Habbo Fotbolls-VM & en hemlighet[.DK]

När Habbo Fotbolls-VM 2010 anlände till habbohotel så anlände även dess nya fotbollsmöbler till katalogen, likaså till webstoren, dock så heter det då fotbollsstickers. Här på Danska habbohotel finns det också "lite" gratis fotbollsstickers till alla som vill ha, men vem vill inte ha gratis stickers? ;)

Så beger er snabbt som blixten till webstoren och hämta innan Joakim Von Anka har tagit allihop, eller det kanske han redan har gjort? Vad väntar ni på? Klicka er till webstoren redan nu!

omklädningsrum DK Jag är inte helt säker om jag nämnde i någon utlandsnyhet om Danska habbohotel angående den nya fotbollsmöbeln omklädningsgången, möbeln som byter automatiskt till fotbollskläder när man går åt ena hållet och byter tillbaka när man går åt det andra hållet.

Iallafall så har den också kommit till Danska habbohotel och man hade chansen att vinna ett eget omklädningspassage genom att skriva om på vilka andra sätt skulle man kunna använda denna omklädningspassage till. Man hade t.o.m. den 21 juni 2010 kl.10:00 (svensk tid) på sig att skicka in sitt förslag och nu har man lyckas välja ut några vinnare som belönas med ett omklädningspassage att leka med inne på sitt rum. Det blev följande habbosar:
-=-Freakken-=-
1.11.1
allurechanel
anders160196
Cykelgearet
Erzara
julenisse9001
Mekanikern.

Tillykke til de Danske vinderne, ønsker vi på Habbos! Om man vill läsa vilka slags förslag man kan använda omklädningspassage till, klicka här och inspireras.

Men än är inte Habbo Fotbolls-VM 2010 över! I fredags förra veckan (18 juni 2010) så var det nämligen dags för vår eller deras, beroende på hur man ser på det, första fotbollsmatch på habbohotel. Enligt fotbollsschemat nedan för den första fotbollsmatchen så möter Danmark mot Brasilien.

Spanien mot Frankrike
"The Big Five"-habbohotel mot Schweiz
Brasilien mot Danmark
Italien mot Finland
Norge mot Nederländerna
Tyskland mot Sverige


Madball CA En fotbollsmatch på habbohotel kommer att ske nästan som i verklighetens fotbollsvärld, undantaget är nämligen att man slipper bege sig till det andra habbohotel bara för att spela fotboll. Så fotbollsmatchen kan ske på hemmaplan och med det så är det nämligen så att man ska ta bild/-er när man gör mål på motståndarlaget.

Om inte bild/-er räcker så kan man istället ta och filma fotbollsmatchen där man gör hur många mål som helst på motståndarlaget.

Man väljer själv om man vill ta en bild eller video där man gör mål på Brasilien inne på habbohotel eller in real life. Ifall man använder sig utav in real life bilder så får inga ansikten synas, då det finns risk att någon känner igen personen och kanske hittar på något olagligt bus. När bilden/videon är tagen och färdigredigerat så skickar man in bilden eller videolänken från Youtube.com till competitions.dk@sulake.com med ämnet Danmark VS Brasilien senast den 20 juni 2010.

Sedan kommer båda habbohotellen att välja ut sina fem bästa bilder och/eller videos där man gör mål på motståndarlaget. Dessa tio bilder och videos, varav fem från Danska habbohotel och fem från Brasilianska habbohotel, att överlämnas till en tredje habbohotel som kommer att bli deras jury om vem av de två som vinner den första fotbollsmatchen. Held og lykke til Danskee habbohotel, ønsker vi på Habbos! Selvklar held og lykke til Danmark i Fodbolds-Vm 2010 i Sydafrika!

För att heja på fotbollsgrabbarna nere i Sydafrika och kämpar för att göra så många mål på motståndarlaget samt skydda sitt eget mål från motståndaren att göra mål så hade GucciMama satt ihop ett möbelerbjudande som kallas för Danish Dynamite möbelpaket som innehåller följande möbler:
1 röd glassmaskin, 2 solstolar, 2 djungelväggar, 10 Country gräs, 1 BBQ Grill

Dock så gällde detta möbelerbjudande i helgen, dvs. den 19-20 juni 2010. Så om ni tyckte det här var ett kanonerbjudande så är det lite trist att man missade det. Men inget att tjura för, det finns andra möbelerbjudande som kanske är värt att passa på och köpa :)

-Star-Girl- give out drinks I lördags den 19 juni, samma dag som Kronprinsessan Victoria gifte sig med Daniel, som blev Prins och Hertigen av Gästrikland, så spelade Danmark en fotbollsmatch mot landslaget Cameroun. Efter att har kikat på olika håll i medier och andra källor så vann Danmark och hur glad blir man inte då? Nu har Danmark lyckas besegra ett land och är ... hoppas man ... påväg uppåt i ligan mot fotbollspokalen.

Apropå att Danmark mot Cameroun spelades i lördags i helgen så kunde man gissa om Danmark eller Cameroun skulle vinna. Eftersom Danmark vann så belönades 65% av alla som gissade på att Danmark vann, dvs. 2191 habbosar gissade alltså rätt. Bland alla de 2191st så lottades en habbos ut som belönades med fotbollsbanor (värd 50mynt) och det gick till Superbananen12. Tillykke, ønsker vi på Habbos!

Apropå fotbollsbanor och -möbler så har det tillkommit ännu fler nya fotbollsmöbler till katalogen här på Danska habbohotel. De nya fotbollsmöbler är bl.a. fotbollsstadions strålkastarljus, avbytarbänk och en lässkärm. Så vill ni utöka er möbelkollektion av fotbollsmöbler så är det bara att passa på medan de är i katalogen.

Just ja, om man har byggt färdigt sitt fotbollsrum så kan man ta och tagga sitt rum med taggen fodbold och den kommer att finnas under fotbollsvåningen.

Det kom ut en nyhet från självaste säkerhetschefen på Danska habbohotel MissZenobia om något som har drabbat nästan alla habbohotel.

-Star-Girl- stucked inside Det är nämligen så att MissZenobia, som är säkerhetschef på Danska habbohotel ... som sagt, och hon kom då ut med en nyhet som hon har hemlighållit för sig själv tills nu. Hon berättar att på fredag, denna fredag, fredagen den 25 juni 2010 (svensk tid) kommer det att bli hennes sista dag på habbohotel.

Vad man kan spekulerar om är att MissZenobia kanske lämnar Danska habbohotel mot nya äventyr där ute, men vem vet om hon återkommer?

Iallafall, vad det nu än är så kommer MissZenobia att ha ett avskedsparty i Habbo Poolen torsdagen den 24 juni 2010 kl.19:00 (svensk tid) tillsammans med en hemlig tävling som hon tyvärr inte kan avslöja just nu.

Under tiden kan man gissa om vad man tror MissZenobia, vår danska säkerhetschef, kommer att göra härnäst. Klicka här för att gissa er fram.

Vi på Habbos og Svenske habbohotel kommer også at savner MissZenobia, om det viser sig at hon skal læmner Danske habbohotel :( Held og lykke med det nye, MissZenobia :)

-Star-Girl- belönas Det sprudlar en massa gratis stickers på habbohotel här och habbohotel där. Även här på Danska habbohotel har man några fotbollsstickers som är gratis att hämta och och det var en uppgift som man fick göra.

Det man skulle göra var nämligen att designa eller fixa en fotbollssticker för att heja på Danmark i Fotbolls-VM 2010 i Sydafrika.

Nu har Danska habbostaffen gjort sitt och man bestämde sig att dessa fotbollsstickers made by Danish habbos skulle vara gratis och det är de. Så beger er till webstoren redan nu och hämta innan de försvinner från katalogen när som helst. Följande habbosar hade gjort var och en av de utvalda fotbollsstickers och belönades med ett målvaktshandskar emblem:
sonya-pigen
Jaytee
Emiloe
Gliz
Janjakob
chefdress
EmilovichDK
SuperShake
Pixel-Geek
Danielprior
Rubix
honda-panda

Tillykke til de udvalgde habboser, ønsker vi på Habbos.se!
2389.GIF

Skrevs av -Star-Girl- tisdag, 22 juni 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla