Hjälp till luckor

Nu har vi fått veta det! Innan dess, har ni tagit er första skridskoåktur i vinter före nyår ännu? Själv har jag inte gjort det än, men förhoppningsvis tar jag min första skridskotur före nyår.

Har ni fått era snöflingor från årets julkalender från dagarna 10, 11, 12 och 13:e December? Om inte, kan vi på Habbos hjälpa er och berätta hur det ska gå till för att kunna få dessa fem snöflingor som står på toppen av snöberget.

in a floating boat Däremot är det nämligen såhär att efter tre dagar från dagens lucka inaktiveras juluppdraget. Vilket innebär att det går inte längre att göra luckan efter tre dagar.

Dag 10
Under samma dag som Nobeldagen fick vi, habbosar, möjligheten att sitta på en viss knä och önska sig julklappar. Men den som trodde att man skulle få sitta på Jultomtens knä och önska sig julklappar blev nog något förvånad när man såg någon annan sitta på tomtestolen. För där satt en tomtehaj.

För att få de fem snöflingor från denna dag skulle man sitta på tomtehajens knä. Men den är tyvärr inaktiverad idag och går inte längre att få sina snöflingor, för er som inte har hämtat de ännu.

Dag 11
Det är dags för en julmiddag ... på stranden. Men ingen julmiddag utan den fjärde bordskamraten är vid bords. Här gäller det att tre habbosar sitter vid de tre säten med en liten surfingbräda i förväg innan den fjärde sätter sig på den mysiga, mjuka sittplatsen. Då kommer man att få sina fem snöflingor.

Här häller det att man samarbetar och hjälps åt. Vid jultider ska man ju hjälpa till andra som behöver hjälp.

Dag 12
Har ni tänt era juleljus ännu? Inte? Då får ni hjälpa till att tända palmljusen som står redo att tändas på nere vid stranden. Eller vänta nu lite? Ljusen på palmen är redan tända, men för att få sina fem snöflingor för denna lucka ska man lägga sig på den solstolen när palmen blinkar.

Det vill säga när palmen inte lyser med sina ljus eller bara lyser utan att blinka. Då ska man inte lägga sig på solstolen.

Så fort palmens ljus blinkar, då ska man springa till solstolen så fort som möjligt. Bäst är om man ställer sig en eller två rutor ifrån.

Dag 13
Luciadagen får en något enklare uppdrag än dag 11. Idag ser det ut som att någon har gått och öppnat en av sina julklappar i förtid. I julklappen visade det sig innehålla en boll.

För att få sina fem snöflingor ska man sparka på bollen genom att gå fram till bollen.

För de som är lite nya på communityt habbo hotell så kan det nog vara lite svårt att gå fram till bollen då den flyttas automatiskt med en wired möbel. Men kämpa på så kommer ni att sparka på bollen någongång.

xmas dinner for four Födelsedagsemblem klar
Snart sjunger vi födelsedagssången för att svenska och danska habbo hotell fyller sina elva respektive tio år gammal community.

Under denna vecka har habbo staffen från båda hotellen kommit ut med information om att ett pris saknades i födelsedagspotten, nämligen emblem/-s. Då satte många pixelartister igång att pixla ihop ett eller flera emblems som skulle passa fint till födelsedagen för hotellet.

Nu har både danska och svenska hotellen funnit sina födelsedagsemblem. Hur dessa ser ut får det bli en överraskning då dessa emblems delas ut till vinnarna under födelsedagsfirandet.

Däremot blev det följande habbosar som har pixlat ett av de utvalda födelsedagsemblems på svenska hotellet:
Scre4m
Giabolus
pxJackexq
minus.plus
@@kristoffer@@

Klicka på deras habbonamn ovan för att kika in på deras habbo home!

Följande habbosar har pixlat ett av födelsedagsemblemen som blev utvalda på danska hotellet:
jonas.guld.
Frk.ReD-HaiR
RoxiizZ

Klicka på deras habbonamn för att kika in på deras habbo home!

Grattis till födelsedagsvinnarna! Hipp hipp hurra för snart fyller danska och svenska habbo hotell 10 respektive 11 år.
3712.GIF

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 13 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla