3 nya crewmedlemmar

Ja, nej och ja, det är svaret om din fråga var något som " är habbos tillbaks? Blev habbos hackat. Och har Darlz, ReadyToRumble, talliban-talliban och TotyFroty börjat på habbos.se? ".

Och ja, det är faktist sant, och nej, det är inte PeerWeb som skriver nu, utan den första crewmedlemmen jag nämnde ( jag l7arlzPrince ) också känd som MortalFudge.

Vad vi kommer jobba med kan du se på crew sidan, medans att jag redan håller på att skriva lite om dem så tänkte jag nämna vad dom kommer att göra, inklusive jag.

ReadyToRumble - Skriva vad möbler har är värda i olika format. Dvs, värdehållare.
TotyFroty - Ha hand om bilder, ni kommer kunna skicka egna omgjorda/altererade bilder till honom och han lägger ut dem på sidan, mer om det senare.
talliban-talliban - Kommer skriva nyheter, om inte mer.
Och så jag, MortalFudge - Jag kommer att skriva nyheter, som denna, och lite annat, bl.a artiklar och annat. Redan nu finns det en artiel ( mer om det längre ner ) till att börja med :).

Vill du ha jobb på habbos.se?
Givetvis, du är en av några som kan bli en "arbetare" eller kanske ska vi kalla det för crewmedlem, på habbos.se, just nu, så vitt vi vet, så söker vi in en tävlings arrangör, allt som krävs är kreativitet, och någorlunda bra svenska ( inte att kunna tala svenska, utan mer inom skrivparten ) och så krävs det väl alltid priser vilket redan var förberäknat :).

Och om du nu kollar under recensioner så finns det en länk till artiklar, där kan du hitta något nytt av l7arlzPrince ( dvs, jag )

Jag hoppas många av er märkt att habbos.se är tillbaks, och jag och alla andra här på habbos hoppas att ni hade en superskön helg! :)

ws_300.gif

Skrevs av  söndag, 19 februari 2006

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla