Poolpartyn och tävlingar på gång

Sommaren är här solen skiner och det sker en massa sommaraktiviteter överallt. Fast alla kanske inte gillar att gå på festivaler, sola och bad. Det finns ju vissa som kanske hellre stannar inomhus en dag eller två för att ta det lugnt, det verkar det som att Sulake har tänkt på titta här...

För ett tag sen läckte det ut information om en ny serie med sommarmöbler på olika fansiter och habboforum. För någon vecka sen skrevs det även i en nyhet att det är flera roliga sommaraktiviteter som väntar på hotellet. Tidigare under veckan öppnades rummet "Fetaste poolpartyt!" där man även kunde se några utav de nya sommarmöblerna. Men det är inte allt!


Igår skapades det en ny grupp som heter "Dudes, Dudettes" just nu i alla fall. Den är skapad av Duzz och kommer att användas för kommande sommarevent.
Gruppsidan är just nu rätt så tom på information, men det finns några få saker man kan notera på sidan.
Det finns en widget för "Dagens hetaste event och aktiviteter" vilket betyder att det kommer bli några eller en massa sommartävlingar till det här eventet. Om det är staffar eller vanliga habbor som kommer hålla tävlingarna är dock oklart.


På en annan widget står det "Dagens kräfta" det betyder att varje dag eller ja varje arbetsdag då det inte sker några förhinder så kommer det utses en habbo som kommer bli dagens kräfta. Exakt hur det kommer ske är oklart men på widgeten står det:
"Rädda den här habbon från
att bli totalt sönderbränd i solen.
Du måste säga åt honom/henne
att använda solskyddsfaktor!!
Mer info här [Länk"
Det kommer alltså antagligen stå i en nyhet vad man ska göra och hur det kommer gå till. Länken fungerar inte för tillfället. Eller så kanske det bara är så enkelt att habbor kommer slumpas här.


Man kan även se en widget som ser ut som en flaska. Det är gruppens gästbok och där kommer man kunna skicka flaskpost om man vill. Dessa flaskpost meddelanden kommer sedan synas på gruppsidan eller ja de kommer slumpas. Om flaskposten kommer fylla någon ytterligare funktion återstår att se.
På den sista widgeten står det "Är dem gjorda för varandra". Här kommer det vara två bilder på två habbor, där habborna kommer få rösta ifall dem passar bra ihop med varandra eller inte. Lite romantiskt eller hur? Just nu finns det i alla fall bara två bilder på Duzz och om man vill kan man rösta ja eller nej på om Duzz passar bra ihop med sig själv.Gruppsidan hittar ni här!

Edit 14.40: Gruppnamnet har nu ändrats till Aqua Splash. Vi får se om gruppen får behålla det namnet eller om det kommer ändras igen!

Skrevs av x::cool torsdag, 8 juli 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla