Födelsedagskoll & nytt om zoom [.fr]

För sex dagar sen skrev vi en nyhetsartikel om att franska habbo hotell fyller tio år. För att fira detta så har habbo staffen hos franska hotellet planerat en rad olika aktiviteter som ni kan kika in i denna nyhet.

Den 24 November 2014 sparkades födelsedagsaktiviteterna igång. Habbosar som har anmält sitt intresse och tid att hålla i ett tävlingsspel i samband med Jeux Sponso (JS) under födelsedagsveckan fick möjligheten att ge alla habbosar att kämpa sig till priset.

birthday cake with GucciMama Jag läste precis att habbon som lyckats samla flest poäng under JS-spelen belönas med ett stort pris. Vad och hur stort priset kan bestå av kan man ju undra, men ett stort grattis till vinnaren som fick det stora födelsedagspriset.

Precis som nämnt för några dagar sen så skulle också Habbo Ambassadörer och Hjälparna på franska hotellet vara med och ordna födelsedagsspel till habbosar som vill kämpa sig till priset som står på prispotten.

Schemat för Ambassadörernas och Hjälparnas födelsedagsspel är ännu inte över. Vilket innebär att det finns fortfarande chansen att försöka vinna någon möbelpris från födelsedagstävlingarna. För att kika in på schemat, beger er hitåt.

Nytt zoom verktyg
Har ni upptäckt något nytt när ni checkat in på habbo hotell idag?
moi in christmas dress Om ni svarar "ja" på frågan så är det nämligen så att Sulake, skaparna av community habbo hotell, har funnit ett nytt sätt att kunna zooma in på hotellets rum.

Om zoom-verktyget med ett klick och får syn på hela rummet är kvar, vet jag inte men om den inte skulle finnas kvar bland rummets inställningar så finns det lite hjälp på hur man zoomar in om det nya zoomet träder kraft på habbo hotell.

För att zooma in ska man skriva i chattrutan :zoom följt av en siffra. Exempel på nummer sägs vara 2, 5, 10 ...

För att zooma ut ska man också skriva in :zoom, men siffran som skrivs efteråt ska vara exempelvis 0.1, 0.5 ...

Sen får man tar och prova på lite grann med nya zoomet.

moi drinking xmas nog Julkalender 2014
Snart är vi inne på en månad som innebär en kul sak, nämligen julkalendern. Kalle Anka-tidningen har en julkalender vars priser i år är mycket legoprylar. Habbo hotell har också en ny julkalender i år och förhoppningsvis lika lockande priser att öppna upp varje dag t.o.m. julafton eller längre än julen.

På Habbos, dvs habbo fansiten som ni just nu befinner er på, har vi vår egna julkalender i form av ett julmysterium före jul. Kommer man att hinna lösa mysteriet i tid före julafton?

Häng med både på habbo hotell för dagliga julgåvor och på Habbos.se för julmysteriet.

Skrevs av -Star-Girl- torsdag, 27 november 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla