Sommar & Habbo Fotbolls-VM [.DK]

Både Fotbolls-VM 2010 och Habbo Fotbolls-VM 2010 är igång och det spelas fotbollsmatcher här och fotbollsmatcher där och även i Sydafrika spelas det en massa fotbollsmatcher att man nästan inte får någon ro i benen, haha.

-Star-Girl- belönas I och med att Fotbolls-VM 2010 i Sydafrika har redan börjat för några veckor sedan så måste det vara Danmarks tur att spela sin match mot något land, vem det än nu blir.

När Danmark spelar sin match mot något land i Fotbolls-VM så har man här på Danska habbohotel chansen att gissa om vilket landslag som vinner, antingen Danmark eller Danmarks motståndare och det fick man göra för någon vecka sen. Bland alla som gissade rätt så belönades man med ett Sydafrikanskt spådomsemblem samt också om en lottning om att belönas ytterligare med möbelerbjudandet Danish Dynamite möbelpaket.

Eftersom man inte längre kan lägga sin gissning om Danmark vann sin fotbollsmatch för någon vecka sen så var det 87% av alla som hejade och hoppades att Danmark vann, medan Dj-ss blev den habbon som belönades med den danska möbelpaket Danish Dynamite. Tillykke til ham, ønsker vi på Habbos!

Första habbo fotbollsmatchen är över och det är dags för en ny match mellan alla habbohotel och se vilket habbohotel och land som lyckas ta hem första platsen och guldpokalen i Habbo Fotbolls-VM 2010. Förra gången mötte Danska habbohotel mot Brasilianska habbohotel (Danmark - Brasilien) och vem som vann får vi nog veta snart.

Då var det dags för en ny fotbollsmatch inom habbohotel och den här gången möter Danska habbohotel mot Italienska habbohotel (Italien), enligt schemat nedan:
Spanien - "The Big Five"-USA
Frankrike - Schweiz
Brasilien - Norge
Italien - Danmark
Finland - Tyskland
Nederländerna - Sverige


Då gällde det att ta bild/-er när man gör mål på motståndaren, dvs. Italien. Om bild/-er inte är tillräckligt för ert material som ni vill skicka in så får man gärna lov att filma när man gör hur många mål som helst på motståndarlaget, i det här fallet Italien, eftersom Danska habbohotel möter Italienska habbohotel i Habbo Fotbolls-VM.

Madball CA Man kan välja mellan att ta en bild eller filma till en video inne på habbohotel eller i verkligheten, men ifall man skulle göra mål in real life så måste man se till att inga ansikten får synas i videon, då man följer Habbo Principen och inte vill att någon ska bli retad för dess utseende eller liknande ;)

När man har lyckas ta sin bild eller filmat när man har gjort hur många mål som helst på motståndaren så skickade man in bilden eller videolänken via Youtube.com till competitions.dk@sulake.com med ämnet Danmark - Italien senast den 27 juni 2010.

Sedan får man hålla tummarna och hoppas att man vinner i Habbo Fotbolls-VM. Held og lykke til Danmark i Habbo Fodbolds-VM 2010, ønsker vi på Habbos! Om man vill kika in på vilka fem mål som valdes ut på Danska habbohotel, klicka här och inspireras.

Under tiden som Habbo Fotbolls-VM fortsätter så har det anlänt nya fotbollsmöbler till katalogen hos Danska habbohotel och bland dessa nya fotbollsmöbler är det följande:
läktare till publiken och en stoppur
Så om man vill utöka sin möbelkollektion av sportsmöbler så är det bara att passa på, annars spara på era habbomynt :)

Inte nog med det! När dessa två nya fotbollsmöbler anlände till Danska habbohotel så hade man chansen att vinna denna läktare och soppuret, men tyvärr så är tävlingsformuläret stängd och går itne längre att delta :(

Inget att tjura för, det finns säkert andra tävlingar man kan delta och försöka vinna i ;) Vilka habbosar som blev belönade med en läktare och stoppur, klicka här.

Ni har väl inte heller glömt bort att det finns gratis stickers i webstoren här på Danska habbohotel? Om inte, ta och vakna upp och beger er till webstoren redan nu innan Joakim Von Anka har tagit allihopa, med andra ord ... de har försvunnit från webstoren. Så gå och hämta innan de försvinner från webstoren :o

De gratis stickers som finns att hämta i webstoren är i samband med en stickertävling, där man hade chansen att designa eller fixa en fotbollsstickers där man hejar på Danmark i Fotbolls-VM 2010. Så GucciMama har lyckas välja ut några stickers som hon valde att sätta en prislapp på 0kr, dvs. gratis att hämta.

Denna tävling har kommit och återvänt några ggr på Svenska habbohotel. Nu har den tagit båten och har anlänt till Danska habbohotel och det är snart dags för en del Danska habbosar att få glädja sig med en musikvideo på sin habbohome.

We are gliding towards a geijer, wiii Har ni deltagit alla de ggr som Svenska habbohotel har kommit ut i en nyhet angående Youtuba din habbohome? Vill ni fortfarande ha en youtube musikvideo på er home? Då är det dags igen, dock inte på Svenska habbohotel utan i ett av våra grannländer, nämligen Danska habbohotel.

Om ni är medlem och registrerad på Danska habbohotel och skulle vilja piffa upp din home med en superbra låt som ni älskar väldigt mycket så är det dags och se om ni lyckas bli en av de utvalda som får en youtube video på er habbohome här på Danska habbohotel. Det enda som behövs göra är att leta upp en musikvideo inom Knasiga låtar genren på videositen Youtube.com, sedan klickar man här och klistrar in videolänken i rutan.

Men man har inte hela dagen på sig, dock så var den 28 juni 2010 sista dagen man ska ha skickat in sitt musikvideotips. Så vi får se vem som har längsta tålamodet att vänta tills en ny Youtuba din home kommer till Danska habbohotel igen.

Än är det inte slut! Om inte youtube video är en smak så är det getitcard säkerligen något för alla som vill vinna lite pengar som man kan sedan köpa habbomynt för. Det är vad getitcard.dk är för bland annat...

Nu har man chansen att vinna ett getitcard på 100 dkr och ett annat för 40 dkr, där man kan använda dessa till att köpa ... vad man nu vill köpa av dessa getitcard korten ... för att kunna använda sig av dessa geitcard så finns det ett värdenummer på baksidan av korten som man skriver in när det är dags att betala, så dras förmodligen kostnaden av från kortet. Mer om getitcard kan ni besöka dess hemsida här.

-Star-Girl- tränar För att ha chansen att vinna getitcard värde på 100 respektive 40 dkr så ska man svara rätt på tre frågor som handlar om getitcard. Man har t.o.m. den 30 juni 2010 på sig att svara och det gör ni här. Held og lykke til Danske habbosar, ønsker vi på Habbos.se!

Nu kan man chatta med några s.k. Bodyguard, som egentligen är psykologer från Red Barnet i Danmark på Danska habbohotel. Med de kan man prata om lite allt möjligt från något man funderar kring till problem som har uppstått inom era omständighet.

Dessa bodyguards kommer att anläna till Danska habbohotel den 13 augusti 2010, men under tiden så kan man väl ta och unna sig med lite diskussioner i gruppen Bodyguards.

Passa gärna på att svara på en fråga angående om ni har svarat på en okänd k-invit på någon sida man är medlem på. Det gör ni här!

Det är sommar och nu verkar sommaren stiga in till Danska habbohotel för man har packat upp sommarmöbler och lagt in de i katalogen. Så för alla som vill utöka sin möbelkollektion av sommarmöbler så är det bara att passa på, annars spara på era habbomynt.

Sedan kanske man kan grilla, bada, chilla i sitt grillrum eller vad det nu är för slags chill- och sommarrum :)
2399.GIF

Skrevs av -Star-Girl- tisdag, 29 juni 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla