Klä ut er till en skådis

Har ni redan tagit av er läskiga habboween dräkt? I så fall kan ni ta på er denna igen eller så klä ni ut er till någon annan karaktär från en av alla filmer som ni har tittat genom åren.

Det råder en filmvecka på habbo hotell runt om i världen så lär ni säkert har sett någon habbogubbe som går omkring som en filmkaraktär. Om ni känner igen karaktären men kan inte sätta tungan rätt i mun från vilken film karaktären kommer ifrån så är ni inte ensamma om det.

Niklas dress like a monster Det är nämligen så att det har dykt upp en kul klädtävling där det gäller att klä ut sig till veckans filmroll så bra man kan.

Till er som inte bär på hc medlemskap i er ryggsäck så får ni ta och kämpa och vara påhittiga när ni ska klä ut är till veckans filmroll. Visa att vanliga medlemmar har fått det jobbigare med antal färger efter uppdateringen som färgerna uppgraderades för vanliga medlemmar.

När ridån rullades upp och filmveckan började var den första veckans filmroll en karaktär som kommer från en filmserie som många är väldigt bekanta med. En del har nog följt filmen från första delen till sista. Medan andra har väl hört talas om den men ännu inte sett hela filmen.

Första veckans filmroll var nämligen Darth Vader från filmen Star Wars.

Hos danska hotellet blev det denna habbor som lyckades klä ut sig så lik Darth Vader som möjligt. En bild på hur habbon klädde ut sig kan ni se här.

Hos vårt svenska habbo hotell blev det denna habbor som lyckades klä sig mest lik. Klicka här för att se hur klädstilen blev.

Hos norska habbo hotell blev det denne habbor som lyckades klä sig mest lik veckans filmroll. Kika in på dräkten här.

Ett stort grattis till er utvalda Darth Vaders som belönas med ett filmemblem, önskar vi på Habbos.

c-ztar skjuter någon ur kanonen

Dagens filmroll
Det visar sig vara dagens filmroll och inte veckans. Så filmrollen som kom efter Darth Vader blev Holly Golightly.

super-star outfit as Holly G Hos danska hotellet blev denna habbor. Bilden på hennes klädstil utklädd till Holly G. kan ni se här till höger.

Hos vår svenska hotell blev det denna habbor som blev utvald till Holly Gs vinnare. Kika in på hur det blev här.

Hos norska hotellet blev det denna habbor som klädde sig mest lik dagens filmroll.

movie audience

Ny filmroll
Det ser nästan ut som att denna klädtävling pågår varje dag och inte varje vecka. Så nästa filmroll vars deadline kan högst sannolikt vara senast midnatt är karaktären The Penguin från filmen Läderlappen (Batman).

När man har klätt ut sig så gott man kan (även ni vanliga habbosar utan hc) så tar ni en skärmdump (printscreen) på er habbogubbe, sparar den i png- eller gif-format och skickar bilden till habbocompetitions.nordics@sulake.com med ämnet The Penguin följt av DK, NO eller SE. Beroende på vilket hotell ni deltar hos.

Ni har t.o.m. imorgon fredag 14 November 2014 att klä ut er till pingvinen från Batman filmen så bra ni kan.

Klä ut och klä in. Lycka till i dagliga filmrollerna där ni förvandlas från ena karaktären till en annan :)

habbowood movie ceremony

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 13 november 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla