Filmens vinnare, frågesport & Jeux Sponso [.fr]

Det har ordnats filmtävlingar hos varje habbo hotell i världen, men det som skiljer sig åt mellan hotellen är bidragen. Varje habbor har sin pixelstil att göra var och ett av sina bidrag till varje tävling som skapas, och det gäller också tävlingarna under filmeventet som fortfarande pågår på habbo hotell.

Kommer ni ihåg filmtävlingen där man skulle välja en valfri skräckfilm och pixla denne i habbo relaterad pixelart?
scary movie Det är inte en lätt match att välja ut ett viss antal vinnare bland så många bidrag man får in till sin inkorg, men inte alla kan vinna.

Bland de utvalda vinnarna hittar man skräckfilmer som är inspirerat från bl.a. Fredagen den 13:e och den läskiga dockan. Ett stort grattis till följande vinnare till habborelaterade skräckfilmer:
Inconsiente.
Madelthestar
sk8skate
Osiaa
Windows,

Klicka på deras habbonamn om ni vill kika in på deras habbo home!

Om ni vill kika in på de utvalda habborelaterade skräckfilmer, beger er hitåt.

Superhjältar
Kommer ni ihåg en annan filmtävling där man skulle bygga en av sina favorit superhjältar av möbler i sitt rum?

Även här har staffen på franska habbo hotell lyckats välja ut finfina superhjältar som vinnarna har tagit sin tid och kraft att bygga upp med hjälp av olika möbler.

Superhjältar som finns bland vinnarbidragen är bl.a. Stålmannen (Superman), Läderlappen (Batman), Spindelmannen (Spider-man) och ytterligare två till. Hur dessa superhjältar ser ut på habbo hotell kan ni kika in på denna sida.

Filmfrågesport
watching movie on television Vilka animerade filmer har ni sett genom tiderna? Hitta Nemo? Spirited Away? Bilar? Valiant? Madagaskar? Bolt? Kungfu Panda? Eller någon annan animerad film som jag inte har nämnt?

Det finns så många olika animerade filmer att man kan inte precis rabbla upp allihopa på en timme.

För i torsdags den 20 November 2014 kom det ut ett frågesport om animerade filmer på franska hotellet. Om ni känner er att ni vill öva upp era språkkunskaper inom franskan och testa hur mycket ni kan och kommer ihåg om animerade filmer. Då är det den här vägen som leder till rummet där filmfrågesporten inom animerad film finns i.

Vinter Jeux Sponso
På franska habbo hotell har det hållits på med något spelevent som kallas för Jeux Sponso (JS), som innebär att det är habbosar som står för tävlingsspelen medan staffen står för priserna.

Vintern är här oavsett väderslag i landet. Inför vintern planerar staffen hos franska hotellet om att plocka fram kyliga emblems till just JS.

Om ni har kommit på eller tidigare pixlat på några kyliga (vinter) emblem så ta och dela med dig ett eller två av era pixlade emblems till franska staffen. För kanske blir just du som belönas med en månads hc medlemskap om ditt emblem blir utvald till prisutdelningen.

För att skicka in sitt emblem till JS så är det till competitions.fr@sulake.com med ämnet Badge JS.

Något ni bör komma ihåg när ni pixlar emblems är att maxstorleken är 40 x 40 px (bredd x höjd). Bakgrunden ska vara transparent. Ingen vit färg får användas.

Lycka till och kom ihåg att ha roligt på habbo hotell inom Habbo Principens regler.

habbowood trophies

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 22 november 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla