Hotellets julkalender i år

Jultomten på semester? Någon måste har hällt i något konstigt i Sulakes ledningens drinkar, för tomtefar tar inte semester mitt i vintern när det snart är jul. Nä, det är arbete som gäller för både tomtefar, -mor och nissar samt renarna, som värmer upp inför julaftonens kväll.

För er som undrar hur dagens lucka skall lösas så kan vi på Habbos hjälpa er på traven. Förhoppningsvis har vi nyhetsskribenter som kan hjälpas åt att publicera hur man löser dagens lucka ...

Men jag kan redan nu passa på att berätta för er att ledtråden till dagens lucka finns i den informationstavlan (möbeln som står till höger i rummet).

Först ska man äntra julkalenderns rum som ni hittar enkelt i navigatorn, men även här går bra.

need some help please Dag 1
Om ni ännu inte har löst lucka nr 1 så ska ni uppmuntra snögubben till att stå ut med värmen, för det verkar inte bli särskilt kallt att snögubben kan inte stå på sina egna ben.

Uppmuntra snögubben genom att säga Snögubbe, håll ut. Precis vad man säger om man råkar halka ner i snögropen eller liknande och behöver hjälp upp.

Dag 2
Idag öppnar vi upp en ny lucka i alla möjliga julkalendrar, nämligen 2 December.

Dagens lucka kan kännas jobbig både för den som har tålamod, men speciellt för er som inte har tålamod alls.

Det man skall göra är att fyra habbosar ska sitta på renarna och en ska sitta i julsläden. Sedan ska man säga till renarna att springa.

Hos amerikanska och franska hotellen ska man säga Run Rudolph när alla bitarna är på sin plats.

Om det är översatt till norska, finska, danska och svenska språket hos våra nordiska habbo hotell vet jag inte ännu. Men läs först informationstavlan och prova både på svenska och engelska.

Den som är en snäll habbor och önskar sig fler julklappar hjälper till genom att sitta på en av renarna så länge man kan före utloggning så att andra habbosar kan få sina fem snöflingor för dagens lucka.

working in santas workshop

Missat en lucka?
Då finns det fortfarande möjlighet att få fem snöflingor från missade dagar genom att bege sig till julkalenderns rum, in till dörren för dagen och göra uppdraget så ni får fem snöflingor till er samling som ni i slutändan kan välja en snögåva från katalogen.

Hur länge man kan vänta med att göra en missad lucka vet vi inte ännu, men försök att göra det dagen efter.

Skrevs av -Star-Girl- tisdag, 2 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla