[Julkalender 2014] Dag 2

Vårt sökande av ledtrådar som kan leda oss vidare till mysteriet kring varför Jultomten, nissarna och renarna har fallit i sömn fortsätter även idag. Vi, Starzy och Ceztar, lyckades inte hitta någon ledtråd innan det var dags att vila inför morgondagen. Vi frågade runt bland nissarna som var vakna. Det var inte förrän vi frågade nissen vid namnet Herny om var nissen Fobole var någonstans som jag, Starzy, började få någon tanke om det har något med mysteriet att göra, men ville avvakta en stund innan jag berättar det för Ceztar.

Då och då gick vi in till Jultomtens kontorsrum för att se om det går att väcka honom, men fortfarande inga resultat på uppvaknandet. Dessutom vill vi hålla ett utkik på att allt är som det ska vara, förutom att han, nissarna och renarna sover.

Vi sökte överallt i verkstaden. I lagret, i rummet där vi förvarar alla färdiga julklappar utan etiketter, i rummet där vi förvarar färdiga julklappar med etiketter som är färdig att läggas på julsläden. Tomteverkstaden är inte en liten stuga om ni så trodde det. Den är större än vad många tror att den är för att alla tomtenissar och renar, nya som gamla, ska få plats.

Då och då återvände Ceztar till arbetet medan jag, Starzy, gick runt och sökte i verkstaden efter den minsta ledtråden som kan leda vidare i vårt mysterium. Med andra ord fortsätter sökandet av ledtrådar till vårt mysterium i tomteverkstaden.

Fortsättning följer ...

Skrevs av -Star-Girl- tisdag, 2 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla