Sommar, Habbo fotboll & pokaler [.COM]

För ett tag sen så fanns det en stor utmaning för alla habbosar som kände sig utmanad att bygga sin drömarena på sitt rum. Nu har man lyckas välja ut 50 vinnare som belönas med ett World Cup Trohpy emblem för att har byggt ett imponerande drömarena som fick en att bli inspirerad att göra något liknande.

För att kika in på vilka som belönades med ett emblem för sin drömarena, klicka här. Congratulations to the winners, wishes we on Habbos.se!

Madball CA Så börjar finalmatchen i Fotbolls-VM 2010 närmar sig och det blir en match mellan Nederländerna och Spanien. Vem tror ni vinner? Hur många mål tror ni båda lagen kommer att göra när matchen är slut? Det är nu dags att tippa för sista gången då fotbolls-VM 2010 är slut när finalmatchen har körts. Man har t.o.m. 30min före matchens start på söndagen den 11 juli 2010 att lägga sin gissning och det gör ni här.

Nu verkar sommaren har tagit sig in till habbohotel, även här på den stora Amerikanska habbohotel och i samband med den jobbiga värmen så började man att återhämta Hot & Cool pokaler som finns i katalogen redan nu sen förra veckan. För alla som vill köpa en Hett eller Cool pokal till en vän som förtjänar en sådan pokal kan passa på att göra det nu under veckan och samtidigt får vännen ett poäng. Den som får flest Hetta eller Coola pokaler när veckan är slut kommer att få en plats i gruppen Hot & Cool tills nästa veckan anländer så kommer det nya habbosar som tar över platsen.

Bland de som får en plats i gruppen "Hot and Cool" belönas med en gul parasoll, perfekt till sommaren på habbohotel, så slipper man sitta i solen så är det mycket bättre i skuggan i en sådant varmt väder. Usch, fy!

Dessutom så har även event The Big Wave anlänt till den stora Amerikanska habbohotel och i och med att den kom så kom även dess splitternya sommarmöbler att man sitter framför datorn med munnen öppen, så imponerande blir man av dessa nya sommarmöbler.

Tänk att man nu kan bada i sitt eget rum, dock så undrar man ifall detta nya sättet att bada i privata rum konkurrerar mot det allmänna rummet Habbobadet. Vi får väl se hur det går!

-Star-Girl- dislike summer and freeze myself in snow and ice Men för alla som gillar dessa splitternya sommarmöbler i sitt första ögonblick kan ta och passa på och köpa någon liten ny sommarmöbel att leka, antingen att plumsa i vattnet i djup eller grunt eller leka med badbollen på "land". Dessa nya sommarmöbler finns i katalogen här på den stora Amerikanska habbohotel t.o.m. den 26 juli 2010, så passa på nu, om inte idag kanske imorgon eller på tisdag, onsdag .. men helst gärna före 26 juli om man vill passa på att äga en ny sommarmöbel.

Ifall man vill prova innan man köper någon sommarmöbel så finns Big Wave rummen till för att prova både här och där. Grunt som djupt vatten! Trodde badduschen var manuell, att man fick dblklicka för att sätta igång men upptäckte så småningom att den var automatiskt. Där ser man vad man kan upptäcka ensam ;)

Apropå sommaren har nu anlänt till de flesta håll på habbohotel så är det nämligen så att den här sommaren kommer nu att känna lite som om det var jul på sommaren, eller i bl.a. Australien så firar man jul när det är sommar så inte så ovanligt. Iallafall fr.o.m. måndag den 12 juli 2010 så gäller det att man tar och loggar in på sina habbogubbar och gör man det så får man en sommargåva, ungefär som julklappar när det är jul.

Men detta gäller endast om man har verifierat sin e-postadress för sin/-a habbogubbe/-ar på habbohotel. Har man redan verifierat sin e-psotadress förut så är det bara att logga in och se om det syns en liten stjärna/asterisk/multiplikationstecknet (*) efter ert habbonamn i en av de blåa flikarna. Om man ser den där lilla stjärnan så kan man se vad det är för meddelande och i nuläget är det ett meddelande att man har fått en sommargåva.

Så glöm inte att ha vägarna förbi den stora Amerikanska habbohotel också för att få er sommargåva redan start på måndag, då detta är nästan som jul, men inte samma som julen ;)

Om man inte har verifierat sin e-postadress tidigare fall eller om man är ganska ny på habbohotel så vore en guide om hur man verifierar sin e-postadress väldigt bra för er alla som inte känner till det här med verifiering av e-psotadress för er habbogubbe. Klicka här för att ta reda på hur man verifierar sin e-postadress för sin/-a habbogubbe/-ar.

-Star-Girl- and PeerWen gliding to a geijser Hoppas ni kan engelska, om inte så är det inget att skämmas för. Fråga era föräldrar, även om det är lite pinsamt att de ser att man är medlem på habbohotel, men inget att skämmas för, ni är helt enkelt er själva och inte ska man hoppa av något man gillar, inte sant? ;)

Gillar man något så ska man gillar det i en lååååååång period. Are you a truly fan or not? ;)


Nu har nya frågor och svar kommit och blivit besvarade i WTFriday, en liten frågestund för de tre habbostaffen som finns kvar efter sammanslagningen med de fem engelsktalande habbohotel. Så om ni är lite nyfikna på vilka frågor som besvarades och vad de svarade på frågan, klicka här.

Sedan när ni har läst färdigt frågorna och svaren så kan ni längre ner i nyheten ställa er fråga till antingen en av de eller alla tre habbostaffen. Enjoy your readings!

Se till att inte bli solbränd, för det är inte kul att få klia, klia och åter klia på huden när det svider som mest. Så kom ihåg, Använd solskydd! Även för de små ;)
2417.GIF

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 10 juli 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla