Habbo Födelsedag [.fr]

När hittade ni till habbo hotell? När registrerade ni er första habbogubbe hos de hotell som ni har skapat ett konto hos? Vi, medlemmar på community habbo hotell, har sin historia när var och en fann habbo hotell inom sitt land.

Före år 2011, när kanadensiska, australiensiska, singaporianske, brittiska och amerikanska hotellen fortfarande var enskilda hotell firade man när hotellet fyllde år med olika födelsedagsaktiviteter. Det har man gjort i många år och det görs det fortfarande.


lion and frog eating birthday cake

Nu är det så att franska habbo hotell fyller snart 10år. Om två dagar till är franska habbo hotell 10år, lika gammal som min första habbogubbe som jag skapade när jag hittade till svenska hotellet.

I och med att franska hotellet fyller tio år den 24 November 2014 kommer det självklart att dyka upp mycket annat skoj. Födelsedagstävlingar med finfina priser som kan fås på många olika håll när det väl smäller av i nästa vecka.

När det gäller födelsedagstävlingarna kommer det att komma från habbosar som har anmält sig till speleventet Jeux Sponso (JS).

födelsedagsparty Bland habbosar som jobbar hos ett av de officiella franska habbo fansites och har tiden hos sig så kommer det att ordnas flera olika födelsedagsspel för habbosar som vill kämpa sig till så många priser som möjligt. Här kan det finnas många möbler att samla om man har turen och tålamodet vid sin sida.

Vilka habbo fansites som är officiellt hos franska hotellet kan ni kika in på hela listan på denna sidan.

Inte nog med det! De nya Habbo Ambassadörer på franska hotellet och Habbo Hjälparna (Helpers) kommer också att hjälpa till med att ordna födelsedagstävlingar eller -partys för festglada habbosar som vill fira tio franska år. Det sägs att dessa tävlingar kommer att ske i varje timme från start, när det än börjar.

Kvitter på väggen
Habbo staffen på franska hotellet uppmanar också habbosar att hålla ett utkik på deras vägg på både Facebook och Twitter för att se vad som kommer att kvittras när födelsedagsfirandet sätter igång i nästa vecka.

För att ta er till franska hotellets sida med kvitter av födelsedagsöverraskningar, beger er hitåt.

Medan om ni väljer att kika på franska hotellets vägg så är det den här väggen som gäller.

presents

Speciell födelsedagspokal
Mellan onsdag och torsdag kommer det att dyka upp en mycket speciell födelsedagspokal för habbosar som vill lägga slantar och händer på denna. Det sägs vara en unik pokal som inte tidigare har funnits på franska hotellet. Det gäller att passa på, för det är inte precis varje dag som man fyller tio år.

Om ni vill, får och kan köpa den unika födelsedagspokalen så förbered med habbomynt före onsdag så kanske just du får tar på en sådan pokal att har i ert rum.

birthday celebration Annan möjlighet att vinna pokalen
Det är att delta i födelsedagstävlingen som innebär att bygga ett rymdrum. För habbo staffen tänkte bjuda sina medlemmar på en rymdtur. Som belöning för att har byggt det utvalda rymdrummet blir den unika födelsedagspokalen.

Antingen fräschar man upp sitt tidigare byggda rymdrum eller så bygger man ett nytt. Om man inte har möjligheten att bygga på egen hand så kan man samarbeta med två andra habbosar.

När rummet är färdigt skickar man en bild på rymdrummet, länk till rummet och vilka som har varit med och byggt rummet (om man har samarbetat med andra habbosar) till competitions.fr@sulake.com med ämnet 10 ans l´espace senast den 1 December 2014 kl.09:00 (svensk tid).

På återseende
I samband med franska hotellets tionde år bestämde sig staffen att be om att återskapa ett av de allmänna rummen som fanns före år 2011 när allmänna rummen plötsligt försvann från hotellet för en uppdatering.

Det allmänna rummet som återvänder till habbo hotell sen några år tillbaka är nämligen Takterassen med det lilla caféet.

Det är inte Tittas takterass som jag menar här, utan det andra takterassen. För att veta vilket jag menar kan ni kika in på denna länk och denna länk.

Men det verkar som att det är inte alla som blev glada av nyheten. För habbo vaktmästaren Frank verkar han snarare vara på mindre glatt humör. Bland de som lyckats få honom på ett bättre humör genom att lösa hans problem kommer att belönas med antingen en månads hc medlemskap eller Byggklubben. Beroende på vilken placering man kommer på så får man antingen medlemskap i HC eller Byggklubben.

Man borde kunna hitta Frank i den nygamla allmänna rummet som ni också hittar i hotellets navigator.

Ska ni vara med och fira franska hotellets tio års födelsedag? Hur ni än är med i födelsedagsvimlet i nästa vecka kanske vi ses där borta. Om ni har en habbogubbe på franska hotellet förstås.

Bon Anniversaire l´hotel au France :)

Happy birthday

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 22 november 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla