Sommar & Habbo fotbolls-VM [.COM]

Nu är Fotbolls-VM 2010 i Sydafrika över och segraren blev Spanien. På andra och tredje plats i fotbolls-VM blev Nederländerna respektive Tyskland. Stort grattis till de tre länder som har spelat så många matcher att deras ben och fötter längtar så mycket att få vila sig, och bra kämpat till alla länder som har deltagit i fotbolls-VM men lyckas inte ta sig förbi motståndarlaget.

Madball CA Även på olika håll i habbohotel så har fotbollsmatcher också spelats, dock på lite annorlunda vis än den riktiga fotbolls-VM. För er som inte har hängt med på den senaste tiden inom fotbollsevent på habbohotel så gick vår egna fotbollsmatch på det sättet att man fixade ihop antingen en bild eller en video där man gör mål på motståndarlaget och skickade sedan in sin bild eller video. Sedan valdes fem bästa målen ut från varje habbohotel i varje fotbollsmatch som sedan skickades till en tredje part, i det här fallet, ett annat habbohotel som var bedömde om vilket habbohotel som vann matchen.

Den stora Amerikanska habbohotel var domaren för fotbollsmatchen mellan Spanska habbohotel mot Schweiziska habbohotel (Spanien - Scheiz), men tyvärr så kan man inte längre lämna sin röst till antingen Spanien eller Scweiz i den här matchen, men alla i Spanien bör vara glada för de vann Fotbolls-VM 2010, vem blir inte glad för det? ;)

Ifall ni vill kika in på de fem målen som valdes ut av Spanska respektive Schweiziska habbohotel, klicka här och inspireras.

I fotbolls-VM gick det nog inte så bra för USA, men på habbohotel i vårt egna habbo fotbolls-VM så kan man däremot säga att det gick lite bättre än i fotbolls-VM, för vad Amerikanska habbostaffen har fått göra från domarna som bedömde deras senaste fotbollsmatch mot Norska habbohotel (Norge) så vann de sin ... förmodligen andra fotbollsmatch. Då är man såklart glad för det, så i samband med den här seger så låter man fotbollsmöbler finnas i katalogen här på den stora Amerikanska habbohotel ett tag till, så har man inte köpt någon fotbollsmöbel än så passa på nu innan de försvinner från katalogen.

Hoppas att ni har haft en kul fotbollsvecka på olika håll på habbohotel.

Nu verkar sommaren på den stora Amerikanska habbohotel har kommit igång, för nu är det dags för både det ena och det andra och ett av de är nämligen sommargåvorna.

-Star-Girl- is eating fruits Under somamren här på habbohotel så delas det ut sommargåvor till alla habbosar som har verifierat sin e-postadress för sin/-a habbogubbe/-ar. Om man loggar in varje dag fr.o.m. 12 juli 2010 så bör man har fått 2 sommargåvor, vad de innehåller är det bara att öppna upp paketet och se.

För att ta reda på ifall man har fått någon sommargåva eller inte så ska man hålla utkik efter asterisk-/multiplikationstecknet (*) efter sitt habbonamn i en av de blåa flikarna som syns när man är inloggad på hemsidan. Om man inte har verifierat sin e-postadress tidigare eller om man är ny på habbohotel, klicka här för att läsa en guide som Amerikanska habbostaffen har skrivit ihop.

Sedan så har även de nya sommarmöbler anlänt till den stora Amerikanska habbohotel redan i förra veckan, så det är bara att passa på att köpa någon vattendel, grunt som djupt, badboll, gummibåt, m.fl. Tillsammans med nya och gamla sommarmöbler kan man nog få en perfekt sommarkombination av ett sommarrum. Det är ju alltid kul att blanda nya och gamla möbler av en och samma tema, inte sant?

Passa på att gå med i gruppen The Big Wave för att hänga med på surfingsbräda som seglar på en stor våg.

Nu kommer ännu en tuff utmaning som inte är så lätt som man tror och det kräver enormt mycket tålamod och uthållighet, för det är nämligen dags för The Sunburnt One, som är samma sak som "Dagens kräfta" på Svenska habbohotel.

Här gäller det att hitta dagens utvalda solbrända habbon och be honom/henne att använda solskydd, för att inte riskera att bli mer röd än vad han/hon är just då för det är inte kul att få en kliande hud att det svider som in i. Dessutom liknar man en hummer eller en krabba, som Krabby, haha.

-Star-Girl- is hiding and fell asleep ... zzzz För att se vem som blev dagens solbrända habbon så beger man sig till gruppen The Big Wave, klicka på habbogubben som finns inom den solbrända ramen på gruppsidan och sedan gäller det att försöka hitta honom i alla sorters möjliga rum, allmänna som privata rum. Om man lyckas hitta dagens solbrända habbon så ska man se till att ta en bild där man kan se den utvaldes habbonamn, ditt habbonamn och både dig och den dagens solbrända på bild.

Ett tips från Amerikanska habbostaffen är nämligen så att man klickar på den dagens solbrända habbon, sedan säger man något kort (och kanske roligt, men inget tvång), sedan har man bilden. Dock så måste både du och dagens solbrända säga "Big kahuna", så är ett tillägg som måste finnas med för att kunna ta del av priset.

Denna bild där man har hittat dagens solbrända skickar man till competitions.com@sulake.com med ämnet The Sunburnt One så snabbt som möjligt, för vem vet om någon annan har hittat dagens solbrända habbon och redan skickat in.

För den som blir utvald till dagens solbrända habbon och loggar in under dagen och blir funnen av någon så belönas man med ett Sunburn emblem och ett sommarpaket som innehåller lite nya sommarmöbler som surfingbräda.

För den som lyckas hitta dagens solbrända och skickade in bilden först av alla så belönas man med ett Sunburnt emblem. Good luck American, Canadian, British and Australian habbos to find the chosen sunburnt one, wishes we on Habbos!

Glöm inte att logga in på habbohotel varje dag som sommarevent har anlänt till habbohotel för att få en sommargåva varje dag tills den slutar. Man vet inte när dessa sommargåvor kommer, men det är bara att logga in och hålla utkik efter multiplikationstecknet efter ert habbonamn (*) ;)

Hur många ggr har ni tagit ett bad nere vid stranden, poolen eller liknande badplatser? En gång eller mer? Har ni någongång suttit och ritat med foten eller handen under tiden som ni torkar er i solen med en handduk på er plats som ni sitter när ni är på stranden?
Writer CA Isåfall är det dags att visa vad det går för i en tävling där man ska forma bokstäverna Habbohotel i antingen gräset, sanden, vattnet, poolen, etc. Det finns många sätt att forma habbo på och det är bara fantasin som sätter fart på ... vad man nu använder för att göra något litet i sanden eller liknande.

Om man inte lyckas komma på något så kan man ta och skriva ut Habbo logotype som ni finner här och sedan placerar den någonstans kanske i er pool, badstranden, lite nergrävt i sanden, i sandslottet, etc.

När man har lyckas ta en bild på habbohotel logotype en sommardag ute i parken, stranden, etc. så tar man och lägger in den i sin datorn när man kommer hem. Sedan laddar man upp bilden i Amerikanska habbohotel facebook grupp under Big Wave event här. Sedan får man inte glömma sitt habbonamn för då kan de inte dela ut priset till er.

Man har t.o.m. den 26 juli 2010 på sig att ladda upp sin bild, sedan får man se vilka 30st som belönas med ett emblem och ett sommar möbelpaket. Good luck and have fun American, Canadian, British and Australian habbos, wishes we on Habbos.se!

Om man inte har Facebook och vill ändå delta kan ni försöka skicka in bilden till competitions.com@sulake.com med ämnet Face it och se om det går när man inte vill bli medlem på Facebook än.
2440.GIF

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 14 juli 2010

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla