Vill du bli en fotbollsreporter?

Nu när VM pågår så måste ju Habbo såklart ha några fotbollsreportrar som summerar matcherna efter varje VM-dag.

Duzz och joncho måste ju också få sin ledighet för att titta på fotboll, och därför anställer de nu ett par fotbollsreportrar. Eftersom journalister måste vara snabba för att få sina bilder eller sin intervju så vill Habbo att du ska ansöka så snabbt som möjligt!
Ansökningsformuläret försvinner faktiskt redan klockan 20.30 ikväll, och vill du skicka in din ansökan så gör du det så fort som möjligt här!

Du som fotbollsreporter hänvisas till att skriva om röda och gula kort, senaste matcherna, vuvuzelan och du får gärna skriva om någon målvakt som uppträder och presterar svagt etc.

Jag kan även passa på att meddela att du som vill ha din egen fotbollsplan under en specifik våning bland alla hotellrum bör tagga ditt rum med taggen fotboll.

Vill du visa dina individuella kunskaper inom Habbofotboll så är du varmt välkommen till Duzz's rum. Såvitt jag vet så kommer rummet att vara öppet hela kvällen, så tveka inte på att besöka det under tiden du är inne på hotellet.

Om du redan ansökt som fotbollsreporter så råder jag dig att titta på Brasilien som möter Nordkorea i kvällens VM-match i Sydafrika. Matchen sänds i SVT1 och börjar 21.00. Den kan vara bra att se ifall du blir intagen som fotbollsreporter, då har du någonting att skriva om som t.ex reaktioner mellan målen, höjdpunkter och självklart om det var någon spelare som stack ut både på ett negativt och positivt sätt.


2374.GIF

Skrevs av Smashedd tisdag, 15 juni 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla