Försvunnen stjärna

Hur har ni det under filmveckan på habbo hotell? Det är mycket film pågång att jag själv har tagit tiden att sätta på en dvd-film som jag tittar samtidigt som jag pysslar med mina uppgifter.

Men så kom det en nyhet som vi gärna hade hoppats slippa undan med, nämligen att en superstjärna som Bonnie Blonde är försvunnen.
moi hidden and fell asleep Habbo staffen ringde och skickade ut en annan habbowood stjärna vid namnet Johnny Squabble för att ta reda på om ryktet om Bonnie Blonde stämde. Rapporten från Herr Squabble blev inte vad man hade tänkt sig.

När filmgalan, Habbo Award, på hotellet börjar närmar sig för att fira filmeventet, känns det inte bra när en stjärna som Bonnie Blonde är försvunnen. För man hade planerat att Bonnie skulle närvara filmgalan när det blev dags för galan.

De enda ledtrådarna som finns är blodspår i Johnnys och Bonnies sommarstuga. Om ni har ett habbokonto hos danska habbo hotell kan ni ta och göra efterforskningar för att söka efter var Bonnie Blonde har tagit vägen. Kanske har hon blivit kidnappad av någon förövare som håller henne inlåst någonstans på habbo hotell?

För att ta er till sommarhuset hos danska hotellet, beger er hitåt.

Kanske kommer jag förbi något filmrum som är så mysigt att jag t.o.m. plockar fram min penna, anteckningsblock och kamera för en recension.

Under tiden får ni fortsätta njuta av varje film som visas på de många olika biosalonger som har byggts under filmveckorna på habbo hotell.

moi vid styret

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 20 november 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla