Unite [.CO.UK]

Då är den sista habbohotel slagit ihop sig med den stora Amerikanska habbohotel och nu är alla engelsktalande habbohotel sammanlänkade och finns nu i ett habbohotel, nämligen hos Amerikanska habbohotel.

Här trängs man ihop som små boxar, men enligt habbostaffen från Kanadensiska, Australiska och Brittiska habbohotel så finns det gott om plats, så det är bara att dubbelt, trippelt eller fyrdubbla så roligt som man hade förut ... eller?

-Star-Girl- give out drinks När habbohotel slås ihop hos ett annat innebär det att man måste aktivera sin/-a habbogubbe/-ar som man har på var och en habbohotel som slås ihop. I det här fallet så ska man aktivera sin habbogubbe från Australiska, Kanadensiska, Brittiska och Singapore habbohotel och har man inte aktiverat sin habbogubbe tidigare tillfälle när Kanadensiska och Australiska habbohotel slogs ihop så gör det nu, för vem vet vad som händer med habbogubben om man inte aktiverar den på minst 6 måander? :o

Vore ju tråkigt om man förlorade sin habbogubbe som man registrerar år 2005 eller 2004 kanske. Så ta och aktivera er/-a habbogubbe/-ar från ett av de fyra habbohotel som slogs samman hos Amerikanska habbohotel.

Eftersom Brittiska habbohotel nyligen har slagits ihop till den stora Amerikanska habbohotel så är det dags för alla som har en habbogubbe på detta engelska habbohotel tar och aktiverar sin habbogubbe redan nu, om inte nu imorgon eller denna helg.

Om det skulle uppstå något problem under aktiveringen, beger er till Habbo Hjälpverktyget och skicka ett mail till Habbohotel så att de kan åtgärda problemet och ni får tillbaka er habbogubbe :)

Själv kan man säga att det gick smidigt och bra att aktivera mina habbogubbar från Kanadensiska och Australiska habbohotel, men nu när Brittiska habbohotel verkar det som att det går inte som det hade tänkt sig ... men hoppas det löser sig. Fungerar det inte idag får man prova imorgon eller i helgen :)

Inget att tjura eller deppa för. Cheer up peeps!


-Star-Girl- and RoxiizZ surrounded by pigs Om man har frågor kring sammanslagningen mellan Kanadensiska, Australiska, Singapore, Brittiska och Amerikanska habbohotel, beger er till FAQ här och se om era lampor släcks ner eller inte. Om det finns någon lampa med en fråga som inte är besvarade, beger er till diskussionstråden här och skriv er fråga och kanske blir den besvarad så småningom.

Nu är det dags för Brittiska habbosar att börja vänja sig vid "The Big Five"-habbohotel, för alla andra har ju fått rösta och byggt rum, men det finns inget att tjura för. Det finns ju andra tävlingar och spel som man kan delta i.

Senast torsdagen den 10 juni 2010 kl.15:00 (svensk tid) så kunde man kika in på bilder på bal- och anti-balrum och sedan rösta på vilken sida man vill att årets bal ska vara i, antingen romantisk balafton eller en skräckfylld balafton. Precis vad man skrev i den här utlandsnyheten.

Nu är rösterna räknade och vinnartemat som fick flest röster blev Prom, dvs. en romantisk balafton. För att fira det här så är det bara att börja chilla, dansa och ha kul i de fem utvalda balrummen som man kan hitta under våningen Official, dvs. bland allmänna rummen ... i den nya navigatorn.

Om ni var en Morp-typ så gör det inget om att man dyker upp i balrummen, för då kanske ni kan på något sätt och vis förstöra den fina, romantiska balaftonen och ha kul på ert sätt. Dock ska man ju förstöra på rätt sätt och inte använda sig ord och svordomar som anses bryta mot Habbo Principen.

Wolf trophie US Sedan så är det bara att plocka fram sin kostym eller klänning för balen och dansa lite fritt ... eller så plockar man fram sin halloween klädsel och krascha balafton genom att kasta tårtor, drinkar, mat, etc. på habbosar.

För någon dag sen så kunde man få skriva en dikt på antingen sin romantiska eller anti-romantiska dikt. Nu har habbostaffen lyckas välja ut 12 vinnare, varav 6 prom och 6 morp dikter och de utvalda dikterna belönades med ett Champagne emblem och ett Prom och Morp möbelpaket.

Följande habbosar blev utvalda och skrev en Morp dikt:
BumbleberryCake
JK
Lasagna.
PinkyLuvsYooh.x
randomgrl96
xXI-RockXx


Medan följande habbosar blev utvalda för sin Prom dikt:
.:..:.2005.:..:.
bandartist
DAWillow
Kuge
Nothing
Ouft

Congratulations to the chosen Prom and Morp writer winners, wishes we on Habbos! Klicka här för att läsa vinnardikterna och inspireras.

Glöm inte att aktivera er/-a habbogubbe/-ar från Kanadensiska, Australiska, Singapore och Brittiska habbohotel, om ni inte redan har gjort det än förstås.
2365.GIF

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 10 juni 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla