En jul... full av nyheter?

Snart är det äntligen dags igen! Julen närmar sig med stormsteg och med den återvänder även en gammal vän, den årliga adventskalendern. Men vad har vi oss att vänta iår? Vi på Habbos har grävt i arkiven och hittat massor med spännande information! Men för att inte förstöra allt det roliga så kommer vi inte att avslöja allt utan lämna utrymme åt era vilda fantasier...

Nya rumsbuntar
Under den kommande månaden har vi inte bara två rumsbuntar att vänta utan hela fem stycken! Det kommer vara allt ifrån soliga stränder och snöiga städer till mysiga vinterstugor. Så det gället att man håller plånboken i styr.

Både nya och gamla vänner
De söta och små tomtenissarna som vi kunde köpa förra året har bestämt sig för att återvända till vårat hotell. Men iår så har dem med sig ett gäng med urgulliga kompisar för oss att leka med. Nu pratar jag självklart om en rad med nya babyhusdjur!
Dessa storögda hårbollar kommer hoppa, studsa och springa in på hotellet för att stjäla ditt pixelhjärta!

Nya HC-gåvor
Det är dags att säga farväl åt våra gamla HC-möbler men även välkommna de nya. I år så kommer nämligen en ny serie med möbler i de ikoniska färgerna röd, grön och guld. Så har du en hög med oanvända club-presenter så råder vi dig att du sparar på de några veckor till. Inte nog med det så ryktas det spännande saker på hotellet, för första gången någonsin så kommer man att kunna välja något som inte är en möbel. Men vad det är håller vi hemligt ett tag till!

Bytesbara kläder
Japp, du hörde faktiskt rätt! Snart så kommer man att både kunna köpa och byta till sig nya klädesplagg som man sedan kan binda till sin användare, allt för att göra din klädstil lite ännu mer speciell. Så håll ordentligt i hatten och sitt still medans du inväntar detta välbehövliga tillskott - för kläderna är utan tvekan riktigt snygga!

moi vid styret

Skrevs av hermis fredag, 28 november 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla