Habbo fotbolls-VM 2010 [.CO.UK]

Den andra habbo fotbollsmatchen inom vår egna Habbo Fotbolls-VM 2010 börjar närmar sig sitt slut och man får snart reda på vilket land som vann under andra fotbollsomgången.

För en del habbohotel har redan presenterat resultaten för den andra fotbollsmatchen och dags för deras habbsar att titta på bilder och videos om vem som gör bäst mål på motståndaren.

Men då kan man ju undra vilket habbohotel som blir domaren över den andra habbo fotbollsmatch och om man hejar på ett viss habbohotel i Habbo Fotbolls-VM 2010 så är det bara att se till att ge sin röst hos den habbohotel som är domaren över visselpipan under var och en fotbollsmatch på habbohotel.

Madball CA Vi kan ta och börja presentera domaren eller juryn som kommer att rösta för fotbollsmatchen mellan Svenska habbohotel mot Nederländska habbohotel (Sverige - Nederländerna). Vem är det som får den äran att bedöma våra andra svenska fotbollsmatch mot Nederländerna? Den äran får nämligen Schweiziska habbohotel (Schweiz) göra, så om ni vill att Svenska habbohotel ska vinna sin andra match, klicka här för att kika in på bilder och videos från båda landslagen.

Vem är det som äran att bedöma den fotbollsmatchen mellan Franska habbohotel mot Schweiziska habbohotel (Frankrike - Schweiz)? Det blir nämligen Nederländska habbohotel (Nederländerna) få lov att göra, så om ni hejar på antingen Frankrike eller Schweiz i Habbo Fotbolls-VM, klicka här för att ge din röst.

Vem är det som får bedöma fotbollsmatchen mellan Danska habbohotel mot Italienska habbohotel (Danmark - Italien)? Jo, den får nämligen grannlandet till Danmark, dock inte Sverige men däremot Norska habbohotel (Norge) att göra. Om ni hejar på antingen Danmark eller Italien i Habbo Fotbolls-VM 2010, klicka här för att ge er röst.

Vem är det som äran att bedöma fotbollsmatchen mellan Finska habbohotel mot Tyska habbohotel (Finland - Tyskland)? Det får nämligen Franska habbohotel (Frankrike) att göra, så hejar ni på antingen Finland eller Tyskland, klicka här för att ge er röst till Tyskland eller Finland samt inspireras av alla bilder och videos.

Franska habbohotel är inte den enda som kommer att bedöma fotbollsmatchen mellan Finland och Tyskland, för även Danska habbohotel verkar vara domaren för den här matchen. Så beger er hitåt och lämnar er röst till finländarna eller tyskarna.

Det är inte endast Norska habbohotel som kommer att vara domaren för fotbollsmatchen mellan Italien mot Danmark, för det verkar som att Spanska habbohotel är också domaren för deras fotbollsmatch. Klicka här för att ge er röst till Danmark ... eller Italien.

Vem har äran att få bedöma fotbollsmatchen mellan Norska habbohotel mot Brasilianska habbohotel (Norge - Brasilien)? Det får nämligen den stora Amerikanska habbohotel att göra, så hejar ni på Norge ... eller Brasilien, klicka här för att ge er röst.

Good luck to all the habbohotels who are participating in Habbo World Football Cup 2010, wishes we on Habbos.se!
2404.GIF

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 1 juli 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla