som en dagbok ... förutom att här skriver man inte sina hemligheter för vem som helst kan ju läsa den.

Deras fina och nya gruppblogg finner man här. Enjoy your readings!

Snart är det dags för Amerikanerna att bege sig från storstaden ut till skogen, för det är nämligen dags för camping. Att bege sig ut till naturen och få njuta av tystnaden efter att ha varit i staden och hört en massa tutande, tjutande, sirener, prat, diskussioner, tjat, bråk, etc.

Packa era väskor så beger vi oss mot Lake Wanabanahabbo, en perfekt plats där man kan få njuta av resten av sommaren. För snart börjar all sorters campaktiviteter tillsammans med de tre habbostaff interner, som kommer att ta över så länge Amerikanska habbostaffen är på semester.

Gå med i gruppen Camp Habbo redan nu så missar ni inget. Dessutom så har det dykt upp en ny bakgrund i webstoren som jag tror är detsamma som bakgrunden i gruppen ovan.

Sen så för att fira av det här så finns det Robust och Grunge möbler i katalogen, om man vill ha en annorlunda lägereld ... en lägereld i en tunna ... kanske. Om man har vägarna förbi Amerikanska habbohotel passa på och kika i katalogen under möbelkategorin Camp Habbo.

We are siting on mushroom chairs Nu är vinnarna till Juli månadens tema i Straypixels utvalda och vinnarna blev:
St.Perkele
Fennerd
EpicBrand

Congratulations to them, wishes we on Habbos!

Nu är det ett nytt tema och den nya temat för Augusti månadens straypixels är Habbo 1985: Awesome in 8 bits. Dvs. föreställ er när NES släpptes ut för första gången i affärerna, då var spelen lite annorlunda, inte sant?
Det man ska göra här är att skapa ett habbospel som är relaterat till ett av de events som har ägt rum som t.ex. Prom Night, Bollywood, Beach Bunny Bonfire, etc.. Här kommer man att få sammanlagt två bilder där den ena är logotypen med startknappen, medan den andra är själva spelet.

Men det finns en hake, man får inte välja vilka färger som helst, utan NES färger som användes då. Använd palettfrägerna nedan:
palette colors US

För att se förra månadens vinnare, vilket ämne man skall använda för att skicka in sitt bidrag efter den 15:e varje månad så är gruppen Straypixels den som släcker törsten på era frågor.

Good luck American habbos, wishes we on Habbos!

Glöm inte heller att logga in varje eller varannan dag på Amerikanska habbohotel för att se om ni är en av de lyckliga habbosar som har fått en sommargåva utav habbostaffen som du antingen kan ha på din habbohome eller i ditt rum, kan vara en sticker, kan vara en möbel, vad det är får man vänta och se om man är en av de.
1909.GIF

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 3 augusti 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla