Festligheter på Habbo!

Glad midsommar!

Idag är det midsommarafton, och det firas runt om i Sverige, varför inte fira det på habbo?! Jo, det är precis vad vi ska göra, habborna jenniferrari, king.dill och Quinoa har fixat en hejdundrande fest som vi får ta del av!

Under dagen får alla som vill träffas och umgås i rummet Midsommarfirande 2010 >>> där man kan dansa runt den blomstrande midsommarstången och äta lax och färskpotatis omgiven av naturen! På midsommardagen (lördag) kan man delta i några tävlingar som dessa tre habbor håller i.

Glassmegarace 13.00 >>>
Beskrivning/Regler: Käka glass i mängder samtidigt som du springer, inte det lättaste, försök vara så snabb som möjligt!
// King.dill

Fallande möbler 15:00 >>>
Beskrivning/Regler: Jag kommer att lägga ned soffor/stolar som du ska försöka sitta på. Du kommer att tävla mot andra habbor! Vi fortsätter såhär tills det är en person kvar! När det är två personer kvar vid en omgång så gör vi en ruta.
// jenniferrari

Pool attack 17:00 >>>
Beskrivning/Regler: Jag släpper in 12 habbor. 6 på varje sida ska det vara. Det kommer att ligga 3 pooler i mitten! När jag säger goo Kommer jag flytta omkring på poolerna. Du ska försöka komma till andra sidan utan att NUDDA poolerna.
// King.dill

Kickwars 19:00 >>>


Beskrivning/Regler: Först ska du köa. Jag öppnar för tio personer åt gången. Spring fram till en utav toateleportrarna och gå in. Då kommer du till kickwars rummet. Där får du rättis, och du ska kicka alla och själv vara kvar. Effekter och :chooser är tillåtet som hjälpmedel.
// Quinoa

Nu vet ni vad ni har framför er, en dag fylld med roliga events och massvis med annat skoj! Vi ses inne på hotellet, och tills dess, hoppas att ni får en underbar dag!

2394.PNG

Skrevs av kane-bez fredag, 25 juni 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla