Habbo Fotboll andra match [.FR]

Fotbolls-VM 2010 är snart över och det som är kvar är nämligen finalmatchen där Nederländerna möter Spanien, där Spanien vann fotbollsmatchen igår när de mötte Tyskland. I den här fotbollsmatchen är inte lätt att tippa, för båda landslagen har gjort väldigt bra ifrån sig i sina matcher, men det visade sig att landet känt för både fotboll och tjurfäktning vann och är nu i fotbollsfinalen.

När Fotbolls-VM snart är slut för i år så är det dags för domarna att bedöma den andra eller tredje fotbollsmatchen i Habbo Fotbolls-VM. Om vilket lag som har gjort bäst mål på sin motståndare via bild eller video.

Madball CA Nu är den andra fotbollsmatchen över och habbostaffen på var och ett habbohotel har valt ut sina fem mål på sin motståndare. Så det är nu återigen dags att bedöma vilket lag som har gjort det bästa målet på sin motståndare i sin fotbollsmatch, när man har lyckas bestämma sig så är det bara att rösta.

Habbo fotbollsmatchen mellan Tyska habbohotel mot Nederländska habbohotel (Tyskland - Nederländerna) så är det Spanska habbohotel som får äran att vara domaren för deras match. I den riktiga fotbolls-VM så var det nära att dessa två lag kunde få möta varandra inte bara på habbohotel utan också i Fotbolls-VM 2010, men tyvärr blev det inte precis så.

Om ni hejar på antingen Tyskland eller Nederländerna i vårt egna fotbolls-VM, klicka här för att kika in på de fem målen från båda länderna och rösta.

Vem är det som får äran att få bedöma matchen mellan Svenska habbohotel mot Italienska habbohotel (Sverige - Italien)? Det blir nämligen Franska habbohotel som får äran att vara domaren för vår svenska fotbollsmatch inom habbohotellets område. Vad man hört från Duzz så har vi förlorat båda våra matcher i Habbo Fotbolls-VM :o Så se till att damprösta på Sverige så vinner vi nog mot Italien, landet känt för sin pizza, pasta och deras supergoda pastasås.

Rösta och kika in på de fem målen från båda länderna gör ni här.

Vem är det som får äran att bedöma matchen mellan Franska habbohotel mot Danska habbohotel (Frankrike - Danmark)? Det blir nämligen Nederländska habbohotel som får vara domaren för den match där ett av våra grannländer är med och tävlar. Så hejar man på Danmark ... eller Frankrike, klicka här för att kika in på de fem målen från båda länderna och rösta.

-Star-Girl- give out drinks Vem är det som får äran att bedöma matchen mellan Finska habbohotel mot Brasilianska habbohotel (Finland - Brasilien)? Den äran får nämligen Schweiziska habbohotel, som är domaren för deras match. Så hejar ni på ett av våra grannländer eller landet känt för sin fotboll, klicka här för att kika in på de fem målen från båda länderna och rösta.

Det har varit så många fotbollsbilder inom habbohotel att man blir inspirerad att göra något liknande och skicka in :D Good luck to all the habbohotels who are participating in Habbo World Cup 2010, wishes we on Habbos!

Håll utkik här på Habbos i denna utlandsnyhet för fler omröstningar inom Habbo Fotbolls-VM 2010 andra fotbollsmatch omgång :)
2414.GIF

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 8 juli 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla