Fira födelsedag på habbo hotell

Ja må vi leva
Ja må vi leva
Ja må vi leva uti hundrade år
visst ska vi leva

För några veckor sen och mindre än en månad fyllde franska habbo hotell tio år. Snart är det dags för ytterligare två habbo hotell i världen att fylla ett år äldre som ett community som har hållit sig kvar så länge sen det öppnades upp för många år sen.

De två hotell som jag tänker på är på mycket nära håll än vad ni tror att det är. Dessa är t.o.m. grannländer med Norge och Finland. Ett land ligger precis mellan de nämnda länder, medan det andra landet ligger söder om Norge.
Sveriges flagga Om ni tänker på svenska och danska habbo hotell så är ni helt på rätt spår.

Enligt listan på vår fansite (som ni hittar under Habbo » Hotell) och vad vi har fått lära oss genom åren så var det December 2003 som svenska hotellet öppnade upp sina portar. Året därpå (2004) öppnades portarna till danska hotellet.

Det är dags att fira svenska hotellets 11år och danska hotellets 10år på tronen.

Ingen födelsedag utan pris
Däremot är det en ting som saknas inför födelsedagsfirandet som sätter igång någongång under nästa vecka. Det som saknas är ett födelsedagsemblem hos vardera habbo hotell.

Om ni har habbogubbe hos både svenska och danska hotell kan ni ta och göra varsitt födelsedagsemblem till både hotellen. Om inte så går det lika bra att göra ett födelsedagsemblem för det hotell ni är registrerad hos.

danmark Det finns dock några regler som gäller när det gäller att pixla emblem som skall användas och synas på habbo hotell. Ett av dessa är bildstorleken som är max 40 x 40 px (bredd x höjd).

Bakgrunden skall vara transparent, med andra ord genomskinligt.

Sen sägs det att helvit färg får inte användas, utan måste ersättas med en ljusgrå färg som ska efterlikna vit färg som möjligt.

När födelsedagsemblemet är färdigpixlat sparas den i gif-format. Sen skickar man bilden på emblemet till habbocompetitions.nordics@sulake.com med ämnet Habbo.se 11 års emblem om ni deltar födelsedagstävlingen på svenska hotellet.

Om ni ska delta i födelsedagstävlingen hos danska hotellet är det ämnet Hurra Habbo DK som skall användas.

Sista dagen att skicka in sitt förslag på födelsedagsemblemet är 9 December 2014, dagen före Nobeldagen.

Nu när jag är färdig med vår julkalenderns berättelse ska jag iväg och pixla på ett födelsedagsemblem efter min skiss på hurdan ett emblem kan se ut.

vinter chill

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 6 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla