Habbo Fotboll & besök till habbohotel [.DK]

Habbo Fotbolls-VM 2010 fortsätter löpande på habbohotel att jag t.o.m. har tappat räkningen om vilken fotbollsmatch mellan habbohotellen spelades under, antingen första eller andra ... men det löser sig nog.

Som sagt, fotbollens värld på habbohotel runt om i världen fortsätter och här på Danska habbohotel var man domaren för fotbollesmatchen mellan Finska habbohotel mot Tyska habbohotel (Finland - Tyskland) och bland alla som gav sin röst till antingen finskar eller tyskar i sin match på Danska habbohotel belönades med den officiella fotbollen.

2009 trophy US Matchen mellan Tyska och Finska habbohotel så vann Tyska habbohotel (Tyskland) över Finska habbohotel i deras ... troligtvis andra fotbollsmatch inom habbohotel. Men inget att tjura för, habbo fotbollen är inte över än så man har ju fortfarande chansen att vinna någon fotbollsmatch någongång. Om man vill veta vilka som belönades med en officiell fotboll och kikar in på fotbollsbidragen från båda hållen (Tyskland och Finland), klicka här och inspireras.

När den ena fotbollsmatchen är över och man har skickat över sina topp fem bästa målen på motståndaren till domaren, dvs. den tredje parten som är ett annat habbohotel som t.ex. Nederländska habbohotel, så är det dags för en ny fotbollsmatch mot ett nytt habbohotel. Så småningom kommer säkert Svenska habbohotel att möta Danska eller Norska habbohotel :o hur ska det här gå då? Det får vi se när det väl sker!

Iallafall, för den andra eller tredje matchen så ser fotbollsschemat ut på följande sätt:
Spanien (Habbo.es) - Schweiz (Habbo.ch)
USA (Habbo.com) - Norge (Habbo.no)
Frankrike (Habbo.fr) - Danmark (Habbo.dk)
Tyskland (Habbo.de) - Nederländerna (Habbo.nl)
Brasilien (Habbo.com.br) - Finland (Habbo.fi)
Italien (Habbo.it) - Sverige (Habbo.se)


Då gäller det för båda landshotellen att fixa ihop en bild eller video där man gör hur många mål som helst på motståndaren. Här på Danska habbohotel var den sista dagen för att skicka in sitt fotbollsbidrag den 4 juli 2010, så snart är det dags att återigen att rösta på det habbohotel som har gjort bäst mål på sin motståndare.

Ifall ni vill få lite inspiration och veta vilka fem fotbollsbidragen som blev utvalda på Danska habbohotel, beger er hitåt och kika in på vilka habbosar som hade gjort vilken av de fem bidragen som Danska habbostaffen valde ut.

Även i katalogen här på Danska habbohotel har det anlänt nya fotbollsmöbler precis som det har gjorts på den stora Amerikanska habbohotel. Den officiella fotbollen som är varken röd, gul eller blå finns även i katalogen på Danska habbohotel, så vill ni ha en fotboll att leka med på habbohotel så är det bara att passa på och köp innan den försvinner från katalogen och när fotbollsmöbler återvänder vet man inte när. Kanske nästa Fotbolls-VM eller om habbohotel planerar att ha en sportvecka, vem vet?

-Star-Girl- and =NewYork= see a big cake, yummi Apropå den officiella fotbollen så är det nämligen så att man har chansen att bli belönat med en officiell fotboll och en fotbollspokalemblem om man lyckas gissa rätt på vilket land som vinner Fotbolls-VM 2010, den verkliga fotbolls-vm och inte på habbohotel ;)

Vad man har läst och hört i den svenska VM-bloggen på habbohotel och i andra medier såsom tidningar, tv och radio så är det fyra länder som har överlevt alla matcher som de har spelat mot andra länder som också tävlar i Fotbolls-VM i år, men som har åkt ut då de förlorade matchen. Jag som trodde Brasilien skulle komma långt som till semifinal. Enligt vad man har hört så är Tyskland, Uruguay, Nederländerna och Spanien.

Vem tror kommer att vinna och kamma hem titeln som vinnaren för Fotbolls-VM 2010 och fotbollspokalen? Blir det Spanien? Eller Tyskland, som också har vunnit Eurovision Song Contest i år? Eller Uruguay? Eller Nederländerna? Ett land i Europa eller Sydamerika? Vem tror ni vinner? Var med och tippa din chans senast den 9 juli kl.10:00 (svensk tid) här också har ni en chans att belönas med en officiell fotboll och ett pokalemblem.

I fredags den 2 juli 2010 hade en välbekant habbos ordnat ett målskytte spel där man kunde skjuta mål på målvakten. Denna habbon som kom på detta spel var nämligen Pixel-Geek!

I hans spel som ägde rum i VM - Mål scoring, som inte var under hans habbonamn, så skulle man ... som sagt ... göra mål på målvakten som vaktade hans territorium, alltså målet. Men man har ju inte all evighet att dribbla hit och dit och målvakten skjuter bort bollen från målet, utan man hade 1min på sig att göra sitt mål på målvakten, om man inte lyckades få in bollen i målet inom en minut så har man förlorat och fick en spark på baken. Men om man däremot lyckas få in bollen inom en minut, även om det är 2 sekunder kvar så belönades man med en fotboll att leka med.

Denna fredag och detta spel ägde rum i tre olika tider och det var följande:
13:00 - 14:00
16:30 - 17:00
19:00 - 20:00
Alla i svensk tid!

-Star-Girl- belönas Så om man inte lyckades komma fram i kön men ändå ta sig in till rummet i tid, så fanns det två andra tillfällen att vara med. Klicka här för att kika in när målskyttet ägde rum. För er som vill veta så var Pixel-Geek inte inne på sin habbogubbe, utan hade ett annat habbonamn vars namn man inte kommer ihåg för tillfället ...

Tillykke til fodbold vinderne, ønsker vi på Habbos!

Idag, tisdag den 6 juli 2010, fick Danska habbohotel av en grupp som hade uppträtt på Eurovision Song Contest 2010 som ägde rum i Oslo, Norge, som mellanakt. Ni vet troligtvis vem man menar och denna grupp hette Madcon som har gjort låten "Glow" som de också sjöng under mellanakten. De har också en annan låt som är "Beggin", som troligen kommer att passera vartenda öra i världen.

Innan besöket ägde rum så hade man chansen att ställa en av sina frågor man har till Madcon, precis som alla andra kändisbesök.

Madcon kom på besök till Danska habbohotel kl.15:00 (svensk tid) och besöket ägde rum i Habbo Teatern (som alltid). För oss som inte kunde komma och se när Madcon kom på besök hit till Danska habbohotel kan ta och besöka deras fansgrupp här och titta på videon med Madcon som mellanakt i ESC 2010.

Singer AU Inför kändisbesöket med Madcon så hade man chansen att vinna ett VIP-emblem samt få sin fråga till Madcon besvarad med garanti, så förmodligen ställdes deras fråga först av alla eller med jämna mellanrum.

Iallafall, det man skulle göra var nämligen att skapa en video på habbohotel som hade samma funktion som Madcons låt "Glow" i mellanakten på ESC 2010. Att man färdas från stad till stad och ser när människorna dansar och hoppar, men för att utföra det på habbohotel så går man från rum till rum och får se när tjugotals habbosar dansar och hoppar när man passerar rummen.

För att få inspiration till hur man menar, klicka här för att se på en video som gjordes för ett tag sen.

Vilka habbosar som fick sin fråga besvarade av Madcon idag samt ett VIP-emblem blev följande habbosar:
.:Sabzi:.
annsofie-o1.
be
Blandet
chr9898
christinamiin
daskes
Dkz-prins

Tillykke til oven vinderne, ønsker vi på Habbos.se!

Håll utkik här på Habbos för att återigen ge er röst till olika habbohotel som är med i Habbo Fotbolls-VM 2010 ;)
2409.GIF

Skrevs av -Star-Girl- tisdag, 6 juli 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla