Kyrkogårdens vinnare

När habboween flödade på habbo hotell var det nog många av er som byggde ett läskigt rum. För er som tidigare har byggt ett läskigt rum under tidigare årens habboween kan jag nog tänka mig att ni fräschade upp rummet med lite nya möbler som kom i år.

För er som har byggt en kyrkogård i ert rum kunde därför delta i en rumstävling där habbo staffen sökte efter en kyrkogård inför den traditionella ceremonin s.k. "el Día de Los Muertos".

moi in a cup with blood Vilka kyrkogårdar blev en vinnare hos ett viss antal habbo hotell? Kanske är ni lite nyfikna hur andra habbosar har byggt upp sin kyrkogård så kika in nedan och bli inspirerad inför nästa årets habboween.

Svensk kyrkogård
Hos vårt svenska habbo hotell var det denna habbor och denna habbor som har byggt den kyrkogård som föll vår svenska staffens smak.

Om den läskiga kyrkogården ännu finns kvar vid liv på svenska habbo hotell, ta en titt på rummet genom att beger er hitåt.

Dansk kyrkogård
Denna habbor byggde den utvalda kyrkogården som habbo staffen hos danska hotellet föll i deras smaklökar när det gäller att hitta en så läskig, men fin kyrkogård som möjligt.

c-ztar in habboween forest Om denna kyrkogård finns kvar efter en vecka sen habboween ägde rum så är det denna väg som gäller.

Norsk kyrkogård
Hos norska habbo hotell har staffen valt en kyrkogård som byggdes av denna habbor.

Om den norska kyrkogården inte har gått i graven ännu kan ni kika in på denne via denna väg.

Fransk kyrkogård
Om man vill få ännu mer inspiration på vad man kan förnya sin kyrkogård så kanske en titt på de utvalda kyrkogårdar som habbo staffen hos franska hotellet har blivit inspirerade att det blev en vinnare. Vilka dessa blev kan ni kika in på denna sida.

Ett stort grattis till alla er som belönades med ett läskigt möbelpaket och emblem. Även ett stort grattis till er som belönades med enbart emblem för att har skickat in en bild på er kyrkogård som ni har byggt inne på ert rum.

Efter habboween
När den läskiga börjar långsamt lämna habbo hotell är det snart dags för något nytt att äntra hotellet.

Vad blir inte bättre om man kunde unna sig en mysig stund framför tvn med en spännande, rolig eller intressant film? Eller varför inte titta på filmen i en biosalong?
habboween tree Jo, ni läste rätt! De närmaste veckorna kommer det att handla om filmer att några av er och oss kommer att bli påminda om när Habbowood och Bollywood hade vägarna förbi hotellet.

Vad som kommer att ske när det sätter igång återstår att se. Däremot har det kommit ut att det kommer att komma ut en ny plakat varje dag fr.o.m. imorgon 6 November 2014. Vilka det är och hur dessa kommer att se ut får ni kika i katalogen redan start imorgon.

Precis som årets habboween bjöd på, men också vid andra tillfällen, kommer det att finnas ett möbelpaket som innehåller det som behövs för att bygga upp en komplett biosalong utan att behöva köpa möblerna enskilt.

Om man inte vill köpa möbelpaketet i katalogen för 99mynt, så går det också att göra köpet via myntsidan. Kom ihåg att fråga era föräldrar om tillstånd att köpa habbomynt, för det kostar riktiga pengar!!

Självklart kommer det att dyka upp en sällsynt möbel för er som är förtjusta i just sällsynta möbler.

Låt oss träda in i mörkret än en gång i filmens värld ...

at the graveyard

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 5 november 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla