Habbo Big Brother, besök & festival [.CO.UK]

Innan den 2:a augusti 2009 så berättade jag i den här nyheten om att Brittiska habbohotel kommer att dyka upp på en festival som ägde rum den 2 augusti i Victoria Park, London, Storbritannien (United Kingdom). Denna festival hette Underage Festival!

För er som är lite intrsserade av att se hur det gick till eller vill se på lite bilder från festivalen klicka här. Enjoy your watchings!

Det börjar bli dags! Dags för vad undrar ni! Jo, att ansöka sig till ett event som var väldigt populärt förra året och Brittiska habbostaffen hoppas att de kan slå förra årets rekord ansökningar det här året, men om det blir något är det bara att vänta och se.
-Star-Girl- and RoxiizZ surround by pigs Jag talar nämligen om Habbo Big Brother som äger rum på Brittiska habbohotel, där det kommer att finnas en hel del med aktiviteter bland de deltagare som har ansökts och blev en av s.k. housemates. Men nu är det dags att börja skicka en ansökan och se om ni är en av de som kommer att bli utvald till Habbo Big Brother, tänk gärna till för har ni skickat in så har man och det går inte att hämta tillbaka sin ansökan. Att hämta tillbaka sin ansökan via internet är som att stoppa in sin arm och hämta, haha! Någon pixelartist bör rita någon bild där ... uhm. ska nog inte säga det här rakt ut... ask me if you like to hear my idea....

Men nu är det dags att börja skicka in sin ansökan till Habbo Big Brother för alla som vill vara med. Klicka här för att påbörja er procedur för ansökningen till denna stora evenemang på Brittiska habbohotel. För man har t.o.m. 11 augusti 2009 på sig att fundera sen skicka in sin ansökan.

Glöm inte att joina gruppen Habbo Big Brother om ni inte redan har gjort det. Då håller ni er uppdaterad om vad som sker inom Big Brother.

Inte nog med det! För de som kan dyka upp på det här så har de ännu en chans att komma in på Habbo Big Brother om man inte lyckas bli utvald till housemates via ansökningen. Jag talar nämligen om audition som kommer att äga rum varje dag t.o.m. 11 augusti, då ansökningar till HBB stängs. Se nedan för schemat:
Fredagen den 7 augusti 2009 kl.13:00, 17:00 (svensk tid)
Måndagen den 10 augusti 2009 kl.12:00, 16:30 (svensk tid)
Tisdagen den 11 augusti 2009 kl.17:30 (svensk tid)


Eftersom tisdag och onsdag har passerat så är det nog inte lönt att skriva dessa två dagar, när de ändå har varit så har det varit. Men det är 3 auditions kvar och kanske lyckas ni ta er in till audition rummet och berätta lite mer om er själva som ni inte skrev i er ansökan.

Audition rummet för att bli utvald till housemates för Habbo BB (Big Brother och inte BB, heh) är inne hos det allmänna rummet Picnic Area vid tidpunkten ovan. Good luck British habbos, wishes we on Habbos!

När Habo Big Brother först presenterades så sökte man efter några Habbo Big Brother Press, en sådan som kan filma live händelser inne på Brittisha habbohotel under tiden som Big Brother pågår.

-Star-Girl- filmar och tjuvlyssnar Nu har man valt ut ett par stycken som blir pressansvarig för att filma något live som pågår inom Habbo Big Brother-event i form utav videos.

Hade ni skickat in en video där ni hade fixat ihop något för att bli en sådan pressansvarig för Habbo Big Brother på Brittiska habbohotel? Undrar om vilka som blev utvald till denna titeln? Klicka här för att se om ni eller någon blev utvald till HBB Press.

Congratulations to the 20s habbos who got chosen to be Habbo Big Brother Press, wishes we on Habbos! Klicka här för att se på vinnarnas videos.

Men ge inte upp än, det finns också en chans att komma med i Pressavdelningen då de inte söker endast videos, utan kanske också lite bilder. Så stay tuned here on Habbos more about this ;)

Medan Habbo Big Brother fortsätter så skadar det inte att få in ett besök från en kändis i stora delar av landet United Kingdom. Kändisen som kommer hit till Brittiska habbohotel den 12 augusti 2009 kl.15:30 (svensk tid) heter Calvin Harris, som är en artist och internationell dj.

Han har gett ut en låt som heter I´m not alone som också kommer att släppa ut en andra singel som kommer från hans album, som inte släpps ut förrän den 17:e augusti 2009. Calvin Harris album heter Ready for the Weekend och hans andra singel heter precis samma titel som hans album.

Om ni vill höra hur hans nya låt låter kan ni besöka gruppen här. När ni har lyssnat färdigt och tyckte om låten eller om ni vill fråga honom någonting kan ni väl ta vägarna förbi hans gästbok här och skriv vad ni tycker om hans låt. Helst inte några ord som är emot habbo principen!

Enjoy the visit from Calvin Harris, British habbos, wishes we on Habbos! Have fun!!

Om ni vill kika på lite bilder på hur artisten Calvin Harris ser ut, klicka här.

-Star-Girl- sell drinks to others Sommaren är snart slut, men det är bara en månad kvar tills den är över, dvs. augusti månaden. Men här på habbohotel är och kan vara sommar året om, om det är så man vill ha det. För nu har det kommit in ett lass med sommarmöbler raka vägen in till katalogen här på Brittiska habbohotel.

Dessutom så har Habbo Badet (Lido Deck) återvänt till habbohotel på den nya habbohotel, som också kallades för Beta versionen. Så har ni vägarna förbi Brittiska habbohotel, ta gärna en titt i katalogen och se vilka fina och kanske nya sommarmöbler det finns i katalogen :)

Snart är det dags att börja köpa lite Hetta eller Coola pokaler till en vän som förtjänar en sådan pokal som ni köper till er vän. Om ni vill veta vilka två som blev Veckans Heting & Cooling så är det bara att besöka gruppen Hot & Cool.

Congratulations to JammieDodgers & Scandinavia who became this weekends Hotest and Coolest habbos, wishes we on Habbos!

Imorgon är det fredag då kan man börjar köpa, annars har man helgen på sig. Om ni inte blir veckans Heting eller Cooling, ser det inte som en tävling utan mer en chans där ni får köpa en fin pokal till er vän som förtjänar denna pokal som ni köper till er vän.

Enjoy!
1915.GIF

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 6 augusti 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla