Habbo Award 2014 [.dk]

Är det någon som kommer ihåg när Habbo Yearbook anordnades år 2009? Detta år var något speciellt som jag lär komma ihåg, för det var året som jag överraskande nog blev nominerad till "Årets Beta" eller så var det nog "Årets Snällaste". Inte nog med att jag blev överraskad att bli nominerad av er, habbosar, så blev jag ännu mer överraskad när det visade sig att jag vann titeln på den kvinnliga sidan, medan den manliga sidan blev någon habbor som troligtvis började på "P".

På danska habbo hotell har man anordnat ett liknande som har fått namnet Habbo Award 2014.

award entrance Under en period kunde habbosar hos danska hotellet nominera sina vänner och bekanta som man har träffat på habbo hotell genom tiderna och som fortfarande besöker hotellet än idag till Habbo Award 2014.

När habbo staffen har fått in de nominerade habbosar och räknat antalet nomineringar som varje nominerad habbor har fått, så har de lyckats få ihop tre nominerade finalister inför den sista akten.

Från förra veckan till och med 26 November 2014 hade habbosar på danska hotellet på sig att rösta på en av de tre nominerade finalister där ett av de finalisterna kommer att bli årets ... vilken titel finalisterna hamnade på i årets Habbo Award.

Tillsammans med habbo fansiten Shocknews och habbo staffen Skybrud är det idag den 29 November 2014 kl.20:00 (svensk tid) som finalshowen för Habbo Award 2014 äger rum. Just nu lär årets titlar i Habbo Award avslöjas ett efter ett.

Före Habbo Award showen blev det ordnat lite uppvärmning i form av tävlingsspel av habbosar.

Vilka habbosar som man kunde rösta på inför Habbo Award 2014 och länken till showens rum hittar ni på denna sida.

Tillykke til de nominerende finalisterne og vinderne i Habbo Award 2014 ønsker vi på Habbos.
3693.GIF

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 29 november 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla