Habbohotel & Habbo Fotbolls-VM [.COM.AU]

För någon vecka sen så hade man chansen att bygga ihop ett rum som representerade om vad ens känslor om vad habbohotel betyder för var och en individ på habbohotel. Det kan ju betyda många olika saker och alla har ju inte samma åsikter om betydelsen om vad habbohotel betyder för oss.

Det kan vara kreativitet för till exempel, eller ett hotell som sätter fantasin i rörelse ;) eller kanske en plats där man kan roa sig samt vila upp sig och chilla med andra eller ensam som en ensamvarg.

-Star-Girl- belönas Nu har man lyckas välja ut några vinnare som har tagit sin tid och kraft och byggt ett rum som besvarar på frågan om vad habbohotel betyder för de. Bland de utvalda rummen så belönades dess ägare med ett 24 Hour Party People emblem och en Neon möbel. För att kika in på vilka rum som valdes ut och vem som hade byggt vilket rum, klicka här och inspireras. Congratulations to the winners, wishes we on Habbos.se!

Inte nog med det! Man har även lyckas välja ut de bästa MÅL-ljuden, där man skulle visa hur man brukar jubla när något lag inom fotbollens värld gör mål och då finns det säkert några som jublar så högljutt att man inte ens kan höra sig själv prata, heh. Bland dessa utvalda vinnare så belönades man med ett eldbollsemblem. Klicka här för att se vilka som belönades med ett eldemblem och kika in på de utvalda jubel-mål-vinnare. Congratulations to them too, wishes we on Habbos.se!

I ett sådan sammanhang så vore det nog kul om någon hade Markoolio´s låt "Mera Mål" i bakgrunden. Hahaha! Så kul det hade varit då (A) ♫ Mera mål ♫

Ni har väl inte heller glömt att det ligger några gratis stickers i webstoren här på den stora Amerikanska habbohotel? Om inte, ta då och hämta de raskt innan Joakim Von Anka och Kalle Anka tar allihopa, eller det kanske de redan har gjort? Så vad väntar ni på? Kalle Anka utklädd till en påskhare? >:o

-Star-Girl- is eating a lots of fruit Precis som det har nämnts i den här nyheten så har det nu kommit lite nytt till habbohotel och nu när Brittiska habbohotel har slagit sig ihop med Amerikanska habbohotel så blir de det första habbohotel som får det nya innan den anländer till de andra habbohotel, men inget att tjura för ... tror nog inte habbosar från Danska habbohotel har mer tålamod än Svenska habbohotel ;)

Iallafall, det nya som nämns är bl.a. Habbo ID, som fanns redan innan sammanslagningen mellan de engelsktalande habbohotel, där man kan använda sin e-postadress (som man verifierade med för att få bl.a. nyhetsbrev från habbohotel) att logga in på habbohotel, om det är så att man fortfarande loggar in med sitt habbonamn. Habbo ID påverkar inte ifall man loggar in via Facebook, MySpace, etc. Mer kan man nog läsa i den här nyheten!

När sommaren är här och dess (jobbiga) värme (som man ogillar väldigt mycket efter två dagar) så har det dykt upp lite nya klädesplagg som passar väldigt bra nu när det är sommar, dock så är det vinter i Australien så sommarkläder verkar inte så lämpligt för de ännu, men när de har sommar så har vi vinter då kan de börjar ta på sig dessa sommarklädesplaggen. Men dessa sommarklädesplaggen är tyvärr endast tillgängliga för hc och vip medlemmar.

Ifall ni vill klä er lite sommaraktigt så kanske ni kan fundera om ni vill köpa hc eller vip medlemskap för att få några klädesplagg extra, annars spara på era habbomynt till möbler som ni kan leka med inne på ert rum på habbohotel.

Då var välkomstpartyt 24 Hour Party People över och hoppas att tiderna har passat er väldigt bra, om inte så finns det alltid något annat att delta i på habbohotel. För er som missade så finns tidsschemat i gruppen 24 Hour Party People för att kika in vad för slags events det fanns mellan den 21-27 juni 2010.
2402.GIF

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 30 juni 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla