Bygg en egen kyrkogård

Har ni tidigare byggt upp en egen kyrkogård under de åren som habboween har varit? När var det senast ni besökte er kyrkogård på hotellet? Eller har ni ingen kyrkogård alls? Vilken situation ni än är så finns det många av er, habbosar, som säkert har tidigare byggt upp en kyrkogård och deltagit i de läskiga tävlingar som har varit.

Det är dags för ännu en läskig tävling. En tävling som passar till er som har byggt en egen kyrkogård som ni velat ha.
scary tree För er som ännu inte har byggt en egen kyrkogård i ert rum, men har inga habbomynt att köpa läskiga möbler till ert bygge av kyrkogården så finns det ett möbelpaket för 35kr. Vilka möbler detta möbelpaket innehåller kan ni kika in på myntsidan här.

Kom ihåg att fråga era föräldrar om deras tillstånd att köpa habbomynt. För det kostar riktiga pengar!

Medan för er som har tidigare byggt en kyrkogård kan ta och "fräscha" upp er läskiga gård med något nytt som årets habboween har att bjuda på.

När er egen kyrkogård är klar skickar man sedan in en bild på och länk till rummet till habbocompetitions.nordics@sulake.com med ämnet Alter DK senast den 30 Oktober 2014.

Kyrkogård på svenska hotellet
Eftersom tävlingen om att finna en kyrkogård har varit på vårt svenska habbo hotell så gäller tävlingen ovan hos vårt grannhotell, nämligen danska hotellet.

Däremot den utvalda kyrkogården hos vårt svenska hotell har denna habbor byggt en sådan läskigt, fin kyrkogård att han belönas med ett läskigt emblem och en månads medlemskap i Byggklubben. Grattis till dig, önskar vi på Habbos!

Den utvalda kyrkogården på svenska hotellet kan ni besöka här. Eller så söker man på habbons namn i navigatorn och hoppas att rummet finns fortfarande kvar sen två dagar sen. Annars lär den har gått i graven.

Dödens stil
När det är så läskigt som det är på habbo hotell så vill man gärna smälta in utan att bli jagad av det läskiga såsom monster, zombies, etc.

utklädd till monster

För inte så länge sen fanns det en tävling där man skulle klä ut sig till döden så gott man kunde. Vilket innebar för vanliga habbosar utan hc i sin ryggsäck får göra så gott man kan med så få färger vi har fått den senaste tiden.

Om man har svårt att klä ut sig till något läskigt kan ni hämta inspiration från några av de som finns på bilden ovan.

Hittar ni fortfarande ingen läskigt dräkt utan att skaffa er en effekt så kan ni ta och göra som coolast-ztar.4 har råkat utför, en avrättning i giljotinen. Aouch! Men ni får i alla fall en effekt utan att bekosta er en effekt från katalogen.

c-ztar head cut

Om ni behöver mer inspiration på en habboween dräkt på hotellet kan ni kanske hitta en bland vinnarna i den tävlingen om hur en dödsstil ser ut.

Beger er hitåt om ni vågar ta en titt.

Om ni vågar kan ni kika in på hur dödsstilen ser ut på danska hotellet. Det är den här vägen som gäller.

Klä er så läskigt som möjligt så slipper ni springa ifrån monstren som jagar oklädda habbosar.

vågar Peerweb eller vågar han inte?

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 29 oktober 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla