Fotboll, bokäventyr & unite [.COM]

En efter en har slagit sig ihop med Amerikanska habbohotel och nu är den sista habbohotel gått samman mot den stora Amerikanska habbohotel där tre andra engelsktalande habbohotel redan fanns på plats.

Först anlände Kanadensiska habbohotel till Amerikanska habbohotel, sedan kom Australiska habbohotel, sedan Habbohotel Singapore och nu slutligen Brittiska habbohotel.
-Star-Girl- and RoxiizZ surrounded by pigs När habbohotel slås ihop med ett annat så gäller det att aktivera sin/-a habbogubbe/-ar från Kanadensiska, Australiska, Brittiska och Singapore habbohotel, för vem vet vad som händer om man inte aktiverar inom 6 månader? :o

Om man skulle få problem under aktiveringen så finns det en referens som man ska ange om aktiveringen inte fungerar på flera dagar, dock så måste man ha i baktanken att de inte jobbar på helger, dvs. lördagar och söndagar. Så hög med meddelanden kommer att vara lika hög som bönstjälken, eller nästan.

Men hoppas att aktiveringen för var och en habbogubbe från var och ett habbohotel går smidigt och bra, annars använd Habbo Hjälpverktyget och er referens (som man fick om det uppstod fel med aktiveringen) och berätta vad problemet var för något. Sedan får man prova att aktivera igen och se om den aktiveras och fungerar på "The Big Five"-habbohotel.

Dock finns det en del saker som inte fungerar efter sammanslagning och det är nämligen grupper och emblemens beskrivningar och namn. Men för emblem och dess beskrivning och namn så bör det vara fixat efter 2-3 dagar, medan för grupper kan det nog ta lite längre än väntat, men ha gärna tålamodet uppe. Det tar ju faktiskt sin tid!

Om man har några frågor kring sammanslagningen beger er till FAQ här, annars diskussionstråden om era frågor inte har blivit besvarade.

Efter att har slagits ihop med Amerikanska habbohotel så vill man förstås veta vad habbosarna från Kanadensiska, Australiska, Singapore och Brittiska habbohotel har för slags åsikter och kommentarer kring sammanslagningen. Om man inte har fyllt i undersökningen förut när Kanadensiska, Australiska och Singapore habbohotel flyttade in så är det bara att klicka här och fylla i.

Ibland tipsar habbohotel inga dåliga böcker! Ta t.ex. den boken som ... jag tror hette "Skul..." något ... kommer inte ihåg namnet på boktiteln, men iallafall så tipsar "The Big Five"-habbohotel en annan bok som är inom skräckgenren, nämligen om zombies.
Reading book AU Den här boken som de tipsar heter "The Zombie Chasers" och även här, precis som förut, så finns det lite finfina priser som emblem att hämta genom att utföra ett antal utmaningar som ges av boken.

Här gäller det att besvara alla fem frågor med rätt svar och alla svaren på frågorna hittar man på The Zombie Chasers. När man är färdig med frågorna och besvarat de så kan man kanske unna sig ett par spel på zombie sidan.

För att besvara på frågorna om Zombieboken, klicka här där ni också kan kika in lite på bilder om Zombieboken och går med i Zombiegruppen. Sedan kanske man kan passa på att kika i sin webförråd, där man förvarar sina stickers, bakgrunder, verktyg till habbohome, etc. om det ligger någon ny sticker, för ibland belönas man med sticker och då ligger de i webbförrådet.

Madball är tillbaka i en ny form, nämligen Habbo Football 2010 där nya fotbollsmöbler har anlänt även till "The Big Five"-habbohotel, om de gamla sportmöbler kommer att återvända till habbohotel vet vi inte men det är bara att vänta och se.

För att börja någonstans så börjar man genast att gå med i gruppen Habbo Football 2010, där man kan kika in med jämna mellanrum om det är något som är påväg att anlända till den stora Amerikanska habbohotel.

Big football US I navigatorn har det dykt upp fotbollsstadion för alla som inte har råd att öva sina fotbollskunskaper på habbohotel eller om man vill leka med den nya fotbollen som är något nytt på habbohotel. Men för er som inte vet eller har upptäckt det ännu så byter man automatiskt om när man passerar omklädningsporten, så om ni har en mycket gammal klädstil med de gamla färgerna går inte igenom. Jag varnar er! Vore ju kul om man behöll gamla färgerna ;) inget fel med de nya men ... uhm. äh. nvm. Iallafall, jag varnade er, så kom inte och klaga (A)

Öppningsceremonin nere i Sydafrika har redan ägt rum och just nu är tv-tablån fullspäckat med fotbollsmatcher från fotbolls-VM 2010. Man såg att Grekland mötte Sydkorea, Sydafrika mot Mexico igår och Argentina mot något land ... sedan kommer USA att möta England. Hur ska det här gå? Det får ni veta snart ...

Har ni någon rolig, spännande , mystisk eller bra historia eller berättelse om fotboll på habbohotel? Ta isåfall och skriv ner berättelsen! När man är färdig så tar man och renskriver den på datorn, om det är redan gjort, klicka här och klistrar in er fotbollsberättelse ... eller om ni föredrar att skriva den redan nu så är det bara att börja skriva.

Sedan finns det lite andra chanser att vinna fotbollsemblem och det är genom att förutsäga vem som kommer att vinna och hur många poäng länderna som möter varandra kommer att göra mål. Dessa formulär där man gissar om hur många mål länderna kommer att göra under matchen kommer att finnas tillgängliga före matchens start, sedan alla svar efter matchen kommer inte att räknas med.

För att hänga med i gissningarna så är det bara att gå med i gruppen Habbo Football 2010 där det bör finnas länk till gissningen före matchen.

-Star-Girl- tränar För en stund sen så kunde förutsäga, dvs. gissa om hur många mål England och USA kommer att göra samt gissa vem som kommer att vinna matchen, men tyvärr är den stängd, vilket bör betyda att matchen har redan börjat.

Men inget att tjura för, eftersom det har kommit en ny gissning och den här gången handlar det om vem som vinner mellan Australien och Tyskland i Fotbolls-VM. Tyskland vann ju Eurovision Song Contest 2010, tror ni de vinner i sporten fotboll?

Det är bara att gissa sig fram vad man tror, vem vinner matchen? Australien eller Tyskland? Hur många mål kommer var och ett land att göra? Kommer Australien att göra 1 eller 0 mål? Kommer Tyskland att göra 1 eller 2 mål? Klicka här för att lägga er gissning om vem som vinner matchen mellan Australien och Tyskland.

Bland alla som har gissat rätt belönas med ett fotbollsmemblem. Good luck and enjoy the football (or soccer) World Championship 2010 :)
2368.GIF

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 12 juni 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla